Nieuw in webshopland: Paperbaby! + winactie!

Al een behoorlijke tijd volg ik Channah, moeder van twee, via haar blog Body after Baby en Instagram. Channah zat in dezelfde babyboom als ik zelf en daardoor hebben we best veel contact. Op het moment dat ik het concept van Paperbaby voorbij zag komen raakte ik enthousiast en wilde ik er wat mee doen. Niet alleen omdat ik Channah ‘ken’, maar vooral ook omdat het hele idee gewoon echt erg leuk is! 

Daarom wil ik jullie vandaag ook kennis laten maken met Paperbaby en mag ik in samenwerking met deze leuke nieuwe webshop ook nog wat weggeven!

Waar moeten we aan denken bij Paperbaby?

Het idee om Paperbaby te beginnen kwam heel erg spontaan, ik ben altijd al heel erg veel met design bezig geweest, in de vorm van websites, maar liep met duizend en een ideeën in mijn hoofd. Tijdens mijn zwangerschap besloot ik ineens wat met een van die ideeën te doen en zo ontstond eigenlijk Paperbaby. De webshops met posters en kaarten vliegen je om de oren, maar juist met mijn unieke onderwerpen probeer ik me te onderscheiden.

Bijzondere mijlpaalkaarten

Bijzondere mijlpaalkaarten is echt iets waarmee ik mijn winkeltje bekend wil maken. Je koopt geen hele set met duizend-en-een verschillende onderwerpen, maar je kunt het juist helemaal zelf bij elkaar zoeken. Of een losse kaart kopen. Alles kan, alles mag. Ook maak ik ontwerpen op maat, van geboorteposters tot kaarten. Alles! Er zijn standaard prijzen, of iets nou gepersonaliseerd moet worden of niet en dat is €2,95 voor een kaart (waarbij wel de actie 5 halen = 4 betalen geldt!) en €4,95 voor een A4-poster. De levertijd is 1 werkdag voor producten op voorraad en 1-5 werkdagen voor gepersonaliseerde producten.

Winactie Paperbaby

Om het ontstaan van deze nieuwe webshop te vieren en omdat ze sinds afgelopen weekend live is gegaan met haar Paperbaby website mag ik iets leuks weggeven aan een van mijn volgers.

Je kunt kiezen tussen 2 (gepersonaliseerde) kaarten of 1 (gepersonaliseerde) poster!

Dus dat betekent dat je of een bestaande poster/kaart kunt kiezen of er eentje laat maken die helemaal bij jou past. Hartstikke leuk toch?! Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter laten hieronder.

Wel zouden we het leuk vinden als je zowel Meisje Eigenwijsje als Paperbaby volgt op Instagram. Op 17 juli 2017 maak ik de winnaar bekend!

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Elke
  10 juli 2017 at 07:12

  Leuk!! Ik doe mee 🙂

 • Iris
  10 juli 2017 at 09:25

  Wat leuk zeg. Een vriendin vertelde afgelopen weekend dat ze zwanger is en ik vind die kaart met Nailed it zooooooooooo leuk.
  Ik doe graag mee

 • Rachelle
  10 juli 2017 at 10:52

  Jaa leuk! Het is best lastig om origineel nog te zijn met zulke posters en kaartjes maar het lukt ze toch! Erg leuk!

 • MARIJKE
  10 juli 2017 at 11:07

  Super leuk idee. Leuk dat je haar shop extra aandacht geeft!

 • Suzanne
  10 juli 2017 at 11:07

  Super leuk!! Ik waag graag een kansje ?? Leuk merk om op deze manier mee kennis te maken ?

 • JoycevdB
  10 juli 2017 at 13:26

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Heb ik straks eenmooie poster voor als onze zoon geboren wordt in augustus.

 • Ludie
  10 juli 2017 at 15:32

  Wat leuk! Ik zou wel zo’n mooie poster willen winnen voor ons mannetje die bijna 6 weekjes oud is?

 • Anna
  10 juli 2017 at 21:00

  Wooooow mega cool!! Ik doe mee ??

 • Mama naturelli
  11 juli 2017 at 06:57

  Wat een leuke en originele mijlkaarten! Ik ben net bevallen en er zijn er wel een paar toepasselijke bij die ik kan gebruiken ?

 • Sheila
  11 juli 2017 at 08:12

  Ik vind het super leuk dat er iets tussen zit over bostvoeding, want elke dag is echt een mijlpaal voor me. Maar ook erg attent dat er kaarten tussen zitten die je iemand kan sturen die bezig is met IVF ofzo. Daar heb je totaal geen kaarten voor, dus tof dat er iemand eens aan denkt. Gave actie ook, dus jaaaaah…. ik doe mee!!!!!

  • Nicole
   19 juli 2017 at 19:58

   Hoera je hebt gewonnen! (zie Facebook..) Van harte gefeliciteerd! Ik geef je naam door aan Paperbaby en dan mag je direct contact opnemen via email of instagram 🙂

   • Sheila
    20 juli 2017 at 01:24

    Ooooohhhh wat leuk, wat leuk!!!! Ik ga contact met ze opnemen. Super tof!!!!! Dankjewel!!

 • melissa
  11 juli 2017 at 11:32

  Heel erg leuk om cadeau te doen als mijn lieve schoonzus bevallen is!

 • roelina
  11 juli 2017 at 13:12

  Oh wat een leuke kaartjes en posters zeg! Heel origineel,ik hou daar wel van. Doe graag mee voor een poster.

 • Marian B
  11 juli 2017 at 20:53

  Wat een leuke en originele kaartjes/posters! Ik ga voor een poster, dee familieboom vind ik erg leuk.

 • %d bloggers liken dit: