10x Koningsdag schmink ideeën

10x Koningsdag schmink ideeën

Mijn kleuter is dol op schminken. Overal waar we komen waar geschminkt wordt staat zij vooraan. Zo is ze al eens een prinses geweest, een vlinder en een clowntje. Koningsdag is ook echt de perfecte gelegenheid om even helemaal los te gaan met schmink. Je kunt het heel simpel houden met een rood wit blauw vlaggetje of een oranje leeuw. Maar er zijn nog veel meer leuke ideetjes.

Koningsdag schmink ideeën

Koningsdag schmink

Koningsdag schmink rood wit blauw

Schmink koningsdag leeuw

Schmink koningsdag prinses

Koningsdag schmink oog

Oog koningsdag schmink

Koningsdag schmink simpel

Koningsdag schmink uitleg

Klein kind schmink koningsdag

Zelf aan de slag met schmink

Wil je zelf aan de slag met schmink dan kun je natuurlijk van die standaard schmink kopen bij de drogist of koopjes-winkels, maar wil je het wat professioneler aanpakken dan kun je ook eens hier of hier kijken. Schminken kan namelijk het hele jaar door en is ook altijd een succes op kinderfeestjes bijvoorbeeld.

Schminken op een vrijmarkt

Op vele vrijmarkten staat er ook altijd iemand die de kinderen schminkt. Dus mocht je zelf niet aan de slag willen gaan kun je altijd een ander vragen. Neem dan ook wat voorbeelden mee van hoe jouw kind geschminkt wil worden. Hierboven zie je er een aantal maar op Pinterest is nog veel meer te vinden.

De vrijmarkten zijn vrijwel overal wel te vinden. Zo heb je er een aantal in Amsterdam, waaronder in het vondelpark. Maar ook in Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Vught en zelfs bij ons in Someren.

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: