Winactie ‘Little’ – 11 april in de bioscoop

Zin in een hilarisch avondje bioscoop samen met een vriendin? Dan is de nieuwe film ‘Little’ vast iets voor jullie. Vanaf 11 april draait deze film in de bioscoop en ik mag 3x 2 tickets weggeven. Kun je dus wel een avondje uit gebruiken? Doe dan snel mee.

Over de film Little

When aging hits you hard… but in reverse.

In de hilarische komedie Little wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders (gespeeld door Regina Hall, Girls Trip) ineens wakker in haar dure penthouse als 13-jarige tiener (gespeeld door Marsai Martin, Black-ish), vlak voor ze een belangrijke presentatie moet geven. Jordans assistente April (gespeeld door Issa Rae, Insecure) is de enige die weet dat deze opstandige tiener in werkelijkheid de persoon is die haar dagelijks het leven zuur maakt. Kan April samen met de jonge Jordan de deal sluiten en het bedrijf redden?

Van producenten Will Packer (Girls Trip, de Ride Along-films, Night School, No Good Deed en Think Like a Man), James Lopez en Kenya Barris (Girls Trip, Black-ish). Little is geregisseerd door Tina Gordon (scenariste van Drumline) met een verhaal van Tracy Oliver (Girls Trip) en een scenario van hen samen, gebaseerd op een idee van tieneractrice Marsai Martin.

Ik kan zelf in ieder geval niet wachten om hem te gaan bekijken samen met een vriendin. Heerlijk dit soort komedies. Verstand op nul en gaan..

Wil jij hier ook heen? Lees dan snel even verder!

Winactie Little 3x 2 vrijkaartjes

Ik mag in totaal drie mensen blij maken die samen met iemand naar deze toffe nieuwe film mogen. De kaartjes zijn geldig in elke bioscoop waar de film draait dus je kunt zelf kiezen naar welke bioscoop je wilt.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
  2. Vertel waarom jij wilt winnen en voor wie.

De actie loopt tot en met 11 april 2019. De winnaar wordt in dit artikel bekend gemaakt. (klik hier voor de winactie voorwaarden)

Met wie wil jij gaan?

16 reacties op “Winactie ‘Little’ – 11 april in de bioscoop

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *