Loslaten en moeder/dochter dagje | 24 uurs vlog

Vorige week dinsdag had ik een moeder/dochter dagje met.. je raadt het al.. mijn dochter. Ik had namelijk een persevent in Amsterdam en aangezien Milo ging oefenen bij het kinderdagverblijf konden we fijn met zijn tweetjes. Dat was trouwens ook best een ding, dat oefenen bij het kinderdagverblijf. 

Loslaten

Binnenkort mag ik weer gaan werken en dan moeten mijn kinderen ook weer naar de opvang (en naar oma!). Fay gaat natuurlijk al een tijd, maar Milo was nog nooit geweest. Vorige week was dus zijn eerste wen-dagje en wat had ik het er moeilijk mee. Zo stom… Eerlijk als ik ben deelde ik dus ook deze tranen met jullie in de vlog. Want tsjah… ook dat hoort erbij!

Het tripje van Fay en mij naar Amsterdam was overigens erg geslaagd. Het was super om de meiden van House of Rebels te ontmoeten en allerlei nieuwe merken te ontdekken. Zo ontdekte ik onder andere Fever-Tree, Lavera en Little Ondine. Hierover zien jullie binnenkort vast nog wel iets verschijnen. Wel ga ik nooit meer met de auto naar Amsterdam (centrum), maar goed daar heb je al over kunnen lezen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Voor nu rest mij alleen te zeggen… Veel kijkplezier!

Heb jij je ook al geabonneerd op mijn youtube kanaal