Hot mama challenge: Verwen jezelf!

Als eerste wil ik jullie allemaal bedanken voor het enthousiasme waarmee deze challenge gestart is. Ik heb echt enorm veel leuke reacties gekregen op de blog, hij werd ook erg goed bekeken (vraag me alleen wel af of dat nu kwam door mijn snot foto of de hot foto haha) en ook zijn er een boel fanatieke moeders die mee doen! Echt helemaal te gek dus… Ik zelf vind het ook echt heel leuk om eraan deel te nemen en merk dat ik ook steeds vaker mijn huispak verwissel voor iets wat meer hot is. Zelfs als ik de deur niet uit ga….

Na een week vol geweldige selfies van moeders in een nieuwe outfit of nieuwe combinatie is het nu tijd voor challenge nummer twee. Eentje waarbij je tijd voor jezelf moet vinden. Voor vele moeders best een lastige taak, ook voor mijzelf. Want al werk ik dan wel niet, ik besteed wel fulltime aandacht aan mijn blog, daarnaast heb ik nog een huishouden, een kind, honden, een konijn, een man die aandacht wil, familie, vrienden, vrijwilligerswerk.. oh ja en ik was er ook nog. Daarom luidt de opdracht van komende week:

Ontspan je op je eigen manier. Bijvoorbeeld met een kop thee in bad, een boek op de bank, neem een gezichtsmasker en eventueel ook een haarmasker. Doe datgene wat JOU ontspannen maakt. Al is het maar voor 5 minuten. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met #vansnotnaarhot.

Mijn invulling

Ik heb de opdracht zowel letterlijk als figuurlijk uitgevoerd. Afgelopen weekend ben ik namelijk samen met mijn gezinnetje een weekendje weg geweest. Over dit weekend komt nog een uitgebreide blog, maar ik heb mezelf echt flink verwend (met) dit weekend! nagels lakkenZo heb ik, voor het eerst sinds de bevalling volgens mij, de tijd genomen om mijn nagels te lakken. Ik voel me altijd op en top vrouw met mooi gelakte nagels! Ik ontving van L’oréal een heel mooi kleurtje, by Doutzen. Met dit kleurtje op voelde ik me op en top model (ja handmodel dan he!) Het roze kleurtje is niet alleen geweldig, maar het kwastje lakt echt fijn. Wat uiterlijke verzorging betreft ben ik net een bouwvakker en ik durf dus ook nooit aan nagels lakken te beginnen.. Bang dat heel mijn vingers onder zitten. Echter met dit kwastje gebeurde dat gewoon niet. Ook kocht ik van Essence een top coat en druppels waarmee de nagellak snel droogt. Altijd handig, want meer dan 5 minuten heb je vaak niet als moeder zijnde!
IMG_9689Daarnaast had ik bij de Kruidvat ook een gezichtsmasker gekocht. We lieten roomservice komen en in de tijd dat mijn masker introk heb ik heerlijk wat slokjes zoete witte wijn gedronken. Mijn man hield zich bezig met onze dochter dus het was echt even me-time! Daarna ben ik onder de douche geweest, ik had stiekem enorm gehoopt op een bad maar helaas, en daar heb ik ook een masker in mijn haren gedaan. Echt een verwennerij dus. (En nee… hier geen foto’s van!)

Daarnaast zijn we ook heerlijk uit eten geweest. We gingen naar een restaurant waar het eten en drinken inclusief was en je dus kon pakken wat je wilde. De sushi werd bereid waar je bij stond en dus laadde ik uiteraard telkens een bordje vol haha. IMG_8029

Ik ben heel benieuwd naar jouw verwenmomentje(s), deel je hem?

* Volg onze challenge niet alleen via deze blog, maar ook via FacebookTwitter en Instagram!

Benieuwd hoe mijn collega bloggers de challenge hebben ingevuld? Lees dan ook even de blogs van SupermammiesBregblogtAukjeswereldSomamaThe Mommie DiariesEveryday-LifeMamaliefde en Lifesabout.

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Channa
  9 november 2015 at 07:16

  Ooh ziet er echt heerlijk uit!! 🙂

 • Linda
  9 november 2015 at 07:17

  yay for sushi haha we hebben t er allemaal zoveel over gehad dat iedereen dat volgens mij gegeten heeft haha! Ziet er uit alsof je heerlijk hebt genoten! <3

 • Mamascrapelle
  9 november 2015 at 08:01

  Meid heerlijk moet dat zijn geweest! Als je nagels niet te lang zijn kun je met net gelakte nagels gewoon typen op je toetsenbord 😉

 • Linda
  9 november 2015 at 08:11

  Die foto met masker is echt geweldig! En nagels lakken is goed idee.

 • Bregje
  9 november 2015 at 08:11

  Wat een verwennerij!! Ik ga straks maskers inslaan, heerlijk!! En weer die sushi he, ik wil oooook! 😉

 • Charlotte
  9 november 2015 at 08:51

  Lekker kleurtje heeft je masker hihi 😉

 • Manon
  9 november 2015 at 09:29

  Oh Nicole je hebt ECHT een goede invulling gegeven aan deze challenge deze week! Ik zeg: minstens 1x per maand doen dit (dat maskertje en je nagels lakken), volgens mij doet dat je echt goed en dat verdien jij!

 • Wilmaaa
  9 november 2015 at 10:15

  Wat ziet dat er heerlijk uit, nu eens bedenken wat ik ga doen voor me-time 🙂

 • Bianca
  9 november 2015 at 10:54

  Zo dat ziet er uit als een heerlijke me-time! Ik neem een aantal keer per week echt even momentjes voor mij zelf, heb dat wel nodig (vind ik haha) x

 • Anita
  9 november 2015 at 11:22

  Heerlijke dingen heb je gedaan meis! Me-time is echt belangrijk, al is het idd maar 5 minuten per dag!

 • Karen
  9 november 2015 at 11:37

  Lekker Nicole! Dat maskertje ziet er heel smakelijk uit 😉 en het wijntje ook (al hou ik niet van zoete).

 • Irma
  9 november 2015 at 14:45

  Haha zo te lezen heb je er goed van genoten! Fijnheid!

 • IJlien
  10 november 2015 at 16:32

  Heel mooi kleurtje nagellak! En de sushi ziet er heerlijk uit jamjam

 • %d bloggers liken dit: