Mijn logo op mijn telefoon

Oké stiekem is mijn titel niet helemaal correct. Want ik heb geen logo op mijn telefoon zelf, maar op het hoesje wat er sinds kort op zit. Maar goed, het idee is hetzelfde. Zodra je mijn telefoon ziet, zal je voortaan dus ook het logo van mijn blog zien.

Onlangs mocht ik namelijk bij BesteCanvas.nl een product uitkiezen. Mijn eerste ingeving was natuurlijk om te gaan voor een foto op canvas doek. Maar aangezien we daar eigenlijk geen plek meer voor hebben in huis besloot ik om toch iets anders te kiezen. Gelukkig voor mij hebben ze ook allerlei andere fotoproducten zoals een kussen, mok, deken en dus ook een telefoonhoesje.

Telefoonhoesje bestellen

Het hoesje wat ik hiervoor op mijn telefoon had zitten was er eentje van de Action. Deze kocht ik als tussenoplossing, maar was eigenlijk niet zo mooi. In eerste instantie wilde ik echt een foto op het hoesje, het liefst van de kinderen. Maar toen bedacht ik me dat het net zo leuk was om het logo van mijn blog erop te laten zetten. Aangezien ik mijn logo ook als afbeelding heb kon ik hem heel makkelijk uploaden op de site van BesteCanvas.nl.

Er zijn hoesjes beschikbaar voor zowel de iPhone als de Samsung. Ook kun je kiezen voor kleur of zwart wit en kun je de foto positioneren zoals jij zelf wilt. Bij mijn logo hoefde ik weinig aan te passen want hij paste gewoon precies op het hoesje. Het bestellen gaat verder ook heel makkelijk, je kunt ervoor kiezen om een account te maken maar het kan ook zonder. De verzendkosten zijn €5,95 maar boven de €39,- is het verzenden gratis.

Het hoesje zelf is van hard plastic en heeft een simpel design. De knoppen aan de zijkant van je telefoon zijn ook nog steeds goed te gebruiken, dat is bij sommige hoesjes die ik heb gehad wel anders. Ik ben er in ieder geval erg blij mee. Mijn telefoon kan weer tegen een stootje plus ik maak sluikreclame voor mijn blog haha.

Kortingscode BesteCanvas.nl

Mocht jij nou heel graag een canvas willen bestellen bij BesteCanvas.nl dan heb ik nog een leuke kortingscode voor je. Met de code MEISJECANVA kun je kiezen uit de volgende formaten:

 • 60×40 (van €42,90 nu voor €22,-)
 • 75×50 (van €49,90 nu voor €22,-)
 • 80×60 (van €64,90 nu voor €22,-)

Deze kortingscode is geldig t/m 30 september 2017. Ik zou het overigens leuk vinden om te horen wanneer je met kortingscode ook werkelijk een canvas gaat bestellen… Dus laat zeker even een reactie achter of stuur een mailtje.

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Marije
  25 augustus 2017 at 06:26

  Leuk dat je gekozen hebt voor je logo.

 • Kimberly
  25 augustus 2017 at 07:39

  Tof zeg! Ik had er ook naar gekeken, laatst eens naar hoesjes gekeken dus krijg nu continue reclame op insta etc. Aanrader dus…

 • Marguerita
  25 augustus 2017 at 08:09

  Hij is erg leuk geworden!

 • Maaike
  25 augustus 2017 at 08:15

  Wat leuk! Goed idee om zo je Blog te promoten!

 • saskia
  25 augustus 2017 at 10:15

  Dat is ook een heel leuk idee, dat logo, de meeste zouden gaan voor de standaard foto.

 • Jacqueline
  25 augustus 2017 at 16:22

  Dat is een leuk idee zeg!

 • Saskia
  25 augustus 2017 at 17:33

  Leuk je eigen logo. Ik ben nog steeds erg tevreden met mijn fotohoesje. Prachtige foto in Londen met M. en met een mooie herinnering.

 • roelina
  30 augustus 2017 at 08:42

  Wat een leuk alternatief. Mijn muur hangt vol genoeg, maar zo’n persoonlijkhoesje vind ik wel erg bijzonder.

 • %d bloggers liken dit: