De geur van een schoon bed

Er is een huishoudelijk klusje waar ik echt niet van houd, maar die ik toch graag uitvoer. Klinkt heel dubbel en dat is het ook. Maar ik denk voor vele wel herkenbaar. Het gaat namelijk om het verschonen van je bed. Ik zie er telkens weer tegenop om dat te doen, aangezien ik altijd in gevecht ben met het dekbed en het dekbedovertrek. Maar het resultaat is zo fijn. De geur van een schoon bed kan mij echt zo’n geluksgevoel geven. Het liefst duik ik dan ook gelijk in bed en blijf er lekker lang in liggen.

Als het gaat om de fijnste plek in huis dan heb ik er eigenlijk twee. De eerste is beneden in de woonkamer op onze hoekbank. Ik vind dit een fijne plek omdat ik vanuit daar heerlijk de kamer in kan kijken om te zien hoe heerlijk mijn meisje aan het spelen is. Vaak spelen we ook samen op de bank of er vlak voor. We picknicken erop, maken er een hut en nog veel meer.

De andere fijne plek is boven in ons bed. We hebben een vrij groot bed van 1.80 breed en dat vind ik echt heerlijk. Ik geniet dan ook het meest van de ochtenden dat mijn man vrij is en we heerlijk met zijn drietjes in bed kunnen liggen en knuffelen. Vaak stoeien mijn man en de kleine meid dan lekker met zijn tweetjes of mijn dochter verstopt zich lekker onder het beddengoed.

Omdat dit mijn twee favoriete plekken zijn kijk ik ook met regelmaat naar leuke nieuwe items om het wat op te fleuren of om het een ander aanzicht te geven. Zo wissel ik wel eens van kussenhoezen op de bank of ik koop een fijne plaid. Wat betreft ons bed koop ik toch met regelmaat weer nieuw beddengoed. Natuurlijk wel alles matching dus koop ik een nieuw dekbedovertrek dan ook een bijpassende hoeslaken. Ik vind dat gewoon mooi en stap dan ook altijd met heel veel plezier in mijn bed.

descanso_9261-k_multi

Je hebt natuurlijk verschillende plekken om dit soort producten te kopen, maar het beddengoed van Textielwereld ziet er ook wel erg goed uit. Je hebt er echt honderden dekbedovertrekken, maar ook hoeslakens, strandlakens, tafellinnen, badtextiel en nog veel meer. Zeker even de moeite waard om een kijkje te gaan nemen dus. Want naast de geur van een schoon bed is het aanzicht van een mooi opgemaakt bed echt een klein geluksmomentje.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met textielwereld.

Comments

comments

Lifestyle, Persoonlijk
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Els
  8 augustus 2016 at 21:06

  Ik hou van schoon beddengoed… Heerlijk. Zeker als het heerlijk cool is!

 • Reply
  Cindy - levenalsmama.nl
  8 augustus 2016 at 23:06

  Heerlijk een fris bed, maar niet het leukste klusje inderdaad. Daarom laat ik mijn man altijd het bed opmaken, haha!

 • Reply
  Mylene
  9 augustus 2016 at 09:34

  Och ja, zo herkenbaar! Ik heb ook nooit zin in die gedoe met mijn dekbed, maar vaak probeer ik dan mijn hoofd even uit te schakelen zodat ik niet ga nadenken en mopperen over die onhandigheid. Om vervolgens heel blij te zijn met frisse, strakke lakens. Heeerrrrlijk.

 • Reply
  marleen@burgertrutjes
  9 augustus 2016 at 09:35

  Oooh!!! Ja dat is echt hémels he?? Ik hou er ook van hoor , haha!

 • Reply
  Nesrin
  9 augustus 2016 at 11:43

  Oh zo herkenbaar! Ik kan hier ook echt van genieten.

 • Reply
  Jessica
  9 augustus 2016 at 12:18

  Een bed verschonen? Het stomste klusje wat er is haha, het afhalen vind ik niet erg, en de hoezen om mijn matras doen ook niet. Maar inderdaad dat dekbed in de overtrek doen. Dan 240*220 succes gegarandeerd! haha ik zorg altijd dat ik de hoek in het overtrek heb zitten, en laat dan alles boven aan de trap hangen, zodat het er goed in valt haha…

 • Reply
  Jenn
  9 augustus 2016 at 15:17

  Die eerste nacht in een schoon bed, heerlijk! Wij hebben gewoon ieder ons eigen eenpersoonsdekbed. Hij is wat kouwelijker dan ik, en het scheelt in de frustratie om het bed op te maken 😛

 • Reply
  Volgmama
  11 augustus 2016 at 08:46

  Soms was ik het met Zwitsal wasmiddel. Die vind ik zo heerlijk ruiken.

 • Reply
  iris
  11 augustus 2016 at 20:43

  Dat klopt een geluksmoment heerlijk schoon dekbed en mooi opgemaakt

 • Reply
  Babs
  15 augustus 2016 at 11:06

  Ik hou ook van een pas opgemaakt bed. Tegenwoordig heb ik witte lakens en dan voelt het als een mooie hotelkamer. Maar het opmaken is een ramp. mijn bed staat tegen een muur en ik krijg het onderlaken er moeilijk omheen…
  Maar mooie, schone lakens die lekker ruiken… heerlijk!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: