Mag ik u voorstellen…

Ongeveer drie weken geleden deed ik een oproepje aan mijn bezoekers om een selfie te maken en naar me op te sturen. Dit naar aanleiding van een plaatje die een kennis van me op haar facebook had geplaatst. Ik kreeg best wat leuke reacties en sowieso een aantal hele leuke selfies. Dus vandaar wil ik jullie voorstellen aan een aantal van mijn lezeressen. Sommige hebben een eigen blog, die zal ik dan ook vermelden en sommige ken ik via andere kanalen. Ook dat zal ik vertellen.

lezersHelemaal bovenaan zie je Ilona met haar hondje. Ik ken haar via haar moeder eigenlijk en die ken ik dan weer via PSV. Ik heb daar namelijk een lange tijd gewerkt als steward maar door gezondheidsproblemen heb ik moeten stoppen helaas. Erg jammer want het was altijd erg gezellig en nu zie ik hun ook niet zo vaak meer.

Dan linksonder zie je Gerdien met haar kindje Tristen. Ik ken Gerdien van een forum, heb haar nog nooit in het echt ontmoet maar we hebben al erg veel gedeeld op het forum dus het lijkt alsof we elkaar ook echt kennen! En dat is het eigenlijk ook.

Rechtsonder zie je Esther met haar Sanne. Esther is een dorpsgenootje die op mijn blog terecht kwam via een gemeenschappelijke kennis. We kenden elkaar niet maar door de blog hebben we pas geleden wel afgesproken en het was reuze gezellig!

lezers1Bovenaan zie je Lori van Mama’s Jungle met haar kindje Lieve. Lori ken ik via het bloggen, ze heeft echt een hele leuke blog waar ik graag kom en ze laat me regelmatig nadenken over Eco-leven. Ze zorgt ervoor dat ik ook wat bewuster ben gaan leven maar naast dat heeft ze ook gewoon een hele leuke schrijfstijl!

Linksonder zie je Aletha van Fitmomslife. Ik ken haar blog eigenlijk pas sinds dat ze reageerde op mijn oproepje dus kan nog niet zoveel over haar vertellen. Wel ben ik erg blij dat ze mee wilde doen met mijn ‘actie’ en neus ik af en toe rond bij haar omdat ze toch ook wel hele lekkere recepten erop heeft staan!

Dan rechtsonder Michelle van kersenbloesems.nl. Haar blog volg ik nog niet zo lang, maar lang genoeg om te weten dat het een erg positieve vrolijke meid is, die enorm verzot is op foto’s maken (zie haar instagram!) en haar dieren!

lezers2Ja je ziet dubbel! Linksboven en rechtsonder zijn allebei Jess van Inaflowaroundtheworld, maar ik kon gewoon niet kiezen en zij ook niet dus ik heb ze allebei gebruikt. Jess is echt een stoer wijfke die ik al langere tijd volg en zij mij ook. Ze is mama van Sam en op dit moment zwanger van de tweede. Jess neemt geen blad voor de mond en er zijn zoveel dingen van haar die ik herken, erg leuk om te lezen dus!

Rechtsboven is Petra. Zij heeft de blog happylioness maar ik ken haar via hetzelfde forum als dat ik Gerdien ken. Ik heb me laten vertellen dat zij is begonnen met bloggen mede door mij. Verder woont Petra in mijn oude stadje en dat is dus niet zo ver weg van hier.. Heb haar alleen helaas nog nooit ontmoet.

Dan the last but not least: Saskia van iliveformydreams. Haar volg ik ook al super lang, ze schrijft gewoon zo leuk! Het is een totaal ander type als ik, zo is Saskia een kattenpersoon en houdt ze enorm van thee terwijl ik meer iets met honden heb en slechts af en toe thee drink. Toch vind ik het altijd erg leuk om bij haar te lezen, misschien juist wel daarom..

francescaDan nu echt “last but nog least”. Francesca van Mamasgoud.nl stuurde nog even last last last minute haar selfie op, dus dus mag ook niet ontbreken! Aangezien ik erg lui was en geen zin had om de collages aan te passen of iets dergelijks zet ik haar nog even all by herself in het zonnetje. Deze mama van bijna 2 (ze is zwanger, jeeh!) is echt een heerlijk gek en leuk vrouwke. Ik moet vaak lachen om de manier waarop zij dingen schrijft en vooral haar filmpje toen ze haar bak-bak kreeg.. Hilarisch!

Nou, dit is een greep uit mijn lezeressen. Wil je nou naar aanleiding hiervan ook een selfie insturen? Dat kan gewoon hoor, als ik er genoeg heb voor een volgend blogje dan maak ik er gewoon nog eentje! Oh ennuh, ga gezellig even langs op de blogs van mijn lezeressen. Vinden ze vast leuk en ik denk jij ook wel!

21 reacties op “Mag ik u voorstellen…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *