Herfst musthaves voor in huis

herfst musthaves

Wanneer je de verwarming aan moet zetten, een dikkere jas aan moet wanneer je naar buiten gaat en wakker wordt om 7 uur en ziet dat het nog donker is.. Dan weet je dat het echt herfst is en de weg naar de zomer lang duurt. De herfst is niet mijn favoriete seizoen (hij staat wel in de top drie haha) maar ik probeer er toch altijd iets gezelligs van te maken. Tijd voor een aantal herfst musthaves voor in huis. 

Herfst musthaves

Gelukkig is het tot nu toe nog redelijk droog weer, dat scheelt wel! Maar omdat het dus keihard herfst is vind ik dat elk huishouden een aantal musthaves in huis moet hebben.

Een plaid

Niks is fijner dan lekker onder een warm dekentje op de bank te zitten terwijl het buiten ijskoud is. Niet alleen wijzelf vinden zo’n dekentje fijn, maar ook de honden zijn weg van die plaids. We hebben er dus al een hoop versleten. Op dit moment liggen er 3 plaids op de bank. Ja, zelfs onze kleine meid heeft een eigen plaid. Van Lief! Lifestyle.  ofelia-deken-wit__81189_PE205764_S4

Kussentjes

Kussens zijn fijn het hele jaar door. Maar toch zit ik vaker op de bank in de herfst dus vind ik een grote hoeveelheid kussens ook erg prettig. Kan ik lekker in loungen ofzo. Bij de Ikea heb je echt hele leuke kussentjes, bijvoorbeeld het kussen van hieronder. Die zou wel goed staan bij ons op de bank. ottil-kussenovertrek-diverse-kleuren__0240504_PE380151_S4

Kaarsen

Wat ik een voordeel vind aan het feit dat het vroeg donker vind is dat ik dan weer heerlijk kaarsjes kan branden. Ik heb echt bakken vol met kleine en grote kaarsen, ik ben er gewoon dol op! Sommige hebben een geur, anderen branden gewoon. Ik vind het heel sfeervol en dat vind ik dus ook echt leuk aan de herfst (en winter).befintlig-geurende-stompkaars-set-van-oranje__0270371_PE408304_S4

Herfsttafel/hoekje

Wat ik ook altijd heel gezellig vind is een klein hoekje of tafeltje waar je in een thema wat decoratie neerzet. Nu heb ik daar natuurlijk al een hele blog aan toegewijd dus daar kun je kijken naar wat leuke decoratie tips.

IMG_8287

Sloffen

Ik ben iemand die niet graag schoenen draagt. Maar sloffen en ik zijn echt matties for life! Ik heb van mijn schoonmoeder van die schapen sloffen gekregen en ondanks dat er een gat in zit wil ik ze gewoon niet weg gooien. Ze zitten echt veel te lekker!! In de zomer loop ik op blote voeten, maar nu gaan de sloffen toch echt weer aan. Heerlijk!

Warme chocomelk (met slagroom en mini marshmallows)

Zodra het een beetje kouder is sta ik mezelf toe om af en toe wat lekkers te drinken. Dit is meestal warme chocomelk. Het past ook enorm bij de winter, maar in de herfst doe ik net alsof het al zo koud is dat het ook geoorloofd is haha. IMG_0647

Heb jij nog meer musthaves voor deze herfst?

* De eerste drie producten zijn te vinden bij de Ikea, dit artikel is niet gesponsord. 

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Josan
  13 oktober 2015 at 06:29

  Ik vind kaarsjes echt zo gezellig! Momenteel vertik ik het om de verwarming aan te doen. Maar kaarsjes zorgen ook voor gezelligheid.

 • Marijke I easydailyfood
  13 oktober 2015 at 08:00

  Ziet er leuk uit! Vooral de mok wil ik wel graag hebben 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   13 oktober 2015 at 09:07

   Moet je even aan Linda van Mamaliefde vragen waar ze hem gekocht heeft hihi..

 • Mama Kip
  13 oktober 2015 at 09:02

  Oh die mok is leuk!
  Ik ben ook dol op kaarsen, het voelt altijd een stuk gezelliger in huis met kaarsjes aan!

 • Barbara
  13 oktober 2015 at 09:12

  Leuke ideetjes! Voor mij is een beetje sfeer in huis het belangrijkste als de dagen donkerder worden. Leuke blog!

 • Vlijtig Liesje
  13 oktober 2015 at 09:16

  Ja, een houtkachel! Dat vind ik echt supergezellig en knus. Pantoffels heb ik niet, want ik draag altijd uggs. En die maken pantoffels overbodig : )

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   13 oktober 2015 at 09:55

   Is zeker gezellig! Moet je alleen wel een schoorsteen hebben of iets, anders wat minder gezellig 😛

 • Lifesabout
  13 oktober 2015 at 09:25

  Die plaid is zoooo belangrijk! Haha. Mini marshmallows vind ik schreeuwend duur dus mik gewoon in stukjes geknipte grote marshmallows in….shhht.

 • Gewoon Jolanda
  13 oktober 2015 at 10:20

  Bij een gebrek aan een echte, doen we s avonds de sfeerhaard er weer bij aan. Lekker knus en gezellig!

 • Charlotte
  13 oktober 2015 at 11:09

  Oh die mini marshmallows jammie!

 • Insoon
  13 oktober 2015 at 11:32

  Hier ligt er ook een plaid en kussentjes op de bank en ‘s avonds gaan de kaarsjes aan. I.p.v. van warme choco meestal een kop thee en verder nog een krukje of poef om je benen op te leggen en een goed boek 😉

 • Cindy
  13 oktober 2015 at 16:55

  Mijn plaid is zelfs deze zomer niet van de bank af geweest haha. Kaarsen doen het inderdaad altijd goed!

 • theemetboekjes
  13 oktober 2015 at 20:43

  Een echte musthave in de herfst is voor mij een boek! Heerlijk om te lezen met de regen tikkend op de ruit en een beker thee in mijn hand!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   13 oktober 2015 at 21:17

   Ja een boek hoort er ook zeker bij, stom dat ik dat vergeten ben haha! Maar lees boeken ook in de zomer 😛

  %d bloggers liken dit: