Mama challenge || Introductie

Een tijdje terug deed blogmama een oproep via haar blog en twitter voor een mama challenge. Zij schreef er het volgende over:

Ik zou het leuk vinden om met een aantal mama’s een Mama Challenge op te zetten. Een reeks aan blog posts die één keer per week online verschijnen met als onderwerp baby & kind. Het lijkt mij handig dat elke deelnemende mama een activiteit bedenkt. Indien alle activiteiten zijn verzameld kunnen we de daaropvolgende weken individueel met de activiteiten aan de slag.

Nu leek dit me echt een super leuk idee maar ik dacht in het begin dat ik vast niet zoveel zou kunnen doen aangezien Fay nog zo klein is. Toch bleef het me aantrekken en na wat overtuigingskracht van een aantal bloggers besloot ik toch mee te doen! Ik stuurde mijn idee in en afgelopen zaterdag kreeg ik dan het mailtje met daarin alle opdrachten van deze mama challenge. Ik ga niet alle dingen uitvoeren waarschijnlijk en ik ga ook niet op een vaste dag in de week de artikelen posten, maar ik zal wel om de zoveel tijd mijn uitvoering van de activiteiten hier laten zien. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in en ben vooral ook erg benieuwd hoe de andere mama’s hier invulling aan geven!

Je kunt de blogjes hierover herkennen doordat alle titels beginnen met “mama challenge” en ik plaats het logo die blogmama heeft gemaakt ook bovenaan de artikelen.

Hieronder een overzicht van alle activiteiten waar we uit kunnen kiezen. Mama challenge 12

In ieder geval wil ik blogmama enorm bedanken voor dit ontzettend leuke initiatief! Wil je hier ook aan meedoen? Dat kan! Gebruik in je twitterberichten of op instagram de hashtag #mamachallenge!
Deze challenge loopt van 1 juli t/m 31 oktober 2014

13 reacties op “Mama challenge || Introductie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *