Lifestyle2love – win €15,- shoptegoed! | HAPPY BIRTHDAY winweek

lifestyle2love

Vandaag staan er maar liefst twee leuke winacties op de planning. We starten met een winactie van een webshop waarmee ik een langdurige samenwerking heb. Het is een heel leuk eenmanszaakje wat baby- en kindermusthaves verkoopt zoals speenkoorden, wagenspanners en houten blokken. Zo heb ik van hen al de houten blokken mogen ontvangen die je regelmatig op mijn foto’s voorbij ziet komen. 

Lifestyle2Love

Zoals ik al aangaf is Lifestyle2Love een eenmanszaakje gerund door Marloes van Meene. Zij werkt vanuit haar eigen huis wat erg prettig en handig is omdat ze zo de webshop kan combineren met het genieten van haar dochtertje Hanna die in maart 2016 geboren is. Door haar dochter, maar ook haar kleine neefjes en nichtjes om haar heen heeft ze altijd inspiratie en blijft ze op de hoogte van alle laatste trends.

Zelf heb ik dus de mijlpaalblokken van deze leuke webshop maar ik ga ook zeker een mooie speenkoord en wagenspanner laten maken voor onze babyboy. Overigens heb ik ook ontdekt dat ze wel hele leuke en originele bijtringen heeft. Dus even goed onthouden!

Wat houd de HAPPY BIRTHDAY winweek in?

Elke dag komt er een (of twee) artikel(en) online met daarin aandacht voor een bepaald product en/of bedrijf met daarin natuurlijk de winactie. Dit zijn producten en bedrijven waar ik zelf erg blij van word en dus ook denk dat mijn lezers er blij van worden!

Alle winacties, ongeacht op welke dag ze online komen, duren tot 18 april. En op 19 april maak ik alle winnaars in een apart artikel bekend. Waarom op 19 april? Omdat ik dan zelf jarig ben haha en dat is wel een leuke dag om cadeautjes weg te geven.

Hoe doe ik mee?

Ik mag dus €15,- shoptegoed weggeven voor de webshop van Lifestyle2Love. Meedoen is eigenlijk heel simpel. Want dat doe je door een reactie achter te laten onder de blog, dat wel. Ik heb namelijk het liefst alles bij elkaar staan en anders wordt het zo’n gepuzzel. Wel zijn er nog een aantal opties voor extra winkansen:

 • Laat een reactie achter onder dit winweek bericht op Facebook.
 • Tag anderen onder het bericht op Facebook.
 • Volg Lifestyle2Love op Facebook en/of Instagram

Heel veel succes gewenst!

Andere winacties:
* Houten speelgoed camera twv €19,95
* Entreekaarten voor Thermen Bussloo

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

22 reacties

 1. Patricia op 5 april 2017 om 06:18

  Ja, ik heb wel zin om tussen alle items te snuffelen voor onze boy. Doe dus graag mee.

 2. Anna op 5 april 2017 om 08:11

  Super ik doe heel graag mee
  Facebook: An Na

 3. Monique op 5 april 2017 om 08:18

  Oeh leuk! Ik houd wel van zelfgemaakte lifestylespulletjes. Er zit vast wat leuks voor Quinn bij dus ik waag een kansje.

 4. Cd op 5 april 2017 om 09:08

  Dat lijken me leuke spulletjes! Ik doe graag mee.

 5. Tineke op 5 april 2017 om 09:42

  Wat een leuke winactie. Ik heb even op de site gekeken en die letterblokken lijken mij zo leuk voor op Fedde zijn kamertje!
  Liefs

 6. Linda Post op 5 april 2017 om 10:35

  Shoptegoed is altijd goed 🙂

 7. Will op 5 april 2017 om 11:07

  Even lekker snuffelen voor een leuk item, dat is pas leuk.
  Is altijd wel iets leuks voor de kleinkinderen
  Binnenkort zijn er weer drie jarig, dus weer shoppen voor mij.
  Graag doe ik mee.
  Ik heb geen Facebook en instagram, maar volg je op Bloglovin.

 8. Annemieke op 5 april 2017 om 15:42

  Wat een leuke webshop! Die bijtringen zijn idd geweldig 😉 Zijn leuk voor onze pasgeboren meid♡

 9. Lieke op 5 april 2017 om 17:42

  Ik heb even rondgekeken op de website en het ziet er allemaal super leuk uit.
  Ik doe niet mee met de winactie, ik gun het iemand anders 😉

 10. Femke Dekker op 5 april 2017 om 22:09

  Jaaaa…. wat een leuke dingen zijn hier te koop! Ik doe graag mee voor het shoptegoed!

 11. Marian B op 5 april 2017 om 22:18

  Voor mijn kleine meisje ben ik nog op zoek naar een speenkoord. Wat zijn deze leuk en ook nog met naam! Ik doe graag mee.

 12. Claudia Diependaal op 5 april 2017 om 23:22

  We worden weer opa en oma dus duimen maar!

 13. Linda Raaijmakers op 6 april 2017 om 19:57

  Het lijkt me een hele leuke shop dus ik zou er raag eens verder rondneuzen 😀

 14. Jolein koolske op 7 april 2017 om 06:39

  Oh wooow heel leuk zeg !!! Ik heb meteen even op hun site gekeken en deze wagenspanner zou ik denk ik bestellen. Zooooo schattig ? https://www.lifestyle2love.nl/a-46755996/wagenspanners/wagenspanner-fuchsia/#description

 15. jacksons_mommy_ op 7 april 2017 om 11:02

  Shoptegoed voor Meadow en Jackson, wij doen mee, altijd welkom en als ik de producten zo zie, Wowie !!

 16. Iris op 10 april 2017 om 10:59

  Heel leuk voor onze dochter van 6 maanden, ik doe graag mee

 17. Liesbeth op 15 april 2017 om 11:12

  Superleuk voor ons kleintje!!!! Ik doe graag mee!

 18. Patricia de crom op 18 april 2017 om 07:44

  Supergaaf voor mijn vriendinnetje die binnen nu en twee weken moet bevallen leuke kraamcadeautjes

 19. Wendy v V op 18 april 2017 om 20:36

  Gaaf spul, ik doe graag mee. Weet daar iemand heel blij mee te maken.

 20. Mirjam de Bruin op 19 april 2017 om 14:14

  Leuk leuk voor onze baby!!

 21. Fleur op 19 april 2017 om 23:46

  Ik doe mee! Heb al even zitten snuffelen in deze leuke webshop

 22. Evi Huys op 20 april 2017 om 15:29

  Ik doe graag mee. Veel leuke dingen om cadeau te doen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje