Maak je outfit compleet met kniekousen – kindermode

Waarschijnlijk ben ik een enorme spuit 11, maar ik kon het niet laten om er een blogartikel aan te wijden. Want sinds kort hebben mijn dochter en ik ze ontdekt: de kniekousen! En sinds deze ontdekking hopen wij telkens weer op mooi weer zodat de maillots en dikke broeken uit kunnen. En dus de kniekousen daarvoor in de plaats kunnen komen.

Toegegeven, ik ben echt geen kei in mode en al helemaal niet in kindermode. Maar doordat ik een aantal leuke moeders en kinderen volg via Instagram durf ik steeds meer. En ontdek ik dus ook steeds meer. Het begon allemaal met slechts één setje kniekousen van Quapi maar inmiddels liggen er nog vier paar te wachten totdat we ze kunnen combineren met verschillende outfits. Want kniekousen maken je outfit compleet! En het leuk ervan is dat ze een outfit meteen heel anders kunnen laten ogen.

Maak je outfit compleet met kniekousen

Zoals de titel al zegt kun je een outfit compleet maken met kniekousen. Ook is het meteen een fijne tussenweg tussen een maillot en blote benen. Voor de dagen dat het wel al warm is, maar er toch nog een frisse wind staat. Op onderstaande foto zie je mijn dochter met een jurkje van Quapi en haar bijpassende Quapi kniekousen. Wellicht nog een tikkeltje te lang, maar ach… beter te lang dan te kort!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dezelfde kniekousen combineerde ik ook met een heel ander outfit. Het toeval wil dat dit topje ook van Quapi is, deze kun je beter bewonderen in een eerdere shoplog. Het rokje is echter van Feetje. Binnen kon deze outfit zoals hij hieronder ook getoond wordt makkelijk gedragen worden maar voor buiten deed ik er nog een spijkerjasje over.

Zoals je ziet, twee verschillende outfits met dezelfde kniekousen. En zo kun je ze natuurlijk ook combineren met een kort broekje en langere tuniekjes. Ik vind ze in ieder geval helemaal geweldig en kan dus niet wachten tot ik de andere kniekousen kan gaan combineren met leuke outfits bij Fay.

Wat vind jij van de combinaties?

11 reacties op “Maak je outfit compleet met kniekousen – kindermode

Reageren is niet mogelijk.