Mama challenge || Introductie

Mama-challenge-11

Een tijdje terug deed blogmama een oproep via haar blog en twitter voor een mama challenge. Zij schreef er het volgende over:

Ik zou het leuk vinden om met een aantal mama’s een Mama Challenge op te zetten. Een reeks aan blog posts die één keer per week online verschijnen met als onderwerp baby & kind. Het lijkt mij handig dat elke deelnemende mama een activiteit bedenkt. Indien alle activiteiten zijn verzameld kunnen we de daaropvolgende weken individueel met de activiteiten aan de slag.

Nu leek dit me echt een super leuk idee maar ik dacht in het begin dat ik vast niet zoveel zou kunnen doen aangezien Fay nog zo klein is. Toch bleef het me aantrekken en na wat overtuigingskracht van een aantal bloggers besloot ik toch mee te doen! Ik stuurde mijn idee in en afgelopen zaterdag kreeg ik dan het mailtje met daarin alle opdrachten van deze mama challenge. Ik ga niet alle dingen uitvoeren waarschijnlijk en ik ga ook niet op een vaste dag in de week de artikelen posten, maar ik zal wel om de zoveel tijd mijn uitvoering van de activiteiten hier laten zien. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in en ben vooral ook erg benieuwd hoe de andere mama’s hier invulling aan geven!

Je kunt de blogjes hierover herkennen doordat alle titels beginnen met “mama challenge” en ik plaats het logo die blogmama heeft gemaakt ook bovenaan de artikelen.

Hieronder een overzicht van alle activiteiten waar we uit kunnen kiezen. Mama challenge 12

In ieder geval wil ik blogmama enorm bedanken voor dit ontzettend leuke initiatief! Wil je hier ook aan meedoen? Dat kan! Gebruik in je twitterberichten of op instagram de hashtag #mamachallenge!
Deze challenge loopt van 1 juli t/m 31 oktober 2014

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Petra op 2 juli 2014 om 07:14

  Leuk initiatief! Ik kijk mee.

 2. Linda op 2 juli 2014 om 08:05

  Hoi, leuk dat je toch meedoet. Zijn er gelukkig meer met een jonge baby. Een klein dingetje; ik heb het mooie logo niet ontworpen. Die eer komt mij dus onterecht toe 😉

  • Nicole (misseagles) op 2 juli 2014 om 08:45

   Ik kan nergens vinden dat ik zeg dat jij t logo hebt gemaakt??

   • Jenn op 2 juli 2014 om 15:01

    Ik wel:
    Je kunt de blogjes hierover herkennen doordat alle titels beginnen met “mama challenge” en ik plaats het logo die mamaliefde heeft gemaakt ook bovenaan de artikelen.

    😉

    • Nicole (misseagles) op 2 juli 2014 om 15:05

     Keek ik erover heen.. dank je!

 3. Miranda op 2 juli 2014 om 08:13

  Leuk idee! Ik ben benieuwd naar de artikelen:)

 4. Jess op 2 juli 2014 om 08:36

  Ben benieuwd meid. Ik ben niet zo van de challenges maar jij gaat er vast iets heel leuks van maken. Klinkt wel als een geinig initiatief trouwens.

 5. Sas op 2 juli 2014 om 09:15

  Leuk, ik ben benieuwd!

 6. Bianca op 2 juli 2014 om 10:44

  Wat een leuk idee! Ik ben erg benieuwd naar alle artikelen x

 7. Monique op 2 juli 2014 om 10:52

  Wat leuk zeg! Misschien dat ik ook wel meedoe… Krijgt iedere mama andere opdrachten?

  • Nicole (misseagles) op 2 juli 2014 om 10:54

   Nee zijn voor iedereen dezelfde! Maar je hoeft ze niet perse allemaal te doen, mag wel!

 8. Jenn op 2 juli 2014 om 15:01

  Leuke challenge, ik ben benieuwd hoe je hem in gaat vullen. Welke opdracht was van jou?

 9. Nicky op 3 juli 2014 om 18:30

  Wat leuk! Ik vind het altijd wel leuk om de uitvoering van de opdrachten te zien.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje