Magicube maakt bouwen leuk en gemakkelijk! Review

Bouwen is ontzettend goed voor de ontwikkeling van kinderen. Niet voor niets dat er een speciale bouwhoek in elke kleuterklas te vinden is. Het is onder andere goed voor de motoriek, voor de creativiteit en verbeelding maar ook voor ruimtelijk inzicht. Bouwen is leuk! En Magicube maakt bouwen nog leuker en gemakkelijk. In deze blog meer over Magicube en scroll je verder naar beneden vind je ook nog een leuke winactie!

Magicube – al vanaf 1 jaar oud

De magnetische blokken van Magicube laten zien dat de verbeelding van een kind geen grenzen heeft! Al vanaf 1 jaar oud kunnen kinderen aan de slag met deze kleurrijke blokken om de meest bijzondere bouwwerken te maken. Door gebruik te maken van de onzichtbare en magische eigenschappen van magnetisme, kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze kleurrijke 3D-modellen bouwen.

Met de unieke klik, prachtige kleuren en krachtige magneten van Geomag maakt Magicube het gemakkelijk voor zelfs de allerkleinsten om oneindig veel figuren te bouwen. De bouwblokken bestaan uit magnetische kubussen die via alle kanten aan de andere kubussen kunnen worden geklikt. Zo kunnen kinderen alles bouwen wat ze maar bedenken! Een katje met blauwe oren? Geen enkel probleem. Een hoge toren die niet uit elkaar valt? Appeltje-eitje. Met Magicube kunnen kinderen vanaf 1 jaar oud beginnen aan het ontdekken van de oneindige mogelijkheden van Geomag!

Bol AlgemeenBol Algemeen
Magicube review

Een nieuwe stap voorwaarts voor het revolutionaire magnetische constructiesysteem Magicube: de bouwstenen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Zo helpt Magicube bij het creëren van een duurzamere wereld! Meer informatie vind je hier.

Geomag

Magicube kun je de voorloper van Geomag noemen. Geomag is een ingenieus maar eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven, bollen en bouwstenen waarmee kinderen oneindig veel driedimensionale figuren kunnen bouwen. Door de magneten, hoogwaardige materialen en sterke constructie wordt bouwen leuk en gemakkelijk. Zo stimuleert het speelgoed hun ruimtelijk inzicht, ontwikkelt het de bouwknobbel en zet aan tot creativiteit en logisch denken. Wanneer kinderen jong beginnen, dan zijn ze later echte professionals en in staat de moeilijkste bouwwerken in elkaar te zetten.

Winactie Magicube

GESLOTEN. Het leuke nieuws is dat ik één exemplaar van Magicube mag weggeven aan een van mijn lezers. Superleuk als cadeau voor pakjesavond of misschien komt er wel een verjaardag aan. Echt geweldig voor de kinderen in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. Wat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder een reactie achter voor wie jij meedoet. Inclusief correct email adres.

Je kunt meedoen tot en met 21 oktober, op 24 oktober maak ik de winnaar via email bekend.

38 reacties op “Magicube maakt bouwen leuk en gemakkelijk! Review

  • wat leuk. ik zocht nog een leuk kadootje voor mn neefje voor zijn eerste verjaardag. hij heeft al een grote broer dus al veel jongens speelgoed. was al aan het kijken voor smartmax. maar dit kende ik nog niet. en zie op internet heel veel leuke pakketen. als ik deze win doe ik er nog een pakket bij. dan heeft hij een leuke set om te bouwen.

 • Marlieke Karremans zegt:

  Super tof! Ik doe graag mee voor onze meiden van 3 en 5. Samen spelen vinden ze het leukste dat er is, dus hoe tof als ze samen leren bouwen. En zo gaaf dat het magnetisch is, dat zorgt voor alleen maar meer plezier en ik weet zeker dat ze samen de hoogste toren zullen bouwen:)

  • Super gaaf! Wij doen graag mee voor onze jongste zoon Zeger van 14 maanden. Zijn grote broer speelt ook vast nog graag mee.

   We duimen!

   Groetjes

 • Astrid Korten zegt:

  Wat een sjieke winactie! Ik doe heel graag mee voor ons zoontje, die in augustus 1 is geworden. Met drie grote zussen in huis, leert Lex al jong samen spelen met veel verschillend speelgoed. Hoe leuk zou het zijn als hij deze toffe magicubes mag winnen, om samen met zijn zussen de leukste creaties te maken! ????

 • Ooh wat leuk zeg!???? Mijn zoontje Otis is bijna jarig en weet zeker dat ik hem hier echt super blij mee zou maken! Hij is een echte ‘bouwer’ dus dit klinkt echt als het perfecte verjaardagscadeau voor hem!

 • Oh heel gaaf, onze ondernemende dochter van 8 maanden pakt nu al al het speelgoed van haar grote broer van 10 jaar af, lees Lego playmobile en geen geschikte baby spullen HAha. Hoe mooi als ze hier wel samen mee kunnen spelen als ze 1 jaar wordt.

 • ik doe graag mee voor Isa van 2 jaar en Charlie die nog 1 jaar moet worden! samen kunnen ze vormen en kleuren oefenen maar natuurlijk het leukste om samen iets moois te bouwen!

 • Super leuk voor mijn zoontje van net 1, hij is druk bezig met het stapelen van blokjes en dit zou hem helpen om ze niet om te stoten. En hij kan er nog heel lang plezier van hebben.

 • Ik denk leuk voor mijn zoontje. Net begonnen met school en dit lijkt me een uitdaging die hij wel aan kan.

 • Trotsema fati zegt:

  Super graag voor mijn zoontjes van 4 en 5 jaar oud???????? ze zullen het het geweldig vinden????????

  • ik zou graag mee doen voor onze zoon Fons van 4 jaar. Al zweet ik zeker dat zijn zus van 7jaar er ook nog graag mee wilt bouwen hoor 😉

 • Wat leuk. Ik doe graag mee voor mijn stageplek. Dit is een groep kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar die een ontwikkelingsachterstand hebben. Voor hun zou dit super tof zijn om mee te spelen! ????

 • Ik doe heel graag mee voor mijn jongste zoontje. Hij is gek op alles dat magnetisch is en bouwen is zijn favoriete bezigheid. Dit zou zo leuk zijn als Sint cadeau.

 • Deze had Sinterklaas al op het oog hoorde ik , zou leuk zijn om mee te spelen voor ons kleine mannetje

 • Diana van Os zegt:

  wauw wat een super leuke winactie, ik doe heel graag mee voor mijn dochterje Alisha ze is bijna 1,5 jaar oud en vind bouwen heel erg leuk .

 • Wat ziet dit er leuk uit, kinderen spelen hier graag met hun neefjes met de Magnetic Tiles van Connetix, maar dat is voor het jongste neefje nog iets te ingewikkeld, met dit speelgoed zou hou fantastisch kunnen ‘meespelen’. Ik doe dus mee voor ons neefje van 1,5 jaar oud.

 • Lynn Mahieu zegt:

  Mijn drie kindjes zitten ongeveer in deze leeftijdsfase dus ik doe heel graag mee voor hen!

Reageren is niet mogelijk.