London in foto’s

Afgelopen weekend was ik in London en ondanks dat ik mij vooral gericht heb op filmen (en Guus Meeuwis) heb ik toch nog wat foto’s gemaakt. Een aantal ervan wil ik graag met jullie delen…

London street

Dit was een heel smal straatje waar we doorheen liepen als we naar ons hotel liepen. Het was een binnendoor straatje die je normaal nooit neemt maar doordat Booking.com ons daardoor leidde ontdekten we hem.London royal college of musicOns hotel stond vlakbij (zo’n 15 min lopen) The Royal Albert Hall en daarachter stond The Royal College of Music. Een indrukwekkend mooi gebouw waar diverse mooie geluiden uit kwam. London EyeEen droom van mij, op mijn bucketlist, was toch wel om een ritje te maken met de London Eye. Je weet wel, dat immens grote reuzenrad aan de Theems.
Westminster LondonVanuit de London Eye zagen we de gehele stad en doordat ik een goede camera bij had kon ik de mooiste gebouwen dichterbij halen. Net zoals de Westminster met de Big Ben. London Kensington parcIets wat ik ook altijd wil is wandelen door het grote park midden in London. De Kensington Gardens en Hyde Park zijn gewoon een fantastisch stuk natuur midden in een grote oude stad. Daar vond ik ook een bankje met bovenstaande tekst. London Royal albert hallWe waren natuurlijk in London voor het geweldige concert van Guus. Ik vond dit aanplakbiljet dan ook wel erg gaaf om te zien. London Theems EyeHier nog een overzicht van de London Eye langs de Theems. Het was wel jammer dat het op dat moment zo bewolkt was. Met blauwe lucht ziet het er net wat mooier uit!London taxiWat ik ook altijd erg mooi vind zijn de taxi’s die er rondrijden. Qua vorm nog steeds zoals vroeger. London bloggerOndanks dat we een weekendje weg waren had ik wel mijn laptop mee, het was mijn mans idee. Want hij vond dat ik na het wakker worden en voor het slapen best nog wat “blogger activiteiten” kon doen haha. London StarbucksIn elke stad moet ik natuurlijk even de Starbucks induiken. Vergelijken of het daar net zo lekker is als ergens anders. Het eindresultaat is: perfect! Ik heb overigens een uur in die Starbucks gezeten omdat we kaartjes waren vergeten en mijn man ze ging halen in ons hotel.London Madame TussaudHet was mijn mans wens om ook Madame Tussaud in te gaan en ik ben hem wel dankbaar, want het is toch wel een erg mooi iets hoe ze die beroemde mensen met wax nagemaakt hebben. London Ik vond vooral Morgan Freeman enorm goed nagemaakt. Er stonden wel beelden tussen die ik iets minder vond, maar deze was echt gaaf. Plus hij is echt groot!London Bruce WillisDeze foto vond ik wel erg komisch. Ik weet niet wat het is, maar deze beide kale mannen vind ik toch wel erg aantrekkelijk haha. London soccerNa het museum vonden we buiten een echt Engelse verschijning. Namelijk voetbal supporters. Voor de FA cup waren ze daar en zingen als de beste!London Buckingham PalaceDe laatste dag hebben we samen met mijn ouders vooral doorgebracht. Hier sta ik met mijn moeder op de foto. London bart en ikEn eindelijk een foto van Bart en mij. Dat lukt niet echt als je met zn tweetjes bent!

Ben jij al eens in London geweest?

11 reacties op “London in foto’s

  • Marjolijn zegt:

    Mooie foto’s, zo te zien hebben jullie een super tijd gehad daar.
    Ik ben een paar keer in Londen geweest, maar heb er nog nooit geslapen. Tijdens ons 3 jarig verblijf in Engeland woonde we relatief dichtbij, als we door konden rijden stonden we met 2 1/2 a 3 uur in Londen, echt fantastisch. Een aanrader is om rond de kerst nog eens terug te gaan, zo vanaf 10 december (misschien al eerder) is de hele stad in kerstsfeer, dat is echt geweldig!

  • Mooie foto ‘s. Ik ben nog nooit in Lonen geweest, wij zijn er alleen omheen gereden toen we op weg waren naar Ierland. Ik wil er nog wel graag naartoe. Ik vind de eerste foto erg leuk met die gekleurde huisjes. Dat zie je meer in Engeland en Schotland, vooral in havenplaatsjes. Het staat zo vrolijk.

  • Wat een mooie foto’s allemaal, heerlijk om te zien! Nu groeit mijn verlangen om weer terug te gaan naar London nog meer! Toevallig had ik gisteren een gesprek met een Engelse vriend van mij om binnenkort weer eens terug te gaan en samen London verder te ontdekken. Hopelijk is dit haalbaar, dat zou echt een droom zijn die uitkomt! 🙂

  • Wat een toffe foto’s! Ik moest even goed kijken bij die foto van Bart en die acteur, waarvan ik even niet op de naam kom….

Reageren is niet mogelijk.