London vlog dag 2

Na vele leuke reacties op de eerste London vlog ging ik met veel enthousiasme aan de slag met vlog nummer 2. Deze dag was DE dag wat betreft ons bezoek aan London. We gingen er natuurlijk heen omdat we 2 jaar getrouwd waren op 24 mei en omdat Guus Meeuwis diezelfde dag in The Royal Albert Hall optrad. Ik heb geprobeerd om hem weer zo kort mogelijk te houden, maar korter dan dit ging echt niet!

Veel kijkplezier!

Heb jij je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal?

3 reacties op “London vlog dag 2

  • Wat leuk wat leuk wat leuk!!
    Ik hou d’r van!
    En Guus….ja te leuk ook! 😉
    Maaruh…ook leuk zo’n kijkje in je leven zeg. Wat een idee zo op een filmpje!

  • Heel erg leuk weer om te zien! Toen ik je zag vind ik zo’n mooi nummer, Guus zijn uitvoering daarvan is ook prachtig.

Reageren is niet mogelijk.