Foto challenge: 14 of 2016

Vorig jaar deed ik een fotochallenge die was opgezet door Noraly King. Of zij het dit jaar ook weer gaat doen weet ik eigenlijk niet, maar ik heb besloten om hem gewoon weer te doen! Het is de bedoeling dat je de laatste 14 dagen van het jaar 2016 elke dag een foto plaatst op social media (je kunt zelf kiezen welke) van afgelopen jaar. Op die manier kijk je terug op afgelopen jaar en wie weet kom je wel weer dingen tegen die je stiekem vergeten was!

Het was zó leuk om te doen vorig jaar en het resulteerde dus in een pracht van een (foto)overzicht op oudejaarsdag. Dat wil ik dit jaar weer al wordt het nu iets lastiger. Ik heb namelijk dus nog niet de foto’s per maand gesorteerd. Maar wellicht zorgt deze challenge er ook voor dat ik dat nu dus wél doe. Dat zou veel schelen bij het maken van een fotoalbum over een tijdje. Om het mezelf iets makkelijker te maken heb ik besloten om elke maand in ieder geval 1 foto te kiezen, zo heb ik er al 12 en dan heb ik nog 2 extra foto’s om te kiezen. Deze challenge start morgen aangezien het vanaf dan nog 14 dagen is. Ik plaats zelf de foto’s op Instagram, Twitter en op mijn persoonlijke Facebookpagina.

Het lijkt me super leuk als jullie ook mee willen doen. Ik ben zo benieuwd naar jullie mooiste foto’s van afgelopen jaar. Plus het is een super leuke manier om terug te kijken op een jaar. Laat dus zeker even weten als je van plan bent om mee te doen. Dat kan hieronder in de reacties of gewoon ergens op Social Media! Ik hoor het graag in ieder geval..

Doe je ook mee? Gebruik dan de hashtag #14of2016

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Charlotte
  17 december 2016 at 08:39

  Leuk! Ik denk dat ik wel weer mee ga doen!

 • Reply
  Monique
  17 december 2016 at 08:41

  Ja leuk! Goed dat je erover begint want anders had ik er niet aan gedacht denk ik. Vorig jaar vergat ik trouwens wel een paar dagen een foto te posten. Ga dit jaar beter m’n best doen ?

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  17 december 2016 at 09:18

  Oooow wat leuk, ik ga het ook proberen maar ben er niet zo foed in als t moet ?

 • Reply
  Judith Groen
  17 december 2016 at 09:19

  Wat leuk zeg!
  Ik ga het ook proberen te doen.
  Dat zal nog lastig worden met al die foto’s ?

  ☓ Judith

 • Reply
  Sandra
  17 december 2016 at 10:18

  Leuk! Ik ga proberen mee te doen!

 • Reply
  marieke
  17 december 2016 at 17:33

  Leuke challenge! Ga denk ik wel mee doen! 🙂

 • Reply
  Angela - Mama met passie
  19 december 2016 at 10:03

  Vind het heeeel leuk. Gisteren heb ik ook de eerste geplaatst!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: