Eigenwijze foto van de week #2 – blogvriendinnen

Sinds vorige week heb ik een nieuw ‘rubriek’, namelijk eigenwijze foto van de week. Dit omdat ik vijf dagen per week werk en daardoor eigenlijk niet echt hele boeiende weekoverzichten meer had. Nu kies ik gewoon 1 foto uit van de afgelopen week die ik het meest bijzonder, leuk of mooi vind.

Blogvriendinnen

Het was vorige week zondag eigenlijk al heel duidelijk welke foto deze week in the picture zou komen te staan. Ik had die dag namelijk een date met 7 lieve dierbare blogvriendinnen. Het was de allereerste keer dat we echt met zijn allen (oké niet alle kinderen waren erbij, maar wel alle blogmama’s) waren, echt een unicum. Het mooie aan ons groepje vind ik dat ik het gevoel heb iedereen al jaren te kennen en het lijkt alsof we ook al jaren bij elkaar over de vloer komen. Maar dat is helemaal niet zo. Sommige ken ik wat langer, anderen heb ik al vaker gezien en gesproken en voor weer een ander was het echt de eerste keer dat ik haar zag. En toch voelde het niet zo.

DSC00525

Zoals Bregje in haar mooie blog ook al omschreef; deze online vriendschappen zijn ontzettend waardevol en juist door het contact online kennen we elkaar eigenlijk al heel erg goed. Wat ook erg leuk is, is dat onze kinderen ook allemaal goed met elkaar overweg kunnen. De kleinsten spelen graag met elkaar, maar ook de wat oudere kinderen vinden het leuk om zich te ontfermen over de kleinere kindjes. En nu er ook weer een babyboom in ons groepje is wordt dit clubje alsmaar groter. Tot nu toe is het telkens bij een ochtendje of een middagje gebleven.. oh en ook een avond. Maar er zijn wel plannen om met dit gezellig clubje wat langer door te brengen.

Ja deze foto is wat mij betreft echt de foto van de week.. Zoals je ziet ontbreken er wel nogal wat kinderen op de foto. Zij hadden dus echt geen zin om te stoppen met spelen hiervoor. En geef ze eens ongelijk 😉

Heb jij nou ook zo’n leuke (eigenwijze) foto die jouw week perfect omschrijft? Laat hem dan achter op mijn Facebookpagina!

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • marije
  15 januari 2017 at 07:52

  Wat leuk dat jullie zo’n gezellig groepje hebben! Leuke foto.

 • Loes Johanna
  15 januari 2017 at 08:50

  Toffe foto! ?

 • Volgmama
  15 januari 2017 at 08:58

  Wat gezellig dat jullie buiten het bloggen om ook zo met elkaar meeten,

 • Laura
  15 januari 2017 at 09:11

  Ja, ik vind het ook echt een hele bijzondere foto zo allemaal samen. 🙂 En inderdaad wat jij beschrijft : het is net alsof we elkaar al jaren kennen. Het voelt zo vertrouwd.

 • Monique
  15 januari 2017 at 09:25

  Ja, wat was het gezellig hè! Hopelijk snel een vervolg 🙂

 • Jodi - liefthuis
  15 januari 2017 at 11:11

  Heerlijke foto. Bijzonder dit soort vriendschappen

 • Jessica
  15 januari 2017 at 11:41

  Wat leuk dat je zo een hecht groepje vriendinnen hebt! Ik ga dit jaar afspreken met 10 andere meiden die ik ook al 2 jaar spreek, over onze PCOS en het traject. Super mooi om hun als vriendinnen te hebben.

  • Nicole
   16 januari 2017 at 10:02

   Dat lijkt me ook een hele bijzondere band die jullie delen..

 • Anita
  15 januari 2017 at 11:50

  Wat leuk dat jullie eindelijk eens allemaal samen waren! Geniet van deze bijzondere vriendschap!

 • Bregje
  15 januari 2017 at 11:57

  ❤❤❤

 • Mirjam
  16 januari 2017 at 08:44

  Leuk dat jullie nu compleet waren. Een bijzondere vriendschap!

 • Leonie van Mil
  16 januari 2017 at 09:10

  Wat een ontzettend leuke foto. En wat leuk dat jullie zo’n hecht clubje zijn.

 • janske
  16 januari 2017 at 19:26

  Het voelt inderdaad zo vertrouwd. Zo fijn! ❤

 • %d bloggers liken dit: