We feesten gewoon verder – blogfeestje 13

verjaardagswensen

Gisterenavond vierde ik al feest in verband met mijn 32e verjaardag. En vandaag feesten we gewoon verder! Alleen dit keer met jullie allemaal want het is weer tijd voor het wekelijkse blogfeestje. Vorige week konden jullie terecht bij Mizflurry en helaas gebeurde dit niet massaal. Maar toch heb ik een drietal artikelen uit kunnen kiezen om te delen. Aangezien Pasen al voorbij is heb ik die artikelen sowieso even overgeslagen. Sorry daarvoor. En verder heb ik geprobeerd om te kijken naar artikelen die echt iets bijdragen. 

Zoals de volgende drie:

Mary-Lou heeft een geweldig leuke mamablog en dit keer plaatste ze een artikel over mijlpaalkaarten die zij zelf ontwikkeld heeft. Dit zijn werkelijk hele unieke mijlpaalkaarten want ze zijn speciaal gericht op het dragen van je kindje. Draagkaarten dus. Echt super leuk zijn de kaarten en wat mij betreft een gat in de markt!

Dan een blog van Fleur, van mama’s liefste! Zij is, net als ik, al bezig met de voorbereiding op het lekkere weer. (Je kunt maar beter iets hebben om naar uit te kijken toch..) En dus zette ze de leukste zwemkleding op een rijtje, voor jonge meiden.

En dan als laatste weer een artikel van Annekoen. Ik heb al vaker een van haar artikelen in mijn blogfeestje gedeeld. Maar ja, ze maakt dan ook hele leuke dingen. Zoals deze moestuin traktaties! Helemaal bij de tijd want dat is weer een echte rage nu. Als je de foto zo ziet lijkt het alsof de snoepjes in het zand liggen, maar schijn bedriegt.. Kijk maar eens op de blog!

Mijn mede gastvrouwen

En dan is natuurlijk de beurt aan mijn mede gastvrouwen. Ook zij plaatsten weer een aantal leuke artikelen.

Aangezien ik een echte boekenwurm ben (al zou je dat momenteel niet zeggen haha) licht ik graag de drie laatst gelezen boeken van Esmeralda uit. Alledrie thrillers en daar houd ik wel van!

Het artikel van Janske wat bij mij best wat ‘indruk’ maakte was haar blog genaamd ‘ik lijk wel zwanger.. niet weer he!‘ Als je Janske namelijk al even volgt weet je dat ze tijdens haar zwangerschap gruwelijke jeuk had waarbij ze lichttherapie kreeg. Enig voordeel was dat dit na de zwangerschap verdween. Een zwangerschapskwaal dus.. Of toch niet?

Fleur plaatste na het blogfeestje geen artikel meer. Maar daarvoor had ze wel een artikel met tips hoe je heel veel bezoekers kunt krijgen via Pinterest. Ik wil mezelf er al maanden in verdiepen maar telkens gebeurd het maar niet. Wellicht naar aanleiding van haar blog hierover dat het wél lukt!

Blogfeestje 13

[inlinkz_linkup id=710897 mode=1]

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Patricia
  22 april 2017 at 06:06

  Die traktaties zijn erg leuk zeg!

 • Lifestyle Mommy's ~ Linda
  22 april 2017 at 06:09

  Je hebt wel 3 hele leuke artikelen uitgekozen zeg want wat zijn de mijl[paalkaarten leuk. Even een totaal ander thema dan we gewend zijn. Super. Het mooi weer zijn we allemaal aan toe dus dat thema worden wij geloof ik allemaal wel heel vrolijk van. En die traktatie met de moestuintjes moest ik zo om lachen, wat zijn ze leuk bedacht 😀 Ik heb deze dan ook echt voor mezelf opgeslagen omdat ik het zo’n leuk idee vond. Ik wens iedereen een hele fijne dag vandaag en vanavond ben ik weer terug om wat blogs te gaan lezen.

 • jonna@burgertrutjes
  22 april 2017 at 07:01

  Nog gefeliciteerd met je b-day! Ik vind die ijsbakjes echt super leuk gedaan!

 • Leonie van Mil
  22 april 2017 at 07:30

  Wat een leuke kaarten van Mary-Lou!!

 • simpel, met een snufje liefde
  22 april 2017 at 08:02

  Wat een grappige traktatie!

 • Mirjam
  22 april 2017 at 08:17

  Die moestuintjes zijn echt geweldig inderdaad!

 • Mary-Lou
  22 april 2017 at 09:42

  Dank je wel voor de vermelding! ❤
  Wat een geweldige traktatie zeg. Ook de badpakken inspiratie komt net op tijd.

 • Kreanimo
  22 april 2017 at 09:47

  Super leuk selectie – en ik doe ook weer mee.

  Mary-Lou haar kaartjes zijn super mooi, hè!

 • Janske
  22 april 2017 at 11:01

  Wat een gezellig feestje weer, Nicole! 🙂

 • Els
  22 april 2017 at 11:25

  Die moestuin traktaties vond ik ook echt kei leuk! Goed gekozen. Ik doe ook weer mee :-).

 • Yolanda
  22 april 2017 at 19:45

  Bedankt voor je leuke vermelding van de traktatie moestuintjes ! Ook ik doe weer mee deze week met het blogfeestje.

 • ElsaR
  23 april 2017 at 14:55

  Nog gefeliciteerd Nicole ☻☻☻

 • Let's party
  27 september 2017 at 14:38

  Echt superleuk die moestuintjes!
  Groetjes,
  Janneke

 • %d bloggers liken dit: