Netflix Stream Tag

Netflix is niet meer uit menig huishouden weg te denken. Zo ook niet uit de onze. Er wordt elke dag wel door iemand naar Netflix gekeken. Is het niet mijn man die naar een van zijn Netflix Original series kijkt, dan ben ik het wel. De enige die er nog maar weinig naar kijkt is onze dochter Fay. Dus toen ik de tag zag bij Linda moest en zou ik hem overnemen. Lees in deze tag meer over mijn favoriete Netflix hapje, de series die ik met mijn man kijk en nog veel meer. 

WAT WAS HET MOMENT DAT JE DACHT ‘NU MOET IK WEL’ EN EEN ABONNEMENT NAM OP NETFLIX?

Heel eerlijk? Ik heb zelf geen abonnement. Eerst was het mijn schoonmoeder die een abonnement had en meerdere schermen had aangevraagd. Daarmee kun je dan met 2 of meer mensen tegelijkertijd kijken. Toen mijn schoonmoeder het abonnement opzegde omdat ze er zelf niet vaak naar keek besloot mijn vader om een abonnement te pakken. Daardoor kunnen wij ook Netflix kijken.

HOE VAAK KIJK JE NAAR NETFLIX?

Dat is best wisselend. Ik kijk sowieso elke dinsdag omdat dan weer een nieuwe aflevering is uitgekomen van Pretty Little Liars, en momenteel ben ik opnieuw naar White Collar aan het kijken. Zo vlak na mijn operatie heb ik niet veel puf voor iets anders dan in bed liggen en series kijken dus Netflix draait overuren!

WAAR KIJK JE NAAR NETFLIX?

Op mijn iMac en via de televisie. Vooral in de woonkamer dus. Heel soms, als onze dochter niet thuis is, dan kijk ik het ook ‘s avonds in bed. Heerlijk!

ZIJN ER SERIES DIE JE WEL KIJKT MAAR EIGENLIJK NIET ECHT LEUK VIND?

Ja dat is op dit moment de serie Love. Hij schijnt echt leuk te zijn maar ik heb nu twee afleveringen gezien en het leuke nog niet ontdekt. Toch wil ik hem verder kijken omdat ik gewoon benieuwd ben of hij nog leuk wordt haha. Hoezo verslaafd!

WAT IS JE FAVORIETE NETFLIXHAPJE EN DRANKJE?

Nou ik kijk sowieso het liefste naar series met een bak popcorn. Zout. Alleen ben ik op dit moment bezig met Weight Watchers en dan is een bak popcorn al snel teveel punten. Daarom wisselt het nu wel eens. De ene keer een cracker met een plakje zalm of kipfilet. De andere keer een heel klein bakje Nibb-it of popcorn.

IS ER EEN SERIE DIE JE SAMEN MET JE PARTNER KIJKT?

Mijn man en ik kijken momenteel naar Modern Family. We hebben beide alle afleveringen al gezien, maar het is zo’n leuke serie dat we hem gewoon opnieuw kijken. We hebben ons ook voorgenomen om weer opnieuw naar Suits te gaan kijken.

WAT IS JE FAVORIETE NETFLIX ORIGINAL?

Ik denk toch Orphan Black. Dat vond ik echt een geweldige serie! Ook Fuller House vind ik erg leuk en Sense8.

WAT ZIJN JE TOP-5 AANRADERS VOOR VOLWASSENEN?

Mogen het er maar vijf zijn? Sowieso raad ik de series aan die ik bij de vorige vraag al noemde. En ook een aantal series uit het artikel wat mijn man laatst schreef. Maar Drop Dead Diva vind ik ook geweldig en Narcos vind ik een aanrader. Gossip Girl en How I met your mother zijn ook te bekijken via Netflix en dus ook echte aanraders. Ik moet wel zeggen, het zijn toch voornamelijk series die ik kijk en geen films.

WELKE VIJF SERIES KIJKEN JE KINDEREN GRAAG?

Eigenlijk kijkt Fay amper Netflix. Ze vindt vooral dingen als Dora en Bumba leuk en die kun je helaas niet daarop bekijken. Wel vindt ze Masha en de beer erg leuk en hebben we ook wel eens samen Frozen gekeken. Al was zij halverwege alweer met iets anders bezig haha.

WELKE SERIE ZOU JE NIET SNEL KIJKEN?

Ik ben zelf niet zo moeilijk wat betreft series. Alleen vaak merk ik wel dat ik liever feelgood series kijk of van die echte vrouwenseries haha.

phxhoc85ukzqhu29jzm2

WIE IS JE FAVORIETE ACTEUR / ACTRICE UIT EEN NETFLIXSERIE?

De actrice die de hoofdrol vertolkt van Orphan Black is mij het meest bijgebleven. Echt klasse hoe zij verschillende personages speelt in één serie. Ben dan ook heel benieuwd hoe dat bij de opnames is gegaan. Het kan bijna niet anders dan dat ze elke dag weer een andere personage was. Want het lijkt mij bijna onmogelijk om op dezelfde dag meerdere personages te spelen.

WAT ZIJN SERIES DIE VOLGENS NETFLIX OP DIT MOMENT JOUW BESTE KEUS ZOUDEN ZIJN?

The Goldbergs. Geen idee waar die over gaat. Een Mr Bean aflevering, iets wat totaal niet bij me past want ik hou niet van Mr Bean. Masha en de beer, waarschijnlijk omdat ik die opgezet heb laatst voor Fay en Flipped, een film. Die laatste zie ik nog wel gebeuren dat ik hem ga kijken.

WAT STAAT ER NOG OP JE KIJKLIJST?

Ik wil heel graag The Blacklist afkijken. Ben er ooit aan begonnen maar nooit afgekeken. Hetzelfde geldt voor Orange is the new black. Ook wacht ik nog steeds op Friends. Er werd gezegd dat deze op Netflix zou komen, maar tot nu toe is dat nog niet gebeurd.

OP WELK VOLGEND SEIZOEN KUN JE NIET WACHTEN?

Het tweede seizoen van Grace and Frankie daar wacht ik al een tijd op. Maar ook het nieuwe seizoen van Orphan Black en Narcos. Verder zag ik dat er ook een derde seizoen komt van Arrow, dat vind ik ook wel leuk. Keek ik overigens altijd met mijn man samen. Lekker qualitytime.

WELKE SERIES / FILMS ZOU JE GRAAG OP NETFLIX WILLEN ZIEN?

NCIS lijkt me wel erg leuk om die ook te kunnen terug kijken via Netflix. Net zoals CSI. Verder zou ik het ook echt gaaf vinden als de Big Bang Theory erop komt en natuurlijk Friends.

ZOU JE NOG ZONDER NETFLIX KUNNEN?

Op dit moment? Nee liever niet. Stel dat mijn ouders nu ook besluiten om te stoppen met Netflix dan gaan we toch kijken of we het niet zelf kunnen nemen. Want we vinden het beide veel te leuk. En ik denk dat het straks ook wel leuk is voor Fay als ze iets ouder is. Er staan zoveel leuke kinderfilms op. Echt ideaal voor wanneer ik wil koken of even iets anders wil doen. Als zoethoudertje haha.

Voor degenen die nog geen Netflix hebben, heb ik een tip. Je kunt de dienst nu een maand gratis proberen. Zo kun je bekijken of het ook wat voor jou is. Handig!

Heb jij Netflix?

Wil je trouwens deze tag overnemen, dan kan dat. Vermeld daarbij dan wel wie de maker is. 

Comments

comments

Lifestyle, Persoonlijk
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Charlotte
  27 maart 2016 at 08:29

  Wij hebben geen Netflix dus al die hippe series waar iedereen het over heeft ken ik niet…

 • Reply
  Channa
  27 maart 2016 at 08:59

  Oeehh ik ben ook fan van Orphan Black, geniaal hoe zij al die personages neerzet. Ik kijk nu Nashville, ook super leuk.

 • Reply
  demallemolenmoeder
  27 maart 2016 at 09:06

  Netflix is echt een uitkomst. Heerlijk kunnen kijken wanneer je wil en geen reclames.

 • Reply
  Maike
  27 maart 2016 at 09:50

  Ik ben een van de weinige Nederlanders die nog geen Netflix heeft. Hou wel heel veel van series, maar niet de typische vrouwen series. Kijk liever naar Breaking Bad en Game of Thrones, al kan ik How I Met Your Mother ook heel erg waarderen.

 • Reply
  Leonie van Mil
  27 maart 2016 at 10:35

  Leuke Tag! Hier ook iemand die niet zonder Netflix kan.

 • Reply
  Geertje - Stay At Home Mama
  27 maart 2016 at 14:32

  Ik zou ook niet snel zonder Netflix kunnen. Iedele dag staat er wel een serie of film op. Zijn nu bezig met breaking bad. Ook heel gaaf!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: