Luiertassen voor mannen

Wanneer je (voor het eerst) zwanger bent gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Ik weet nog goed hoe overrompeld je kunt zijn door alle dingen die je moet regelen, kopen en doen. En dan maken de winkels het je ook niet gemakkelijk met zoveel keuzes die je kunt maken.

Iemand die echter volledig wordt vergeten in deze periode, is de vader. Vrijwel alle producten zijn gericht op de moeder, terwijl de vader natuurlijk ook een deel van de verzorging en opvoeding van het kind op zich neemt. Dus ging ik op zoek naar de leukste luiertassen voor mannen.

Waar moeten luiertassen voor mannen aan voldoen?

Ik heb even aan wat mannen in mijn omgeving gevraagd waar zij vinden dat een luiertas voor mannen aan moet voldoen.

Bol AlgemeenBol Algemeen
  • Stoer uiterlijk, geen bloemetjes of tierelantijntjes
  • Aan de buitenkant moet niet te zien zijn dat het een luiertas is
  • Genoeg ruimte voor eigen spullen zoals telefoon, sleutels, zonnebril en portemonnee
  • Afwasbaar aan binnenkant
  • Afneembare hengsels
  • Voldoende vakken

Leuke luiertassen voor mannen (en stoere vrouwen)

Met de bovenstaande eisen in mijn gedachten ging ik op zoek naar leuke luiertassen voor mannen. Nu is het zo dat ik samen met Mooieluiertassen.nl aan het experimenteren ben met een webshop op mijn blog. Dus een mooie gelegenheid om bij hen een kijkje te nemen tussen de luiertassen en de leukste hieronder voor jullie op een rijtje te zetten.

Zelf houd ik er ook erg van om een stoere luiertas te hebben. Eentje die je als luiertas kunt gebruiken maar ook als gewone tas. Tijdens mijn zoektocht naar de leukste luiertassen ben ik er wel wat tegengekomen maar ik heb gemerkt dat ik niet goed genoeg heb gezocht. Want de luiertassen die ik hierboven voor de mannen heb uitgekozen dat zijn ook echt tassen die ik zelf ook zou willen. Vooral de tassen van SoYoung vind ik echt geweldig. En daar ben ik dan stiekem ook wel verliefd op geworden…

2 reacties op “Luiertassen voor mannen

Reageren is niet mogelijk.