Magicube maakt bouwen leuk en gemakkelijk! Review

Bouwen is ontzettend goed voor de ontwikkeling van kinderen. Niet voor niets dat er een speciale bouwhoek in elke kleuterklas te vinden is. Het is onder andere goed voor de motoriek, voor de creativiteit en verbeelding maar ook voor ruimtelijk inzicht. Bouwen is leuk! En Magicube maakt bouwen nog leuker en gemakkelijk. In deze blog meer over Magicube en scroll je verder naar beneden vind je ook nog een leuke winactie!

Magicube – al vanaf 1 jaar oud

De magnetische blokken van Magicube laten zien dat de verbeelding van een kind geen grenzen heeft! Al vanaf 1 jaar oud kunnen kinderen aan de slag met deze kleurrijke blokken om de meest bijzondere bouwwerken te maken. Door gebruik te maken van de onzichtbare en magische eigenschappen van magnetisme, kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze kleurrijke 3D-modellen bouwen.

Met de unieke klik, prachtige kleuren en krachtige magneten van Geomag maakt Magicube het gemakkelijk voor zelfs de allerkleinsten om oneindig veel figuren te bouwen. De bouwblokken bestaan uit magnetische kubussen die via alle kanten aan de andere kubussen kunnen worden geklikt. Zo kunnen kinderen alles bouwen wat ze maar bedenken! Een katje met blauwe oren? Geen enkel probleem. Een hoge toren die niet uit elkaar valt? Appeltje-eitje. Met Magicube kunnen kinderen vanaf 1 jaar oud beginnen aan het ontdekken van de oneindige mogelijkheden van Geomag!

Magicube review

Een nieuwe stap voorwaarts voor het revolutionaire magnetische constructiesysteem Magicube: de bouwstenen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Zo helpt Magicube bij het creëren van een duurzamere wereld! Meer informatie vind je hier.

Geomag

Magicube kun je de voorloper van Geomag noemen. Geomag is een ingenieus maar eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven, bollen en bouwstenen waarmee kinderen oneindig veel driedimensionale figuren kunnen bouwen. Door de magneten, hoogwaardige materialen en sterke constructie wordt bouwen leuk en gemakkelijk. Zo stimuleert het speelgoed hun ruimtelijk inzicht, ontwikkelt het de bouwknobbel en zet aan tot creativiteit en logisch denken. Wanneer kinderen jong beginnen, dan zijn ze later echte professionals en in staat de moeilijkste bouwwerken in elkaar te zetten.

Winactie Magicube

GESLOTEN. Het leuke nieuws is dat ik één exemplaar van Magicube mag weggeven aan een van mijn lezers. Superleuk als cadeau voor pakjesavond of misschien komt er wel een verjaardag aan. Echt geweldig voor de kinderen in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. Wat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder een reactie achter voor wie jij meedoet. Inclusief correct email adres.

Je kunt meedoen tot en met 21 oktober, op 24 oktober maak ik de winnaar via email bekend.

38 reacties op “Magicube maakt bouwen leuk en gemakkelijk! Review

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *