Maak kans op 4 tickets voor Monster Jam op zaterdag 2 juli

Als er een tv programma is op tv die mijn dochtertje echt heel graag kijkt, dan is het wel Blaze en de monsterwielen. Blaze is een Monster Truck en zou perfect in de show van Monster Jam passen. Nu denk ik zelf niet dat mijn dochter het leuk zou vinden om naar die show te gaan. Daarvoor is het te massaal waarschijnlijk, maar verder is Monster Jam echt een familie event. Daarom vind ik het super leuk dat ik, naast dat ik zelf erheen ga, ook nog eens vier tickets mag weggeven. 

Wat is Monster Jam®?

Grote kans dat je er al eens van hebt gehoord, aangezien Monster Jam meer dan 4 miljoen fans per jaar op 125 verschillende locaties en met meer dan 350 shows vermaakt. De sterren van Monster Jam zijn de grootste artiesten op vier wielen: de Monster Jam trucks.

Deze trucks zijn ongeveer 3,65 meter lang en 3,65 meter breed, hebben wielen met een doorsnede van 1,67 meter, wegen tenminste 4.500 kilogram en worden stuk-voor-stuk speciaal met de hand vervaardigd. Iedere Monster Jam Truck is uniek, ze zijn gebouwd voor super hoge snelheden over korte afstanden. De trucks hebben een vermogen van 1.500 tot 2.000 pk en kunnen een topsnelheid bereiken van 160 kilometer per uur. Een Monster Jam Truck kan sprongen maken tot zo’n 40 meter ver (dat is een afstand van meer dan 14 auto’s naast elkaar) en tot zo’n 11 meter hoog. De trucks racen, scheuren, rammen en vliegen over het speciaal ontworpen parcours vol obstakels.

Grave Digger -Save
© Feld Entertainment

Hoe ziet een show eruit?

Monster Jam is een echte Amerikaanse show. En je weet, alles wat Amerikaans is dat is groots! En dat is dan ook de reden dat je eigenlijk zo’n show eens mee moet maken. Net zoals dat je eigenlijk ooit een echte American Football wedstrijd zou moeten zien, zo is Monster Jam ook echt een show die je niet wilt missen. Het is een complete show die ongeveer 2,5 zal duren en waarbij de chauffeurs alles uit de kast halen om hun publiek te vermaken. Daarnaast is het ook een wedstrijd. Zo strijden de trucks tijdens het freestyle gedeelte tegen elkaar, terwijl ze daarbij de obstakels op het terrein (denk aan bussen, auto’s, zandheuvels, caravans en meer) vernielen. De jury geeft dan ook scores van 1 tot 10, waarbij ze kijken naar:

 • De verscheidenheid aan stunts.
 • Gebruik van het terrein: raak zoveel mogelijk obstakels inclusief auto’s, bussen, caravans, zandhopen en meer.
 • Donuts (cycloon donuts).
 • ‘Suprise’ factor: doe het ondenkbare!
 • Saves: de vaardigheden aan het stuur om roll-overs of botsingen te voorkomen of hiervan te herstellen.
 • Wheelies.
 • Sky wheelies.
 • Combinaties: meerdere stunts over meerdere obstakels in een run.
El Toro Loco -Jump
© Feld Entertainment

 De trucks kunnen ook strafpunten krijgen, wanneer ze bijvoorbeeld toch botsen met elkaar of zelf crashen. Dat betekent flink wat vaardigheid voor de mannen in de trucks.

Kijk voor meer informatie op www.MonsterJam.nl.

Maak kans op 4 tickets voor Monster Jam in De Kuip Rotterdam op zaterdag 2 juli

De show is op zaterdag 2 juli in De Kuip Rotterdam en begint om 15uur. De deuren gaan om 13uur al open. Je mag je eigen camera meenemen om te fotograferen en filmen, maar deze beelden zijn wel geheel voor eigen gebruik. Het is ook aan te raden om te zorgen voor gehoorbescherming. voor jezelf maar vooral voor je kind(eren). De Monster Jam trucks maken namelijk enorm veel lawaai.

Om de tickets te winnen, moet je wel een aantal dingen doen:

 • Laat weten met wie je naar Monster Jam zou willen in een reactie hieronder
 • Ik zou het super vinden als je iemand tagt op Facebook of het bericht deelt, maar dit is niet verplicht.

Deze winactie loopt van 11 april t/m 17 april. Op 18 april maak ik de winnaar van de vier tickets bekend op deze pagina. Heel veel succes!

MJ-SHOW LOGO

22 reacties op “Maak kans op 4 tickets voor Monster Jam op zaterdag 2 juli

 • Oh super leuke actie! Daar maak ik Jamie (ook van van Blaze) en zijn papa super blij mee!! Gehoorbescherming ligt hier al klaar, dus dat moet goed komen 🙂

 • Oooow daar wil mijn kleine man heel graag heen! samen met z’n opa en z’n oom. Dus deze wil ik wel heel graag winnen.

 • Weet niet direct iemand te taggen maar delen wil ik wel. Mijn boefjes zouden dit super cool vinden als mama dit wint.

 • Wow! Dit zou mijn zoon echt helemaal geweldig vinden! En dan ook nog eens in de Kuip. Komen zijn 2 liefdes (feyenoord en stoere auto’s) helemaal samen!

 • Priscilla zegt:

  Oh dit is in ons mannengezin het leukste uitje denk ik.. Wij wagen graag een gokje mee!

 • Jaa ik doe graag mee voor mijn manlief en zoontje, die zouden dat geweldig vinden. En uiteraard gaan mama en zus dan ook mee 😉

 • Sonja Hubregtse zegt:

  Wat een waanzinnig leuke en stoere actie,
  Daarom van ons een positieve reactie.
  Ik zou graag met m’n zoontje gaan genieten,
  Dus deze kans laat ik zeker niet schieten.
  Deze spectaculaire show wil m’n zoontje zeker zien,
  Racen over caravans, zandhopen en ook wel bussen misschien.
  Enorme trucks scheuren en rammen,
  Trucks met gezichten, tanden en grote vlammen.
  Ze zijn bijna 4 meter lang,
  En de chauffeurs totaal niet bang.
  Zij ‘vliegen’ over een parcour,
  Deze show is super stoer !
  Wheelies maken en een hoop lawaai,
  Deze show is echt geen minuut saai…
  Er is van alles te zien en te beleven,
  Geweldig Meisje eigenwijsje, dat je hiervoor kaarten mag weggeven!
  Hopelijk mogen wij deze kaarten winnen,
  Dan kan de Monster Jam show gaan beginnen ???? !

 • Joyce Scheffer zegt:

  Met mijn kleine broertje! We zijn vorige maand met zijn tweelingzusje naar disneyland geweest, maar hij heeft heimwee en durfde niet.. Maar naar monsterjam wil hij heel graag nog eens toe, dus dit lijkt me te gek voor hem!!

 • Frans Jurriens zegt:

  Hier zou ik dolgraag met mijn kleine stoere vent van 4 heen gaan. Hij heeft bijna alle modellen als Hothweels al, en Blaze moet ook elke dag op televisie 🙂 Daarnaast is hij vanaf 1,5 al gek van alles met wielen er onder, tegenwoordig helemaal als de botsen en slopen 😉
  Ik weet zeker dat hij met deze kaartjes ook zijn beste vriendje mee wil nemen. En papa vindt het uiteraard ook geen straf om te gaan 😛

 • Tamara TS zegt:

  Wat een superactie! Ik zou dan graag mijn beste vriendin en onze mannen mee nemen. Dan doen we meteen een gezellig dagje Rotterdam er achteraan, helemaal leuk!

 • jacksons_mommy_ zegt:

  Hoe te gek Nic, gaan jullie zelf ook?
  Ik denk dat Jackson dit wel helemaal te gek zou vonden dus yessssss wij loten graag mee !!

 • Monsterlijke winactie!! Ik zou mijn man en twee zoontjes meenemen. Ze zijn alledrie helemaal gek van monstertrucks en ik weet zeker dat ze zullen genieten van deze show!

 • ik stuur mijn zoon wel met papa heen 😉 en kan mijn broer met zijn zoon ook mooi mee, ik vind dit echt een mannendingetje hihi

 • kelly hoogesteger zegt:

  mijn zoontje en mijn man zijn helemaal gelijk van auto’s dit zou echt helemaal te gek zijn!!!!!
  en ze zijn allebei in de maand april jarig dus dit zou een te gek verjaardag cadeau zijn voor allebei de mannen!!!
  we wonen ook nog eens om de hoek dus we rollen er naartoe hihi

  we gaan heel hard duimen!!!

Reageren is niet mogelijk.