Shoplog

Op de allereerste Koningsdag zijn manlief en ik met zijn tweetjes naar Helmond geweest om te winkelen. Manlief had al een lange tijd VVV bonnen liggen en ik had ook wat giftcards en kledinggeld gekregen met mijn verjaardag. Fay hadden we bij schoonmoeders gelaten, iets wat zij totaal niet erg vond hihi. Het was erg druk in Helmond, erg veel oranje mensen (goh waarom zou dat toch zijn geweest), maar in de winkels zelf was het lekker rustig. Dat was super fijn shoppen en we zijn dan ook erg goed geslaagd. Het was de bedoeling alleen voor onszelf te shoppen maar uiteraard kochten we ook een paar hele leuke dingetjes voor Fay.

Omdat we best veel hebben gekocht en ik dus ook heel veel foto’s heb gemaakt van de kledingstukken heb ik besloten om ze in een filmpje te zetten! Kijk je mee?

Ik ben vooral erg blij met mijn harembroeken, ik vind ze zo lekker zitten en omdat mijn wond van de bevalling nog steeds gevoelig is draag ik ook niet graag (spijker)broeken. Dus ook daarom zijn die broeken zo fijn! Verder ben ik ook echt enorm blij met mijn spijkerblouse, vind hem heel stoer en kan niet wachten tot ik er een leuke outfit mee kan maken!

Bart is erg blij met zijn vest. Bart is gek op vesten en hij heeft er dan ook heel erg veel. Ik moet hem soms remmen en soms laat ik hem ook vesten weggeven of weggooien omdat ze er gewoon niet meer mooi uitzien, zoveel draagt hij ze dan!

Fay is nu al erg blij met haar petje, ze heeft hem al opgehad en hij is véél leuker dan de mutsjes die ze steeds op moest. Ook omdat deze de zon uit haar oogjes houdt. Erg prettig dus!

Zit er iets bij wat jij leuk vindt? Laat het weten in de reacties…

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Petra
  2 mei 2014 at 07:14

  Kijk dat noem ik nog eend shoppen. De spijkerblouse is leuk. Vind het topje ook erg gaaf.

 • Miranda
  2 mei 2014 at 08:41

  Aaah dat minni mouse setje! Wat lief:)

  Ik vind je harembroek, die gekleurde, heel erg mooi!

  Nu heb ik ook zin om te shoppen:)

 • Bianca
  2 mei 2014 at 10:42

  Leuke kleding heb je geshopt! Vind de kleertjes van Fay natuurlijk het schattigste haha 🙂 x

 • Eline
  2 mei 2014 at 10:49

  mooie kleertjes!

 • Tamara
  2 mei 2014 at 12:34

  heerlijk geshopt zo te zien!

  leuk petje!! En blauwe vestje van de hema heb ik ook voor Zoë hihi…

 • Gwen
  2 mei 2014 at 13:11

  Leuke aankoopjes zeg!!! Voor mijn gevoel zat Olivia al in maat 68 na 2 maanden haha, maar net gecheckt en toen ook nog ‘netjes’ 56 hihi 😉

 • Jennn
  2 mei 2014 at 13:52

  Leuke dingen hebben jullie geshopt!

 • Esther
  2 mei 2014 at 14:03

  Super leuk allemaal, vooral die harembroeken zijn super!
  Draag ze zelf ook erg graag.
  Heb toevallig gisteravond online ook zo’n tuinbroek besteld.
  Groetjes Esther

 • %d bloggers liken dit: