Maatje 62 en groter…

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de V&D.

Fay groeit als kool! Echt serieus, het lijkt net of ze met de dag groeit. Zo is ze mijn kleine prupke en BAM!BOEM!BAM! daar ging mijn kleine prupke en daar is mijn grote Fay.. Nu overdrijf ik natuurlijk wel een beetje want er zijn nog genoeg momenten dat ze nog steeds lekker mijn lieve kleine poppedijn is. Maar ze past sowieso maat 50 niet meer en begint nu ook uit maat 56 te groeien! Eigenlijk zit ze nu precies tussen 56 en 62 in, maar ja die maat heb je natuurlijk niet. Wel 50/56 en 62/68 maar ja daar heb ik nu niks aan! Dus zoek ik me suf in haar kasten naar te groot uitgevallen kleertje in maat 56 en klein uitgevallen kleertjes in maat 62. En die heb ik gelukkig wel, dus hoef ik haar niet continu in hetzelfde pakje te laten “rondlopen”.

Maar omdat ze dus zo aan het groeien is ben ik eens gaan rondneuzen bij de kinderafdeling van de V&D. Ik had van verschillende mensen al kleertjes gekregen van die winkel en vond ze erg leuk. Dus tijd om zelf ook eens te kijken! En wat een leuke dingetjes hebben ze er eigenlijk! Ik werd gelijk enthousiast en maakte een kleine wishlist voor onze grote kleine meid!

V&DIk hou van stoer maar toch ook weer lief. Dus het blauwe shirtje met ‘love’ valt daar helemaal onder. Blauw staat Fay ook erg goed met haar donkere haartjes en ik zou het dan bijvoorbeeld combineren met een roze broek of een spijkerachtig broekje. De romper met sterren is eigenlijk een jongens rompertje maar ik vind hem zo geweldig. Ik hou van dingen met sterren en dit rompertje is gewoon erg stoer! Dan het badpakje, enorm girly girl maar soms vind ik dat gewoon super! En het kleurtje is helemaal mijn ding dus ja, verkocht! Het roze broekje is er eentje die ik erg stoer vind. Hij is roze maar ook een beetje baggy en die knopen en de leuke zakken maken het helemaal af!V&D1Weer een donkerblauw shirt met een hart, tsjah ik heb dat soort spul nog helemaal niet dus toen ik ze zag kon ik niet kiezen. En dan stampertje. Er zijn mensen die geen prints van Disney figuren op de shirts willen van hun kids en ik moet zeggen dat ik dat meestal ook niet zo heb. Maar Stampertje krijgt een uitzondering. Het kleurtje van de strepen is sowieso helemaal hot en stampertje is gewoon the bomb! Dan de kekke rompertjes met gave teksten, ik hou van dat soort teksten! En tot slot nog het shirtje met een leuk kleurtje en “kisses for you”!V&D2Dan in de laatste collage een leuk grijs shirtje met een vrolijke tekst in vrolijke kleurtjes. Ik zie het al helemaal voor me hoe ze hem aanheeft in combinatie met een stoer spijkerrokje of een neppe jeans. Erg gaaf! Het petje is ook echt mijn ding, lekker een combi van stoer maar toch ook weer girly. Daar hou ik gewoon van en Fay is ook meer een pettenpersoontje. Nu al hihi.. Als laatste een spijkerjurkje. Heb al van dat soort jurkjes maar die heb ik nooit genoeg. Ik hou van spijker en stoer en dit is allebei!

Ik heb helaas niet de portemonnee om al die dingen aan te schaffen, maar ach.. alleen een beetje online neuzen is ook al leuk, toch?!
Koop jij wel eens iets bij de V&D voor jezelf of je kids?

10 reacties op “Maatje 62 en groter…

 • Wat een lieve kleertjes! En het is toch heerlijk dat ze zo goed aan het groeien is 🙂 Ik kom zelf nooit bij de v&d xxx

 • Lastig als ze tussen twee maten invallen. Ik koop eigenlijk zelden iets voor Sam bij V&D. Geen idee waarom eigenlijk. Stap er gewoon nooit naar binnen. Zo te zien hebben ze best leuk spul dus ga het maar eens onthouden.

 • Ik kom heel soms bij de V&D. Van Frendz hebben ze best leuke dingen. Nu ze wat ouder worden slaag ik er eerlijk gezegd minder goed. Leuke dingen heb je uitgezocht. Ik kies ook heel snel donkerblauw voor dochterlief. Staat haar zo mooi.

 • Wat leuk!
  Ik heb voor de kleine ook dingetjes gehaald bij de v&d super leuk voor een leuk prijsje,
  Ik vind het alleen moeilijk welke maat ik moet kopen voor als het geboren word.
  Het ligt nu 4weken voor op de groei. Volgende week weer groei echo.
  Ben bang dat 56niet past haha
  Tips?

 • Leuke dingetjes heb je uitgezocht! Ik vind dat laatste grijze truitje het mooist! Leuke kleurencombinatie, daar hou ik wel van:)

 • Ze groeit idd als kool en begint al een prachtig klein mini mensje te worden. Zo mooi om van een afstandje te mogen zien.

 • Ik koop haast niks van de V&D. Het valt heel klein, terwijl wij een mini reus hebben (8mnd en schommelt tussen 80 en 86. Hij zat de kraamweek al in 62 en met 1,5mnd was hij de newborn kleertjes toch echt uit). Alles valt een maat kleiner. Enige voordeel is dat het smal valt. Voor jongens hebben ze sowieso weinig, meisjes kleren hebben ze veel meer!
  Maar fijn dat ze het goed doet!

Reageren is niet mogelijk.