Genomineerden Dutch Mom Blog Award

De Dutch Mom Blog Awards komen er weer aan. Vorig jaar kende ik vrijwel geen van de genomineerden behalve Mommy to be. Ik was dus heel benieuwd of het dit jaar anders zou zijn!

Er worden vijf awards uitgedeeld in de volgende categorieën: Fashion & Lifestyle, Interieur & Lifestyle, Parenting, Talent Award en Beste Instagrammer (nieuw award dit jaar). Er wordt zowel een vakprijs als een publieksprijs weggegeven. De vakjury zal bestaan uit blogcoach Kirsten Jassies en marketingspecialist Bugaboo Eeke van Velsen. De publieksprijs wordt natuurlijk bepaald door degene die stemmen. De awards zullen op donderdag 17 september 2015 worden uitgereikt in de Bugaboo store in Amsterdam en zijn een intiatief van Blogstreet.

De genomineerden:

 • Fashion & Lifestyle: Elle Milla, Life with Faye, The Door in the Wall
 • Interieur & Lifestyle: Barts Boekje Junior, CITYMOM, &SUUS
 • Parenting: Famme, Kelly Caresse, Mini Me

Van 17 augustus t/m 15 september 2015 kun je op jouw favoriete blogger stemmen. Staat jouw favoriete blogger of Instagrammer niet op de lijst met genomineerden? Nomineer dan jouw favoriet van maandag 17 augustus t/m 1 september 2015 voor een Talent of Instagram Award via: info@momblogawards.nl.

De genomineerden in de categorie Parenting ken ik allemaal. Famme is echt een hele leuke site met verrassende artikelen. Kelly volg ik al erg lang en Mini Me volg ik ook al erg lang en sinds 2 maanden schrijf ik ook voor hen. Van de andere twee categorieën ken ik eigenlijk alleen Citymom. Dat vind ik wel jammer eigenlijk.

Ik weet al op wie ik ga stemmen. Stem jij?

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  IJlien
  17 augustus 2015 at 17:27

  Leuk! Ik ken eigenlijk ook alleen degenen die jij noemt, maar goede reden om ze te leren kennen 🙂

 • Reply
  janske
  17 augustus 2015 at 20:29

  Ik heb ook al gestemd. Op Kelly, LifewithFaye en &Suus omdat ik die zelf ook volg. Gaaf als je genomineerd bent!

 • Reply
  Priscilla
  17 augustus 2015 at 21:08

  Ik ken enkel Kelly en Famme.. maar eerlijk gezegd had ik ook nog nooit van deze awards gehoord. Wat ik wel weet is dat wij volgend jaar vast ook in het rijtje genomineerden staan.. toch? 😉

 • Reply
  iooon
  19 augustus 2015 at 10:38

  Ik ken alleen Kelly dus ik denk niet dat ik ga stemmen.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: