How I love: autorijden

Vorige week zondag ging ik naar de Buik & Baby Beurs en dat zorgde ervoor dat ik iets meer dan een uur in de auto moest zitten. Voor mijn zwangerschap vond ik autorijden echt geweldig en kon ik zo de auto instappen om ergens heen te gaan. Echter toen ik het ongeluk kreeg in mijn 24e week van de zwangerschap stapte ik niet zo makkelijk de auto meer in! Lange tijd deed ik het ook niet meer, ja als bijrijder maar niet achter het stuur. Bart, mijn man, mocht overal heenrijden terwijl ik dit normaal gesproken graag doe.

Maar vorige week besefte ik me dat ik eindelijk weer kan genieten van het autorijden. Nu waren de omstandigheden ook wel erg prettig. Het was een zondag waardoor het rustig was op de weg, verder scheen de zon in vol ornaat dus dat maakt de omgeving waar je door rijdt ook veel mooier plus ik was alleen. Ik ben altijd enorm graag onder de mensen maar alleen in de auto zitten kan echt geweldig zijn.

Ik klik op zo’n moment dan de radio aan, zet het volume wat harder dan normaal en zing kei en kei hard mee met de liedjes die ik ken. Aangezien ik echt een muziekliefhebber ben zijn er maar weinig liedjes die ik niet ken. Dus dat zingen gebeurd dan ook volop! Ik genoot echt van dit ritje. De zon zorgde ervoor dat de natuur rondom de wegen adembenemend waren. Maar niet alleen de zon, ook moeder natuur aangezien de bomen heerlijk gekleurd waren door de herfst!

Ja, ik hou van autorijden! Behalve als het donker is….Logo Meisje Eigenwijsje - hond

12 reacties op “How I love: autorijden

 • Wat fijn dat je weer van autorijden kan genieten. Ik ben juist helemaal geen fan van autorijden haha. Zo erg dat ik laatst zelfs bedacht dat ik het gewoon een beetje eng vind. Dus nu besloten wat meer te gaan rijden. Ook als manlief naast me in de auto zit. Geniet weer van het autorijden!

 • Can’t agree with you here!

  Daar waar ik autorijden tijdens mijn lessen hartstikke leuk vond – ben ik inmiddels door bijrijder Erik voor het leven getraumatiseerd XD

 • Heerlijk kan dat zijn, hè??!! Ik kan daar ook echt van genieten. Vooral als het niet druk is op de weg. Ik vind het trouwens in de regen ook helemaal te gek! Ik ben nachtblind, dus mij moet je ook niet in het donker in een auto zetten. Zoals ik er dan bij zit…. Met mijn hoofd bijna door de vooruit. Ziet er niet uit!

 • Ik rijd ook erg graag, al merk ik wel dat de weggebruikers steeds minder opletten. Moet voor het werk een half uur rijden dus blij dat ik hier geen angsten voor heb.

 • Diana Carlton zegt:

  Ik vind autorijden ook helemaal niet erg! Heerlijk, even ontspannen, muziekje aan, nergens aan denken, fijn hoor! In het donker ben ik een leek en dat is niet altijd een juiste combinatie. Zo reden we gisteren terug uit Halsteren en het was al zo vroeg zo donker, met al die tegenliggers met hun grote lampen die bij mij naar binnen schijnen. Nee, laat mij maar overdag met voldoende licht rijden.

 • Ik vind autorijden heerlijk! Maar na een ongeluk kan ik me voorstellen dat je weer even het vertrouwen terug moet krijgen.

 • Wat fijn dat je weer kunt genieten! Ik heb dubbele gevoelens met auto rijden. Ik vind het meestal niet erg & geniet er heel vaak van, maar als het niet hoeft dan liever niet! Snelweg rijden in Duitsland vind ik dan wel weer helemaal geweldig! Lekker jagen hehe (nu ook niet meer met Luka!)

Reageren is niet mogelijk.