Mama biecht: ik shop ook op de jongensafdeling

Ik heb een dochtertje. Een kleine meid die enorm van speltjes, armbanden, kettingen, tasjes en poppen houdt. Maar ook een meisje dat het liefs in het gras ligt te rollen, op een dag ongeveer 1 hele minuut schoon is en de rest van de tijd onder zit met vlekken. Een meisje die naast het kammen van mama’s haren ook gek is op haar tractor en het liefst met takjes en blaadjes speelt.

Het is dus een echt meisje, maar ook weer niet. Net zoals haar moeder vroeger was. Ik was ook echt een meisje-meisje, maar ook echt een tomboy. Hutten bouwen, in bomen klimmen, voetballen, met lego spelen.. Je kon het zo gek niet verzinnen of ik deed dat (ook). Nu is onze kleine meid vooral op ontdekkingstocht dus echt er iets van zeggen kun je niet, maar ik hoop toch stiekem dat ze net zoals mij gaat worden. Een echt meisje, dat ook van jongensdingetjes houdt.

Dat is ook de manier waarop ik haar kleed. Ze kan in de schattigste jurkjes rondlopen, lieve rokjes aan hebben en een heel snoezig staartje op haar bolletje hebben staan.. Deze mama trekt haar ook graag een stoere broek aan. Dus als ik opbiecht dat ik ook wel eens (best vaak) op de jongensafdeling shop voor haar, dan is dat niet zo gek toch?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zo kocht ik laatst bij de Zara deze geweldige gave legerbroek:1880520505_1_1_1Ze heeft hem nog niet aangehad, maar ik weet zeker dat hij haar geweldig mooi staat. Net als de shirtjes die ik eveneens op de jongensafdeling van de Zara kocht:1880515712_1_1_1 1880515617_1_1_1 1880515403_1_1_1Ik kon het echt niet laten om bovenstaande shirts te kopen, juist omdat er leuke Spaanse teksten op staan. En aangezien wij naar Spanje gaan op vakantie is dat een perfecte match. De kleuren vind ik ook erg leuk, niet direct typisch jongens, maar ook niet typisch meisjes, lekker neutraal dus.

Ik kocht ook nog een ander shirtje, omdat ik de kleur haar ook zo leuk vind staan:2602501600_2_1_1Ik zal binnenkort proberen om eens wat echte outfitfoto’s te plaatsen van onze kleine meid. Want nu ze staat en loopt kun je de outfits toch op hun best zien!

Shop jij wel eens voor je zoon/dochter op de ‘andere’ afdeling?

6 reacties op “Mama biecht: ik shop ook op de jongensafdeling

  • Ik vind het juist leuk als kleine meisjes een beetje stoer gekleed gaan in plaats van dag in dag uit in het roze. Ik was vroeger ook een tomboy en op geen enkel vlak een meisje-meisje. Vond mijn moeder best jammer, haha. Ik heb overigens voor Jim pas een legging op de meisjesafdeling gekocht omdat dat zo lekker smal viel. Gewoon wit met blauw gestreept. Moet kunnen toch.

  • Jaaaa! Leuke dingetjes heb je geshopt. Ik heb ook al wat ‘jongens’kleren in de kast van onze dochter hangen, ook op die afdeling is zoveel leuks te vinden:)

  • Ik kocht toen Keano een baby was ook bij de meisjesafdeling hoor! Onzin dat het perse alleen maar voor meisjes of jongetjes moet zijn.

Reageren is niet mogelijk.