Filmpje: nieuw binnengekomen

Afgelopen week ontving ik regelmatig een pakketje. Ik had online wat dingen besteld dus die verwachtte ik ook, maar er kwamen ook wat pakketjes binnen waar ik niet meer aan had gedacht of die volledig een verrassing waren! Omdat er in een zeer korte periode nogal wat binnenkwam leek het me leuk om jullie via een filmpje te laten zien wat er allemaal nieuw binnengekomen is. Kijken jullie mee?

 Klik hier om je te abonneren voor mijn YouTube kanaal!

Ik heb overigens ook nog kleertjes gekregen van Petra, daar ben ik ook echt enorm blij mee! Nogmaals bedankt lieve Peet!! Wat vonden jullie van dit filmpje? Vind het wel balen dat ik wat wazig ben en dat de producten niet altijd even goed te zien zijn. Maar goed, daar leer ik weer van he! Volgende keer wellicht toch de camera wat dichterbij zetten en het schermpje naar mij toe gedraaid, dan zie ik precies wat jullie ook zien!

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Petra
  10 juli 2014 at 07:17

  Met dat wazige viel het echt wel mee hoor. Heb het eerlijk gezegd niet kunnen ontdekken.Fijn dat je blij bent met de kleertjes.

 • Miranda
  10 juli 2014 at 08:51

  Wat een leuke spulletjes heeft de postbode gebracht:)
  Veel plezier ermee!

 • Joyce
  10 juli 2014 at 17:52

  Leuke spullen allemaal!
  Als je je draagdoek even een aantal keer gaat ‘vingerhaken’ wordt ie lekker zacht. Ik vond de Little Frog in het begin zo stug, maar na 2 keer wassen en 10 keer vingerhaken is hij lekker zacht en soepel. Fijne doek!

  En ben je lid van de ‘Draagpraat’ groep op Facebook? 🙂

 • Gwen
  10 juli 2014 at 22:12

  Leuk leuk! Die doek is, ik zei het op IG al, echt mooi met dat blauw! Dat jullie er maar veel plezier van mogen hebben 😀

 • Tamara
  10 juli 2014 at 22:24

  Filmpje is weer hartstikke leuk hoor! Niks onscherp. Genoeg leuke spullen gekregen en gekocht.

 • Lief meisje
  2 augustus 2014 at 09:49

  Wat een veel en leuke spullen heeft de postbode bij jullie bezorgd. Leuk dat de carnavalsvereniging ook nog langs kwam.

 • %d bloggers liken dit: