Lifestyle2love – win €15,- shoptegoed! | HAPPY BIRTHDAY winweek

Vandaag staan er maar liefst twee leuke winacties op de planning. We starten met een winactie van een webshop waarmee ik een langdurige samenwerking heb. Het is een heel leuk eenmanszaakje wat baby- en kindermusthaves verkoopt zoals speenkoorden, wagenspanners en houten blokken. Zo heb ik van hen al de houten blokken mogen ontvangen die je regelmatig op mijn foto’s voorbij ziet komen. 

Lifestyle2Love

Zoals ik al aangaf is Lifestyle2Love een eenmanszaakje gerund door Marloes van Meene. Zij werkt vanuit haar eigen huis wat erg prettig en handig is omdat ze zo de webshop kan combineren met het genieten van haar dochtertje Hanna die in maart 2016 geboren is. Door haar dochter, maar ook haar kleine neefjes en nichtjes om haar heen heeft ze altijd inspiratie en blijft ze op de hoogte van alle laatste trends.

Zelf heb ik dus de mijlpaalblokken van deze leuke webshop maar ik ga ook zeker een mooie speenkoord en wagenspanner laten maken voor onze babyboy. Overigens heb ik ook ontdekt dat ze wel hele leuke en originele bijtringen heeft. Dus even goed onthouden!

Wat houd de HAPPY BIRTHDAY winweek in?

Elke dag komt er een (of twee) artikel(en) online met daarin aandacht voor een bepaald product en/of bedrijf met daarin natuurlijk de winactie. Dit zijn producten en bedrijven waar ik zelf erg blij van word en dus ook denk dat mijn lezers er blij van worden!

Alle winacties, ongeacht op welke dag ze online komen, duren tot 18 april. En op 19 april maak ik alle winnaars in een apart artikel bekend. Waarom op 19 april? Omdat ik dan zelf jarig ben haha en dat is wel een leuke dag om cadeautjes weg te geven.

Hoe doe ik mee?

Ik mag dus €15,- shoptegoed weggeven voor de webshop van Lifestyle2Love. Meedoen is eigenlijk heel simpel. Want dat doe je door een reactie achter te laten onder de blog, dat wel. Ik heb namelijk het liefst alles bij elkaar staan en anders wordt het zo’n gepuzzel. Wel zijn er nog een aantal opties voor extra winkansen:

  • Laat een reactie achter onder dit winweek bericht op Facebook.
  • Tag anderen onder het bericht op Facebook.
  • Volg Lifestyle2Love op Facebook en/of Instagram

Heel veel succes gewenst!

Andere winacties:
* Houten speelgoed camera twv €19,95
* Entreekaarten voor Thermen Bussloo

22 reacties op “Lifestyle2love – win €15,- shoptegoed! | HAPPY BIRTHDAY winweek

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *