London vlog dag 1

Ondanks dat ik weet dat de meeste van mijn volgers niet zo’n fan zijn van vlogs, heb ik toch gevlogd in London. Aangezien ik echt teveel beeldmateriaal heb en ze niet te lang wilde maken heb ik ervoor gekozen om ze per dag te laten zien.

Vandaag deel ik dan ook de vlog van de eerste dag. Zaterdag 23 mei 2015. De dag waarop we reisden per vliegtuig naar London, waarbij we the royal albert hall opzochten en waarop ik weer een item van mijn bucketlist kon afstrepen.. Nieuwsgierig? Bekijk de vlog dan snel!!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Kun je de vlog niet goed zien, klik dan op mijn Youtube kanaal.

7 reacties op “London vlog dag 1

  • Alexandra zegt:

    Ziet er gezellig uit! En ik hou wel van vlogs. Je hebt hem mooi in elkaar gezet!

  • Wauw wat gaaf om te zien! Je hebt de vlog heel leuk gemonteerd trouwens. 🙂 Ik wil ook graag eens in de London Eye maar ik heb nogal last van hoogtevrees haha. Maar als ik het zo zie gaat het wel mooi langzaam en heel stabiel!

  • Wat leuk om je nu eens in het ‘echt’ te zien. 🙂 En goed dat je iets van je Bucket list af kunt strepen.

  • Ja superleuk zo’n vlog! Wat leuk om te zien, en die Londen Eye, die staat nog op mijn bucketlist (sowieso staat een citytrip naar Londen nog op mijn bucketlist).

Reageren is niet mogelijk.