Live blog: feel good & shop event

IMG_4008-e1426939699733

Goedemiddag allemaal!

Vandaag doe ik live verslag vanuit de CHV Noordkade, oftewel vanaf het Feel Good & Shop Event! Ik ben hier de hele dag en ga voor jullie de leukste workshops, webshops en ervaringen ontdekken en uiteraard met jullie delen! In een vorig artikel hebben jullie al kunnen lezen wat het event ongeveer inhoudt maar dat dekt de lading en de sfeer bij lange na niet! De ochtend begon voor mij met een klein rondje langs wat “bekende” waaronder Yolande Avé en Woordkunsten, waarnaar ik me snelde naar café Afzakkerij voor een workshop van Relax Mama: Elsbeth Teeling.

11.00 – 12.30 Workshop + gesprek

Ik wilde dolgraag haar workshop volgen omdat zij me ook enorm inspireert met haar teksten. Niet voor niets heb ik een poster in mijn woonkamer hangen met de tekst “die andere moeders doen ook maar wat“! Zij gaat er niet vanuit dat de relaxte moeder bestaat, maar zij staat juist enorm voor openheid en eerlijkheid. En juist doordat je open naar elkaar bent wordt je relaxter.

De workshop zelf is echt een aanrader, of je nu vanmiddag nog haar workshop gaat volgen of de kans krijgt in de toekomst: doen! Je bent samen met andere moeders en vormt zo je eigen dorpje waarin je kunt spuien, ervaringen uit kunt wisselen en herkenning hebt. Elsbeth is de eerlijkheid zelf en geeft ook aan dat zij het ook niet perfect doet en dat fouten maken erbij hoort. Na flink gelachen te hebben bij de quiz, het ballen omhoog houden en de leuke blogs die ze voorlas was het helaas alweer voorbij.

Maar niet voor mij gelukkig, want Elsbeth en ik hebben nog even in de bar onder het genot van een drankje samen gekletst. Een hele intrigerende vrouw waar ik eigenlijk best veel overeenkomsten mee heb! Later meer daarover…

12.30 – 13.45 Bloggen, ballenbak & lunch

Eenmaal terug aan de bloggerstafel was hij al iets meer gevuld dan daarvoor. Ik ontmoet Susanne van justmeiself, Manou van ikbengewoonik en Jori van joriverwegen. Samen houden we de wereld op de hoogte vandaag! Ook komen er hele leuke mensen langs die ons herkennen of die willen weten wat we aan het doen zijn. Hartstikke leuk, spontaan en gezellig! Aangezien er achter ons een enorme ballenbak staat die er niet voor niets besluiten Anita en ik de sprong te wagen en een duik te nemen. Het idee erachter is eigenlijk “Take a seat, make a friend”, je gaat met een onbekende in de ballenbak en door middel van grote doorzichtige ballen met feel good teksten leer je een onbekende iets kennen. ballenbak live blogDaarna was het snel tijd voor een hapje en drankje, iets waar je ook volop keus voor hebt. Zo namen wij een Chai Tea Latte bij Koffie K-tje en een Vega burger bij Puzzles! IMG_4009

16.30 Update

Wat een drukte vandaag! Ik kom totaal niet toe aan datgene wat ik wil doen. Zoveel te zien, zoveel leuke mensen te spreken of die mij willen spreken, zoveel te doen! Zojuist heb ik nog een workshop gehad bij Yolande Avé, waarbij ik een moodboard heb gemaakt. Maar meer hierover komt nog in een aparte blog! IMG_4027Ik ga nu nog samen met Anita een ronde maken op het event en dan sluiten we af. Komende weken zullen er nog diverse blogs verschijnen die meer inhoudelijk zijn over bepaalde standhouders en hun shops/belevingen!

In ieder geval wil ik even een extra shoutout doen naar Wivine van Durftestempelen, Marjolijn van Grachtenpracht, lieve Marij die gezellig naar Veghel kwam vooral voor Anita en mij en uiteraard de twee dames die dit alles georganiseerd hebben: Monique en Ingrid! Dames, het was werkelijk fantastisch, volgend jaar weer?!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Cindy op 21 maart 2015 om 16:08

  Superleuk! Ik zie allemaal op Instagram al leuke foto’s voorbij komen, ook van Manou. Veel plezier nog! Volgend jaar kom ik ook

 2. janske op 21 maart 2015 om 17:23

  Ik vond het vandaag erg leuk bij het feel good shop event. Ik heb je niet zien zitten tien Ik er was. ..wss zat je toen bij een workshop. Ik zeg volgend jaar weer ☺

 3. Marlieke op 21 maart 2015 om 21:40

  Wat ziet het er gezellig uit en wat baal ik dan dat ik hier in de bergen woon. Ik zou zo even naar binnen willen stappen! Ben benieuwd naar de rest van de blogs!

 4. Ceciel_creatief lifestyle blogger op 22 maart 2015 om 12:24

  Hey Nicole, wat een leuk verslag. Wat leuk dat je het van tijd tot tijd hebt geschreven en zo slim dat je in de komende paar weken uit gaat smeren! Mijn tip voor de volgende keer, zodat ik ook meer kan genieten van het event (bedankt!). Want er was zoveel leuks en ik heb echt niet alles gezien helaas. Dus volgend jaar wil ik ook echt weer!!

 5. Yolande Avé op 23 maart 2015 om 17:07

  Heeee, kijk nou! Een plaatje van je mooie moodboard! Kan niet wachten op je vervolg 🙂 Liefs!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje