Loslaten en moeder/dochter dagje | 24 uurs vlog

IMG_7126

Vorige week dinsdag had ik een moeder/dochter dagje met.. je raadt het al.. mijn dochter. Ik had namelijk een persevent in Amsterdam en aangezien Milo ging oefenen bij het kinderdagverblijf konden we fijn met zijn tweetjes. Dat was trouwens ook best een ding, dat oefenen bij het kinderdagverblijf. 

Loslaten

Binnenkort mag ik weer gaan werken en dan moeten mijn kinderen ook weer naar de opvang (en naar oma!). Fay gaat natuurlijk al een tijd, maar Milo was nog nooit geweest. Vorige week was dus zijn eerste wen-dagje en wat had ik het er moeilijk mee. Zo stom… Eerlijk als ik ben deelde ik dus ook deze tranen met jullie in de vlog. Want tsjah… ook dat hoort erbij!

Het tripje van Fay en mij naar Amsterdam was overigens erg geslaagd. Het was super om de meiden van House of Rebels te ontmoeten en allerlei nieuwe merken te ontdekken. Zo ontdekte ik onder andere Fever-Tree, Lavera en Little Ondine. Hierover zien jullie binnenkort vast nog wel iets verschijnen. Wel ga ik nooit meer met de auto naar Amsterdam (centrum), maar goed daar heb je al over kunnen lezen.

Voor nu rest mij alleen te zeggen… Veel kijkplezier!

Heb jij je ook al geabonneerd op mijn youtube kanaal

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje