Tip: Flavourites Live!

Volgend weekend van vrijdag 21 november tot en met zondag 23 november vind je in de Kromhouthal te Amsterdam Flavourites Live! Op deze beurs staan meer dan 150 webshops op het gebied van fashion, kids, reizen, interieur en accessoires. Ook vind je er creatieve workshops, fotoshoots, lekker eten en nog veel meer…

Een greep uit de webshops die zichzelf vertegenwoordigen op de beurs: A Little Lovely Company, Anke Panke’s Shop (met haar nieuwe lijn Happy Wrapping), Bruut Wonen, By Zenz, Dream Key en nog veel veel meer..! Echt een aanrader dus om heen te gaan.

Flavourites Live

Ik ga erheen samen met Linda en zal zelf voornamelijk de shops willen bezoeken met woonaccessoires, DIY en stationery. Verder heb ik vernomen dat er meerdere bloggers heen gaan dus het lijkt me erg leuk om hen ook te ontmoeten. Als het goed is neem ik Fay mee aangezien ik geen oppas heb voor haar, maar dat maakt het ook wel weer bijzonderder. Linda heeft Fay namelijk nog niet ontmoet haha..

Ken jij Flavourites Live? En ga jij erheen?

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Linda
  15 november 2014 at 13:53

  Heb er echt superveel zin in, leuk dat je Fay ook gaat meenemen. Ben stiekem wel beetje benieuwd naar hoe het gaat zijn, wordt voor mij de eerste keer. Als ik de verhalen van anderen moet geloven is het zeker een aanrader.

 • Anita
  15 november 2014 at 13:55

  Ik zit ook nog te twijfelen om er naartoe te gaan. Lijkt mij echt ontzettend leuk namelijk!

 • Céline
  15 november 2014 at 16:12

  Ah, dat lijkt me echt ontzettend leuk! Kijken of ik misschien mijn moeder kan verleiden tot een gezellige date.

 • %d bloggers liken dit: