Winactie ‘Little’ – 11 april in de bioscoop

Zin in een hilarisch avondje bioscoop samen met een vriendin? Dan is de nieuwe film ‘Little’ vast iets voor jullie. Vanaf 11 april draait deze film in de bioscoop en ik mag 3x 2 tickets weggeven. Kun je dus wel een avondje uit gebruiken? Doe dan snel mee.

Over de film Little

When aging hits you hard… but in reverse.

In de hilarische komedie Little wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders (gespeeld door Regina Hall, Girls Trip) ineens wakker in haar dure penthouse als 13-jarige tiener (gespeeld door Marsai Martin, Black-ish), vlak voor ze een belangrijke presentatie moet geven. Jordans assistente April (gespeeld door Issa Rae, Insecure) is de enige die weet dat deze opstandige tiener in werkelijkheid de persoon is die haar dagelijks het leven zuur maakt. Kan April samen met de jonge Jordan de deal sluiten en het bedrijf redden?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Van producenten Will Packer (Girls Trip, de Ride Along-films, Night School, No Good Deed en Think Like a Man), James Lopez en Kenya Barris (Girls Trip, Black-ish). Little is geregisseerd door Tina Gordon (scenariste van Drumline) met een verhaal van Tracy Oliver (Girls Trip) en een scenario van hen samen, gebaseerd op een idee van tieneractrice Marsai Martin.

Ik kan zelf in ieder geval niet wachten om hem te gaan bekijken samen met een vriendin. Heerlijk dit soort komedies. Verstand op nul en gaan..

Wil jij hier ook heen? Lees dan snel even verder!

Winactie Little 3x 2 vrijkaartjes

Ik mag in totaal drie mensen blij maken die samen met iemand naar deze toffe nieuwe film mogen. De kaartjes zijn geldig in elke bioscoop waar de film draait dus je kunt zelf kiezen naar welke bioscoop je wilt.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
 2. Vertel waarom jij wilt winnen en voor wie.

De actie loopt tot en met 11 april 2019. De winnaar wordt in dit artikel bekend gemaakt. (klik hier voor de winactie voorwaarden)

Met wie wil jij gaan?

16 reacties op “Winactie ‘Little’ – 11 april in de bioscoop

 • S. Verkooijen zegt:

  Deze film lijkt me echt hilarisch!! Ik zou een goede vriendin graag een avondje mee willen neme naar de bioscoop! Kunnen we vieren dat ik een nieuwe baan heb!!!

 • Een avondje uit en lekker lachen met mijn beste vriendin is alweer eventjes geleden, dus ik doe graag mee!

 • Nathalie Buttiens zegt:

  Ik zou graag met mijn zusje willen gaan. Het lijkt me een grappige film.

 • Oooh heeeerlijk. Ik had de trailer gezien en dacht gelijk, hier moet ik naar toe. Inderdaad gedachten op nul. Kom maar op met de humor. Samen met mijn zus

 • Samen met mijn oudste dochter van gaan genieten nu zij de leeftijd heeft gekregen om de humor te snappen, heerlijk uitje samen

 • Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe erg graag mee, zou erg graag mee een vriendin gaan.
  Lijk me een erg leuke film.

  Groetjes Anneliese

 • Mieke Stam zegt:

  Oh heerlijk een avondje naar de bios met een vriendin, lekker een avondje uit zonder kinderen, best lekker af en toe 😉 Lijkt me ook een super grappig film!

 • Shiv Chin zegt:

  Ik doe heel graag mee en neem dan mijn dochter mee als ik win, dit lijkt me een hele leuke film om samen naartoe te gaan.

 • Claudia de Kok zegt:

  Geweldige film om mijn lieve vriendin op te trakteren en weer eens een heerlijk avondje uit samen te hebben

 • Wij (mijn mini me en ik) zijn al sinds black’ish fan van Marsai Martin en kijken dan ook heel erg uit naar deze film. Een dagje naar de bios om ongegeneerd je mond vol te proppen met popcorn en dan te lachen om de grappen, wie wilt dat nou niet.

Reageren is niet mogelijk.