London vlog dag 1

Ondanks dat ik weet dat de meeste van mijn volgers niet zo’n fan zijn van vlogs, heb ik toch gevlogd in London. Aangezien ik echt teveel beeldmateriaal heb en ze niet te lang wilde maken heb ik ervoor gekozen om ze per dag te laten zien.

Vandaag deel ik dan ook de vlog van de eerste dag. Zaterdag 23 mei 2015. De dag waarop we reisden per vliegtuig naar London, waarbij we the royal albert hall opzochten en waarop ik weer een item van mijn bucketlist kon afstrepen.. Nieuwsgierig? Bekijk de vlog dan snel!!

Kun je de vlog niet goed zien, klik dan op mijn Youtube kanaal.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Alexandra op 29 mei 2015 om 14:05

  Ziet er gezellig uit! En ik hou wel van vlogs. Je hebt hem mooi in elkaar gezet!

 2. Xaviera op 29 mei 2015 om 15:00

  Wauw wat gaaf om te zien! Je hebt de vlog heel leuk gemonteerd trouwens. 🙂 Ik wil ook graag eens in de London Eye maar ik heb nogal last van hoogtevrees haha. Maar als ik het zo zie gaat het wel mooi langzaam en heel stabiel!

 3. Laura op 29 mei 2015 om 15:07

  Wat leuk om je nu eens in het ‘echt’ te zien. 🙂 En goed dat je iets van je Bucket list af kunt strepen.

 4. Marion op 29 mei 2015 om 16:33

  Oh wat gaaf zeg! Wauw! En wat ontzettend bijzonder om Guus te zien tussen al die megagrote namen!

 5. Cindy op 29 mei 2015 om 21:43

  Ja superleuk zo’n vlog! Wat leuk om te zien, en die Londen Eye, die staat nog op mijn bucketlist (sowieso staat een citytrip naar Londen nog op mijn bucketlist).

 6. janske op 29 mei 2015 om 22:43

  London Eye is gaaf he! Leuke vlog is het geworden…ik ben benieuwd naar de volgende! 🙂

 7. Tamara - Crazygreatlife op 30 mei 2015 om 20:55

  Wat super leuk juist dat je hebt gevlogt in London! Als ik het zo zie wil ik ook weer een keer naar London toe! Heerlijke 1e dag, benieuwd naar dag 2 en 3

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje