Maak je outfit compleet met kniekousen – kindermode

IMG_3695

Waarschijnlijk ben ik een enorme spuit 11, maar ik kon het niet laten om er een blogartikel aan te wijden. Want sinds kort hebben mijn dochter en ik ze ontdekt: de kniekousen! En sinds deze ontdekking hopen wij telkens weer op mooi weer zodat de maillots en dikke broeken uit kunnen. En dus de kniekousen daarvoor in de plaats kunnen komen.

Toegegeven, ik ben echt geen kei in mode en al helemaal niet in kindermode. Maar doordat ik een aantal leuke moeders en kinderen volg via Instagram durf ik steeds meer. En ontdek ik dus ook steeds meer. Het begon allemaal met slechts één setje kniekousen van Quapi maar inmiddels liggen er nog vier paar te wachten totdat we ze kunnen combineren met verschillende outfits. Want kniekousen maken je outfit compleet! En het leuk ervan is dat ze een outfit meteen heel anders kunnen laten ogen.

Maak je outfit compleet met kniekousen

Zoals de titel al zegt kun je een outfit compleet maken met kniekousen. Ook is het meteen een fijne tussenweg tussen een maillot en blote benen. Voor de dagen dat het wel al warm is, maar er toch nog een frisse wind staat. Op onderstaande foto zie je mijn dochter met een jurkje van Quapi en haar bijpassende Quapi kniekousen. Wellicht nog een tikkeltje te lang, maar ach… beter te lang dan te kort!

Dezelfde kniekousen combineerde ik ook met een heel ander outfit. Het toeval wil dat dit topje ook van Quapi is, deze kun je beter bewonderen in een eerdere shoplog. Het rokje is echter van Feetje. Binnen kon deze outfit zoals hij hieronder ook getoond wordt makkelijk gedragen worden maar voor buiten deed ik er nog een spijkerjasje over.

Zoals je ziet, twee verschillende outfits met dezelfde kniekousen. En zo kun je ze natuurlijk ook combineren met een kort broekje en langere tuniekjes. Ik vind ze in ieder geval helemaal geweldig en kan dus niet wachten tot ik de andere kniekousen kan gaan combineren met leuke outfits bij Fay.

Wat vind jij van de combinaties?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde op 11 mei 2017 om 06:11

  Leuk kleurtje, het maakt het allemaal lekker vrolijk.

 2. marije op 11 mei 2017 om 06:15

  Aaah ik vind het zo cute staan!

 3. Dewi op 11 mei 2017 om 07:03

  Heel leuk! Meiden houden er hier ook van. Staat ook zo eigenwijs. Ik vind ze ook makkelijk, soms nog beter dan een legging

 4. Lisette op 11 mei 2017 om 07:19

  Ah het staat haar wel heel erg leuk. Lekker eigenwijs daar houd ik ook wel van!

 5. Charlotte op 11 mei 2017 om 08:04

  Ik vind het super leuk staan, maar toch zou ik het zelf niet snel kopen. Ik vind het vaak of te koud voor dat stukje bloot wat er over blijft, en als het warm genoeg is voor blote benen dat is het weer te warm voor kniekousen…

  • Nicole op 12 mei 2017 om 08:18

   Het is nu perfect weer ervoor. Niet te warm en ook zeker niet te koud!

 6. Marguerita op 11 mei 2017 om 09:48

  Heel erg leuk!

 7. MarjonS op 11 mei 2017 om 20:13

  De eerste outfit met knie kousen vind ik het leukste. Vriendinnetjes van onze dragen ze ook. Ook veel bij ninni vi.
  Onze dame is er het persoontje niet voor.

 8. Sonja op 11 mei 2017 om 20:28

  En het staat d’r ook nog eens fantastisch ??

 9. Ellen1979 op 11 mei 2017 om 22:28

  mijn dames dragon ze heel garage. Ook in de winter, Gewoon over een legging of maillots heen. Blijven ze ook eens goed zitten 😉
  het grappige is dat ze er zelf mee begonnen zijn. Ze hebben de kousen gekregen.

  • Nicole op 12 mei 2017 om 08:18

   Hmm dat kan ik ook nog eens proberen ja!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje