Mag ik u voorstellen…

keep-calm-and-look-at-these-selfies-250x3001

Ongeveer drie weken geleden deed ik een oproepje aan mijn bezoekers om een selfie te maken en naar me op te sturen. Dit naar aanleiding van een plaatje die een kennis van me op haar facebook had geplaatst. Ik kreeg best wat leuke reacties en sowieso een aantal hele leuke selfies. Dus vandaar wil ik jullie voorstellen aan een aantal van mijn lezeressen. Sommige hebben een eigen blog, die zal ik dan ook vermelden en sommige ken ik via andere kanalen. Ook dat zal ik vertellen.

lezersHelemaal bovenaan zie je Ilona met haar hondje. Ik ken haar via haar moeder eigenlijk en die ken ik dan weer via PSV. Ik heb daar namelijk een lange tijd gewerkt als steward maar door gezondheidsproblemen heb ik moeten stoppen helaas. Erg jammer want het was altijd erg gezellig en nu zie ik hun ook niet zo vaak meer.

Dan linksonder zie je Gerdien met haar kindje Tristen. Ik ken Gerdien van een forum, heb haar nog nooit in het echt ontmoet maar we hebben al erg veel gedeeld op het forum dus het lijkt alsof we elkaar ook echt kennen! En dat is het eigenlijk ook.

Rechtsonder zie je Esther met haar Sanne. Esther is een dorpsgenootje die op mijn blog terecht kwam via een gemeenschappelijke kennis. We kenden elkaar niet maar door de blog hebben we pas geleden wel afgesproken en het was reuze gezellig!

lezers1Bovenaan zie je Lori van Mama’s Jungle met haar kindje Lieve. Lori ken ik via het bloggen, ze heeft echt een hele leuke blog waar ik graag kom en ze laat me regelmatig nadenken over Eco-leven. Ze zorgt ervoor dat ik ook wat bewuster ben gaan leven maar naast dat heeft ze ook gewoon een hele leuke schrijfstijl!

Linksonder zie je Aletha van Fitmomslife. Ik ken haar blog eigenlijk pas sinds dat ze reageerde op mijn oproepje dus kan nog niet zoveel over haar vertellen. Wel ben ik erg blij dat ze mee wilde doen met mijn ‘actie’ en neus ik af en toe rond bij haar omdat ze toch ook wel hele lekkere recepten erop heeft staan!

Dan rechtsonder Michelle van kersenbloesems.nl. Haar blog volg ik nog niet zo lang, maar lang genoeg om te weten dat het een erg positieve vrolijke meid is, die enorm verzot is op foto’s maken (zie haar instagram!) en haar dieren!

lezers2Ja je ziet dubbel! Linksboven en rechtsonder zijn allebei Jess van Inaflowaroundtheworld, maar ik kon gewoon niet kiezen en zij ook niet dus ik heb ze allebei gebruikt. Jess is echt een stoer wijfke die ik al langere tijd volg en zij mij ook. Ze is mama van Sam en op dit moment zwanger van de tweede. Jess neemt geen blad voor de mond en er zijn zoveel dingen van haar die ik herken, erg leuk om te lezen dus!

Rechtsboven is Petra. Zij heeft de blog happylioness maar ik ken haar via hetzelfde forum als dat ik Gerdien ken. Ik heb me laten vertellen dat zij is begonnen met bloggen mede door mij. Verder woont Petra in mijn oude stadje en dat is dus niet zo ver weg van hier.. Heb haar alleen helaas nog nooit ontmoet.

Dan the last but not least: Saskia van iliveformydreams. Haar volg ik ook al super lang, ze schrijft gewoon zo leuk! Het is een totaal ander type als ik, zo is Saskia een kattenpersoon en houdt ze enorm van thee terwijl ik meer iets met honden heb en slechts af en toe thee drink. Toch vind ik het altijd erg leuk om bij haar te lezen, misschien juist wel daarom..

francescaDan nu echt “last but nog least”. Francesca van Mamasgoud.nl stuurde nog even last last last minute haar selfie op, dus dus mag ook niet ontbreken! Aangezien ik erg lui was en geen zin had om de collages aan te passen of iets dergelijks zet ik haar nog even all by herself in het zonnetje. Deze mama van bijna 2 (ze is zwanger, jeeh!) is echt een heerlijk gek en leuk vrouwke. Ik moet vaak lachen om de manier waarop zij dingen schrijft en vooral haar filmpje toen ze haar bak-bak kreeg.. Hilarisch!

Nou, dit is een greep uit mijn lezeressen. Wil je nou naar aanleiding hiervan ook een selfie insturen? Dat kan gewoon hoor, als ik er genoeg heb voor een volgend blogje dan maak ik er gewoon nog eentje! Oh ennuh, ga gezellig even langs op de blogs van mijn lezeressen. Vinden ze vast leuk en ik denk jij ook wel!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

21 reacties

 1. Gwen op 5 juni 2014 om 06:32

  Ahh zo leuk! Ik weet nog dat ik dit las toen ik mega gaar en misselijk op bed lag, heb de selfies dus even aan me voorbij laten gaan. Wie weet idd de volgende ronde 😉

  • Nicole (misseagles) op 5 juni 2014 om 07:08

   Ja joh.. zodra je jezelf goed voelt gewoon even selfie maken en sturen.. Dan kom je de volgende keer er ook weer in!

 2. Petra op 5 juni 2014 om 06:55

  Wat een leuk item is het geworden! Vond het toen al zo’n leuk.idee. En ja we kennen elkaar al een tijdje maar nog nooit ontmoet. Moet maar eens verandering in komen of niet?

  • Nicole (misseagles) op 5 juni 2014 om 07:07

   You’ve read my mind!

 3. Jess op 5 juni 2014 om 06:59

  Oh God die lelijke foto’s van mij haha! Leuk artikel geworden mop.

  • Nicole (misseagles) op 5 juni 2014 om 07:08

   Hahaha en die foto’s vind ik juist het leukst! Jess zoals ze is… 😉

 4. Debbie op 5 juni 2014 om 08:18

  Ohhh wat leuk al die selfies… heb deze oproep blijkbaar gemist. De meeste blogs ken ik wel.

 5. Tamara op 5 juni 2014 om 09:09

  leuk!! Ik ben het helemaal vergeten. wie weet stuur ik er nog 1 inderdaad 🙂 al zet ik weinig echte herkenbare foto’s online op mijn blog.

 6. Joyce op 5 juni 2014 om 09:52

  Haha wat een leuke blog! De meeste meiden ken ik al wel 🙂

 7. Nicky op 5 juni 2014 om 10:22

  Superleuk! Leuk dat je zoveel reacties op je oproepje hebt ontvangen. Leuke selfies!

 8. Bianca op 5 juni 2014 om 11:07

  Haha wat een leuke foto’s! Super dat er zoveel mensen een foto hebben gestuurd x

 9. Zoë-Amber op 5 juni 2014 om 12:36

  Say whaaaaat XD

  Van welk forum ken jij Gerdien :O
  -kent Gerdien al jaren via een forum-

  Kleine wereld!

  • Gerdien op 5 juni 2014 om 15:16

   Hoe kennen jullie elkaar dan? 😛

   • Nicole (misseagles) op 5 juni 2014 om 22:30

    Gewoon via het bloggen haha!

 10. Michelle op 5 juni 2014 om 14:14

  Wat grappig om je eigen foto terug te zien ^^ Wat een lief stukje heb je over mij geschreven!

 11. Insoon op 5 juni 2014 om 15:39

  Wat leuk gedaan zeg 🙂

 12. Mama's Jungle op 5 juni 2014 om 22:44

  Hihi grappig. Ik vond het zo’n leuk idee! Een eer om op je blog te staan hoor 😉

 13. Aletha op 6 juni 2014 om 09:28

  Hey
  Wat lief dat je mijn foto ook hebt gebruikt!
  Is een leuke blog geworden zo! Leuk idee.
  Ik ga gauw ook bij de andere een kijkje nemen.

  Xxx

 14. Eline op 6 juni 2014 om 11:05

  hihi wat leuk!

 15. Karin op 6 juni 2014 om 17:30

  Leuke foto-blog! Een aantal van deze dames ken ik al van hun blogs, de rest ga ik ook eens met een bezoekje vereren!

 16. Amarins op 11 juni 2014 om 21:41

  Voor de volgende ronde stuur ik ook een selfie hoor. Vond het zo’n leuk idee maar was even druk met heel andere dingen en was het dus vergeten hihi

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje