Huishouden: favoriete schoonmaakmiddelen (+ winactie)

Ik ben af en toe een raar persoon. Ik houd namelijk totaal niet van poetsen, stofzuigen, of nou ja het huishouden in het algemeen. Maar toch heb ik soms zo mijn kuren en kan ik echt dolblij worden van een lekker ruikend huis, schone vensterbanken en een haarvrije vloer. Dan zet ik een muziekje op en pak elk hoekje wat er is. Echter gebeurd dat maar zelden, meestal pak ik een vochtig doekje van de Action en ga zo even langs alle tafels en kasten af. Een slechte huisvrouw, ik weet het. 

Maar die keren dat ik wel grondig te werk ga, dan doe ik het ook echt goed. Daardoor heb ik zo door de jaren heen een aantal favoriete schoonmaakmiddelen gevonden. Ik koop regelmatig B-merken, maar voor sommige klusjes koop ik toch de A-merken omdat ze naar mijn idee toch iets beter werken.

Wasmiddel

wasmiddel

 

Als het om wasmiddel gaat kopen we eigenlijk altijd de Ariel pods. We kopen ze overigens nooit voor de volle mep, maar altijd in de aanbieding. Meestal is het dan 2 voor de prijs van 1 en dan kopen we er vaak wel een stuk of 6 zodat we voorlopig vooruit kunnen. Mocht de Ariel niet in de aanbieding zijn en onze voorraad toch bijna op dan kopen we Robijn. We gebruiken voor de meest vieze vlekken Vanish.

Allesreiniger

dettol allesreiniger

 

Ik kocht eerst eigenlijk altijd allesreiniger bij de Action. Maar sinds ik een keer de Dettol allesreiniger heb uitgeprobeerd wil ik niets anders meer. Sowieso is Dettol echt een fijn merk, we hebben er ook de handzeepmachine van, ook al zo’n fijn product. Je hebt overigens meerdere geuren, maar deze Power & Fresh vind ik persoonlijk het lekkerste ruiken.

Badkamer product

Schermafbeelding 2016-02-28 om 09.38.45

Omdat we een hele slechte afzuiging in de badkamer hebben ontstonden er op den duur vochtplekken. Gelukkig kwam mijn oplossing in de aanvraag van Huishoudplein voor een samenwerking. Ik ontving onder andere de HG schimmel, vocht & weerplekken reiniger en deze heb ik dus direct getest. Ik spoot wat van de reiniger op één muur en een half uur later (ivm intrekken) besloot ik het resultaat te bekijken. Wat een mooie schone muur! Snel spoot ik dus ook het spul op de andere muren en toen mijn man thuis kwam vroeg ik hem om even iets uit de badkamer te pakken. Ik moest heel erg lachen om zijn reactie want hij vroeg me hoe lang ik erop had zitten boenen. Toen ik aangaf dat het nog geen 5 minuten werd was geloofde hij me in eerste instantie niet eens haha.

Daarnaast heb ik nog een aantal favoriete schoonmaakmiddelen, waaronder de Glorix wc-reiniger, Dreft en Cif. Nu ik heb ervaren hoe fijn het online bestellen is via Huishoudplein en ook heb gezien hoeveel het kan schelen qua kosten zal ik dit soort dingen in de toekomst sneller online bestellen dan ermee lopen sjouwen vanuit een drogist.

Win een schoonmaakpakket twv €40,-

schoonmaakmiddelen

 

Naast dat ik wat schoonmaak producten ontving, mocht ik ook een pakket samenstellen om weg te geven. Ik heb geprobeerd om hem zo divers mogelijk te maken, zodat je met dit pakket zowel de was, als de wc, keuken, badkamer en woonkamer kunt doen. Zoals je op het plaatje kunt zien zitten er 10 producten in het pakket:

Vanish (€6,99), Cif keuken (€3,29), Dreft (€2,49), Cif badkamer (€3,29), Glorix (€1,89), Witte Reus (€7,49), Page vochtig toiletpapier (€2,79), Ambi Pur gel crystals (€4,95), Dettol (€3,69) en HG glas & spiegel (€2,99).

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket?

Laat hieronder een reactie achter waarom jij dit pakket zou willen winnen.

Het is niet verplicht, maar ik zou het wel leuk vinden wanneer je ook mijn Facebookpagina liked en één (of meer) mensen tagt in het bericht hierover. Deze winactie loopt t/m 6 maart, op 7 maart stuur ik de winnaars per email een bericht.

Heb jij een of meer favoriete schoonmaakmiddelen?

Comments

comments

Lifestyle, Samenwerking
Previous Story
Next Story
 • Tanja
  29 februari 2016 at 14:13

  Schoonmaken is niet mijn hobby, maar ik hou wel van een schoon en fris huis… Daarom wil ik dit pakket graag winnen!

 • Alexandra
  29 februari 2016 at 14:20

  Ik doe mee! Wat een fijne producten allemaal! Dat maakt schoonmaken een stuk leuker!

 • Susanne
  29 februari 2016 at 14:22

  Dan kan ik goed mijn vriendin helpen die binnenkort gaat bevallen en dan heel dr huisje schoon wilt hebben ????

 • Nicole
  29 februari 2016 at 14:30

  Wat een gave prijs! Ik maak hier graag kans op, omdat ik zelf nogal een slechte huisvrouw ben en wel een beetje hulp kan gebruiken 😉

 • Marian Zw.
  29 februari 2016 at 14:32

  Wow dat is echt een heel fijn pakket. Voordat ik ook weer schoonmaak kriebels krijg met het voorjaar zou het echt super fijn zijn deze producten in huis te hebben. Zo grijp je nooit mis. Heb je voor elk klusje wat in huis en ruikt het huis binnen de kortste keren weer zoooo lekker fris en schoon! De echte beloning voor hard werken in huis, is toch echt een heerlijke frisse geur

 • Mer
  29 februari 2016 at 14:33

  Ik ben ook zo’n slechte huisvrouw! Ik ben wel fan van vochtige schoonmaakdoekjes en van Dettol. Ik zou graag meedoen met de actie!

 • Nynke
  29 februari 2016 at 14:37

  Wat een fijn pakket. Ik heb mezelf voorgenomen in maart flink op te ruimen en schoon te maken dus dan komt dit pakket goed van pas.

 • Marjo
  29 februari 2016 at 14:37

  Wij komen net terug van een heerlijke vakantie, helaas wel met zieken, dus hopelijk iedereen weer snel beter en kan ik alles weer smetteloos / bacterievrij maken voor de verjaardag van mijn zoontje!

 • Bernie
  29 februari 2016 at 14:50

  Ik die ook graag mee. Love to poets hihi.

 • Marije
  29 februari 2016 at 14:57

  Oeh, dit zou ik graag winnen! Stiekem heb ik een hekel aan schoonmaken, maar met een mooie basisset producten wordt het toch iets dragelijker. Koptelefoon op, vals meezingen en gáán 🙂

 • Jackelien
  29 februari 2016 at 15:26

  Ja fijn zo’n schoonmaakpskket!
  Ik heb dan wel geen kinderen meer in huis maar wel 7 honden en ook nog af en toe een lieve kleindochter op bezoek, dus zeer welkom!

 • Laura
  29 februari 2016 at 15:30

  Ik heb geen favoriet product. Ik zou het wel leuk vinden om dit pakket te winnen. Aangezien we gigantisch gaan verbouwen komt dat wel van pas. ????

 • Marange
  29 februari 2016 at 15:35

  Heel heel heeeeeel graag! Ik ben dus echt een poetsfreak! Mijn dochter heeft asthma en is overal allergisch voor..mijn zoontje heeft ook een milde vorm van asthma, dus deze mama houdt alles schoon en fris! Ik poets me een ongeluk voor mijn kindjes dus doe het met liefde! Duim duim duimmm

 • Marjolijn
  29 februari 2016 at 16:44

  Ik hou ook absoluut niet van schoonmaken, helaas is het iets waar we niet onderuit komen. Nu de grote voorjaarsschoonmaak er weer aankomt en ik alle hoekjes en gaatjes weer aan een grote schoonmaak onderwerp zou ik dit pakket heeeeel graag willen winnen.

 • Helma keijzer
  29 februari 2016 at 16:53

  Ik zou het graag winnen omdat ik net verhuisd ben, en ik hoop dat ik het huishouden eindelijk ga bij houden. Nu alles nieuw schoon en fris is, zou ik dit super pakket graag winnen, wie weet kom ik dan toch nog mijn schoonmaakgen tegen!!!! (Hihi)

 • tamara roos
  29 februari 2016 at 16:58

  Ik ben verslaafd aan schoonmaken en ben dan ook elke dag druk in de weer. Vind het heerlijk nieuwe producten te ontdekken en uit te proberen. In dit pakket zitten een boel favorieten, maar ook producten die ik graag zou willen testen. IK hou ervan een schoon huis te hebben. Nu in maart 2 verjaardagen en in mei een verjaardag en een communie aan huis, dus een druk en vol huis. Daarna weer genoeg te poetsen, dus dit pakket zou zeer welkom zijn.

 • Ilsiee prins
  29 februari 2016 at 18:23

  Oehhhhh wat een heeerlijke actie! 😀 Hiermee kan je mij echt heeeeel blij maken. Ben dan denk ik het tegenovergestelde, vind het heeerlijk om lekker te poetsen! 😀 En daarna te genieten van mijn schone huisje hihih… Sinds een aantal maandjes heb ik een nieuw huisje dus moet nog even DE manier vinden hoe ik het huishouden het prettigste doe hihi.. dit heerlijke pakket kan me daar vast en zeker bij helpen! Super dat je dit mag weggeven aan de lezers van je blog! Ik ga vast duimen! 😉 Groetje ilsee

 • Lodi
  29 februari 2016 at 18:48

  Kom maar hier met dat pakket! Haha. Er wordt hier in huis flink verbouwd en mijn huis ziet er niet uit. Overal stof en gruis, dus schoonmaak spullen komt goed van pas.

 • engelina
  29 februari 2016 at 18:56

  Wat leuk ! Ik woon op mijzelf dus schoonmaak producten zijn nooit verkeerd, vooral omdat mijn collectie zich beperkt tot allesreiniger, en wasmiddel./verzachter hihi.

 • Cynthia
  29 februari 2016 at 18:58

  Oh wat een ontzettend fijne prijs! Ik maak schoon bij andere mensen en niet iedereen heeft de middelen om van die fijne schoonmaakproducten te hebben dus zou het pakket voor die mensen gebruiken.

 • Gera
  29 februari 2016 at 19:09

  Wie weet ga ik schoonmaken dan toch leuk vinden :)?

 • Alicia Hofman-Voshol
  29 februari 2016 at 19:56

  Haha ik ben gek op schoonmaken. Het maakt me echt gelukkig. Alleen is met twee kindjes in huis het genieten daarvan wel echt zoek haha. Ik ben fan van ontvetter, krijg je alles mee schoon!

  Ik doe graag mee

 • Anne
  29 februari 2016 at 20:26

  Mijn man, baby en ik wonen bij mijn lieve moeder.
  Mam zorgt grotendeels voor het huishouden. Met dit pakket kan ik haar eens verrassen met een schoon huis, zodat deze trotse oma lekker lang met haar kleinzoon kan knuffelen ipv te gaan poetsen.

 • Ling Choi
  29 februari 2016 at 20:32

  Het klinkt raar maar ik ben dol op schoonmaken! Het geeft mij een rust gevoel als het huis netjes en schoon is. Ik kan niet goed tegen rommel. Dus deze schoonmaakmiddelen is welkom. Laat het voorjaarsschoonmaak maar beginnen!

 • Cd
  29 februari 2016 at 20:50

  Ik waag mijn kans! Komt altijd van pas! Ik hou niet van poetsen maar met een goed product met lekker geurtje vind ik het toch aangenamer! ????

 • Colleen
  29 februari 2016 at 21:05

  Ik zou het pakket graag winnen allemaal fijne producten die ik niet snel koop omdat ik ze niet voordelig genoeg vind.

 • haia
  29 februari 2016 at 21:17

  Wil nog graag alle hoekjes en kantjes van het huis schrobben voor m’n kleine meid er is.

 • Marguerita
  29 februari 2016 at 22:09

  Ik herken me volledig in het type huisvrouw dat je beschrijft: graag een schoon huis, maar meestal veel te weinig tijd (ik blog liever) dus het moet snel klaar zijn. Af en toe krijg ik de kriebels en ga ik los (mits het gezin mij even met rust laat, ik word heel kribbig van schoonmaken). Vul mijn voorraad graag aan om een goede lente schoonmaak in etappes te kunnen doen 🙂

 • Linda Smeets
  1 maart 2016 at 03:45

  Kids in huis, verbouwing en de grote voorjaarsschoonmaak staat ook nog op de planning… Kortom ik maak graag kans. ????

 • Fleur
  1 maart 2016 at 09:29

  Een ideaal pakket voor mij, wie weet gaat die grote voorjaarsschoonmaak er dan toch van komen

 • Heleen
  1 maart 2016 at 09:56

  Met twee kleine jongens valt er al-tijd te wassen, schoon te maken en op te ruimen. Dit pakket zou dus heel goed van pas komen!

 • Bianca
  1 maart 2016 at 11:33

  Nee, ik heb geen echte voorkeur: als mijn huis maar lekker ruikt, schoon en fris is!

 • Dieuwke
  1 maart 2016 at 11:38

  Dat zou leuk zijn, zeker met de voorjaarsschoonmaakriebels die er weer aan gaan komen. Ik doe graag mee!

 • Iris
  1 maart 2016 at 11:46

  Ik zou dit pakket willen winnen om ons tijdelijk (en zeer oud) huurhuis eens een goede schoonmaakbeurt te geven. Ik geloof dat dat al 50 jaar niet is gedaan 😉

 • marjon
  1 maart 2016 at 13:37

  Ik kan wel een pakket gebruiken. Ik vind schoonmaakmiddelen kopen niet leuk… :S Maar helaas zijn ze wel nodig!

 • Tamara V
  1 maart 2016 at 14:00

  Nu het voorjaar nadert begint het ook weer te kriebelen,dat betekent voor mij ook de voorjaarsschoonmaak.
  Ik kan zo genieten van een heerlijk schoon ,fris huis.Er gaat bij mij nogal wat schoonmaakmiddel doorheen en gelukkig hoef je met de microvezeldoekjes geen of heel weinig te gebruiken.Deze zijn dan ook favoriet en ik vind HG een geweldig merk maar helaas nogal duur.

 • iooon
  1 maart 2016 at 15:02

  Ik had laatst ook een bestelling gedaan maar ik merk dat ik best wel wat meer had kunnen bestellen. Wat gaat het wasmiddel en schoonmaakmiddel er opeens hard doorheen met een dreumes! Daarom wil ik het pakket wel winnen, mijn voorraad is niet zo’n voorraad als ik hoopte…

 • Tamara TS
  1 maart 2016 at 16:37

  Wat een supertoffe winactie!!! Ik doe heel graag mee, vooral nu de grote voorjaarsschoonmaak er weer aan zit te komen! Dan gaat het allemaal snel op!

 • Mirjam Klever
  1 maart 2016 at 17:02

  Ik gebruik veel vaker de B-merken of de ‘groene’ merken. De Ariel pods zijn zeker goed, maar mij te duur. Evengoed zou ik dit pakket graag willen winnen. Even mezelf overtuigen van de kwaliteit van een A-mer . . . of juist niet ;-).

 • corinne de graaf
  1 maart 2016 at 19:24

  Ja komt goed uit want als het voorjaar komt ben ik altijd van de opruim en schoonmaak.Ik vind citronella een fijn schoonmaakmiddel.

 • jolein koolske
  1 maart 2016 at 20:41

  Oh wooww , wat een geweldig pakket !!! Ik doe dolgraag mee want mijn dochters lijken prinsesjes maar het huis vies maken kunnen ze als de beste 😉 En deze mama houdt van een fris en schoon huis 🙂

 • Linda
  1 maart 2016 at 21:42

  Mooi pakket! Doe graag mee, wel nodig met die 5 rotzooimakers in huis (ml, dl, 2 katten en hond????)

 • Ilona
  1 maart 2016 at 21:46

  Doe graag mee , zou het goed kunnen gebruiken met de varkentjes hier ( huisdieren , man en kind )

 • Ilse niekerk
  1 maart 2016 at 21:48

  Top pakket krijg gelijk zin in de schoonmaak

 • Diana De Meyer
  1 maart 2016 at 21:49

  Wat een leuke actie kan ik goed gebruiken met 3 honden en 5 katjes nu zeker met dat natte weer al dir pootafdrukjes en vieze plaids hier op het platteland is het nogal slikkerig

 • Esther N
  2 maart 2016 at 07:55

  Sinds kort ben ik ‘huismoeder’, tijd genoeg om te soppen dus! Een aanvulling van de voorraad zou super zijn!

 • jenneke van maurik
  2 maart 2016 at 11:10

  Ik ben enorm benieuwd naar een aantal artikelen leuk om eens te lezen hierover, misschien dat mijn zin dan ook meer wordt met beter resultaat 🙂

 • Sabine Mathilda
  2 maart 2016 at 12:32

  Ik ben zes maanden geleden bevallen van mijn kleine mannetje….Heb ik nou nog steeds last van nesteldrang? Of zijn dit dan weer die voorjaarskriebels? ^_^ :p Hoe dan ook ik heb zo’n last van een onbedwingbaar-schoonmaak-gevoel…..
  Als ik de afbeelding hierboven zie gaan mijn handen direct jeuken en wil ik poetsen…..hihihi 🙂 Dit pakket winnen komt dus goed van pas, want de middelen zijn hier dus al maanden niet aan te slepen 😉

 • Nine
  2 maart 2016 at 13:32

  Jaa!! Ik doe graag mee!! Mooie layout van jouw blog

 • Suzanne Blom
  3 maart 2016 at 11:34

  Wauw, wat een mooie site & wat een gave winactie. Daar doe ik graag voor mee!!! 😀

 • Henriette Leeuwis
  3 maart 2016 at 15:23

  Ik ben niet dol op schoonmaken maar ik vind het altijd heerlijk als het hele huis netjes opgeruimd en schoon is en heerlijk ruikt naar schoonmaakmiddel.
  Mijn favoriete schoonmaakproducten zijn die van Cif, Ze zijn niet duur maar doen wel wat ze beloven.
  En daar houd ik van ????
  Oh en wat ik ook prettig vind zijn die witte sponsjes, daarmee krijg je werkelijk alles schoon,
  Maar dit super schoonmaakpakket is bij ons zeer welkom, dan kunnen we lekker aan de voorjaarsschoonmaak beginnen ????

 • erika panjer-luit
  3 maart 2016 at 16:20

  Heerlijk en geweldig pakket daar zal ik het hele huis mee op kunnen frissen en weer heel blij worden in ons eigen huisje

 • Danielle Noord
  3 maart 2016 at 21:21

  Geweldig!! Ik ga het gelijk delen!! #duimen

 • Marstyle’s winspiratie: Maart
  4 maart 2016 at 08:47

  […] je echt aan de voorjaarsschoonmaak? Dan doe je mee bij Meisje Eigenwijsje die een flink pakket schoonmaakspullen […]

 • Jacoba Lamers
  4 maart 2016 at 12:16

  Wat een superhandige actie!!! Ik ben niet zo’n schoonmaakprinses dus ik kan wel wat hulp gebruiken!! 🙂 🙂

 • Sieneke van Biessum
  4 maart 2016 at 20:49

  mijn dochter kan wel wat hulp gebruiken met haar kleine duiveltje die nu in de alles vies maken fase zit!

 • Christa lindhoit
  5 maart 2016 at 07:49

  Ik zou het pakket willen winnen voor een vriendin van mij met nestelden. Wat zou die gelukkig zijn zeg!

 • Floor Landleven
  6 maart 2016 at 15:20

  Ja Superleuk! Ik zou het wel graag willen winnen aangezien we binnenkort de sleutel van ons nieuwe huis krijgen! Het is een oude jaren 30-woning en best stoffig. Een flinke schoonmaakbeurt ligt dus in de planning! Daar komt dit uiteraard goed van pas 😀

 • Laura
  6 maart 2016 at 15:49

  Ik zie dit nu pas, maar gelukkig nog net op tijd 🙂 en ja, wie kan er geen hulpjes gebruiken bij het schoonmaken? Ik hoop vooral dat sommige producten het me makkelijker gaan maken om snel even schoon te maken. En als ik dit win, wil ik natuurlijk alles heel snel uit proberen en is de bonus dat mn huis dan ook gelijk schoon is 😉

 • k v kammen
  6 maart 2016 at 23:22

  tijd voor de grote schoonmaak en daarbij is dit pakket natuurlijk ideaaaaal!

 • Feinette
  12 maart 2016 at 22:40

  Elke zaterdagochtend is het schoonmaak ochtend! Deze set komt daarbij goed van pas. Fijne/handige/bruikbare actie. Ik doe graag mee…

  • Nicole
   12 maart 2016 at 22:43

   Ook een actie die al een tijd voorbij is, einddatum staat erin!

  %d bloggers liken dit: