Weekend vlog #5 | KraamBBQ met blogvriendinnetjes

Het weekend zit er al weer even op maar ik blik graag samen met jullie terug op ons weekend. Het was een geweldig weekend! Eentje met een hele drukke maar vooral leuke zaterdag en een zondag waarop we lekker hebben genoten met familie.

Zoals ik al zei was de zaterdag een behoorlijk drukke dag. Maar met een goede reden want mijn lieve blogvriendinnetjes kwamen gezellig op kraamvisite. Omdat we elkaar helaas niet zo super vaak zien (en telkens zeggen dat er verandering in moet komen haha) maakten we er meteen een date van. Dus het werd een kraamBBQ. Ik maakte zelf kip- en groentespiesen, maar ook een lekkere groente- en couscousalade. Ook een aantal van de kindjes kwamen mee plus een tweetal mannen, het werd dus een gezellige boel.

Ik ben heel benieuwd naar jouw weekend, wat heb je gedaan en heb je genoten? Ik zou het ook heel leuk vinden als je abonneert op mijn youtube kanaal. Daar help je me enorm mee!

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Marije
  8 augustus 2017 at 06:22

  Leuk om te zien weer!

 • Reply
  Maaike
  8 augustus 2017 at 09:15

  Wat leuk, zo’n groepje blog vriendinnen! En leuk filmpje weer.

 • Reply
  Romy
  8 augustus 2017 at 09:34

  Wat leuk om te zien! Ik ben zelf helemaal niet zo van het vloggen maar vind het wel erg leuk om alle bloggers die ik normaal gesproken alleen lees nu ook IRL te zien. En Fay doet me qua doen en laten enorm aan mijn eigen dochter denken.

 • Reply
  Monique
  8 augustus 2017 at 10:56

  Wat leuk gemaakt! Ik vond de BBQ ook super gezellig en ben blij dat ik Milo eindelijk heb kunnen bewonderen. En wat staan jullie jurkjes mooi! 🙂

 • Reply
  janske
  8 augustus 2017 at 11:31

  Het was super gezellig! Die Coco op dat wipje…hahahah. Love you tooooooo!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: