Even stilstaan

Ik merk dat ik de laatste tijd te weinig stilsta bij de kleine fijne dingen van het leven. Het gaat op dit moment best goed met me, echter vind ik dat ik toch meer moet stilstaan bij bepaalde dingen. Omdat ik soms toch het idee heb dat het aan me voorbij raast. Even stilstaan bij de kleine dingen hoef je echt niet alleen maar te doen als je ongelukkig bent. Of wanneer je een dipje hebt. Of zoals ik een depressie. Nee je kunt altijd stilstaan bij die dingen. Je zou dat eigenlijk altijd moeten doen. Alhoewel moeten.. ik heb een hekel aan dat woord. Niets moet. (behalve doodgaan en belasting betalen)

Daarom ga ik vandaag even stilstaan

Ik sta even stil bij het feit dat ik voor het eerst tante ben geworden. Dat er in onze familie weer een klein mini mensje erbij is dat nog haar hele leven voor zich heeft. Dat ik haar voor het eerst zag en zoveel liefde had in mijn hart voor haar. En toen ik haar vast had, wilde ik haar amper loslaten,

Ook sta ik stil bij de prachtige dag die ik met mijn dochter en moeder had in de dierentuin. Hoe gaaf mijn dochter de aapjes vond en hoe enthousiast ik zelf was. Ik blijf het zo machtig mooi vinden hoe mijn kleine meid met zoveel zachtheid en liefde de dieren aait, kust en begroet.

Wat mij ook even stil doet staan zijn de vele lieve reacties die ik krijg van de lezers van deze blog. Soms onder het artikel zelf, een andere keer op Facebook, of via de mail en whatsapp. Bekenden en onbekenden die ik help met mijn wirwar van gedachten, die plezier hebben aan mijn vrolijke artikelen en die ik kan informeren over het nieuwste van het nieuwste. Nu is mijn blog niet de grootste die er is, maar als je kijkt naar de groei in de afgelopen maanden ben ik echt enorm trots op wat ik tot nu toe bereikt heb. Niet meer vergelijken, maar kijken naar mezelf. Wat wil ik met de blog? En bereik ik dat momenteel? Het antwoord is keihard ja, dus daarbij sta ik even stil!

Als laatste (voor vandaag) wil ik even stilstaan bij alle gave samenwerkingen en leuke events die ik heb door mijn blog. Het helpt me echt in mijn proces ook om een positief zelfbeeld te creëren. Dat klinkt wellicht gek. Maar doordat ik merk dat anderen mijn werk/hobby waarderen kan ik dat zelf ook beter. En dat helpt.

Waar sta jij bij stil vandaag?

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • jacksons_mommy_
  27 augustus 2015 at 13:45

  Goed zo meis ? je blog is super leuk en misschien niet de grootste maar je moet groeien dat hebben de andere ook moeten doen, je komt er wel !!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   27 augustus 2015 at 20:49

   Dank je lieverd!

 • Jenn
  27 augustus 2015 at 14:22

  Wat een mooie dingen om bij stil te staan.

 • Madelon
  27 augustus 2015 at 15:24

  Dat ik probeer te genieten van de momenten die wel goed gaan.

 • Lifesabout
  27 augustus 2015 at 16:16

  Klinkt allemaal heel erg mooi! Liefs.

 • Anita
  27 augustus 2015 at 16:46

  Mooie lijst lieverd! Fijn om zo stil te staan bij de fijne dingen in het leven!

 • Cindy
  27 augustus 2015 at 20:46

  Wat een fijne lijst! Ik sta stil bij het feit dat ik een vakantie in de zon in het vooruitzicht heb haha. Materialistisch, ik weet het, maar voor mij mijn geluksmomentje van gisteravond en vandaag.

 • Bregje
  28 augustus 2015 at 08:17

  Wat een fijne dingen om bij stil te staan. En tof dat je blog zo goed groeit!
  Ik sta vandaag stil bij een vrije dag, helemaal voor mezelf om even tot rust te komen: een cadeautje!!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   28 augustus 2015 at 08:57

   Ook erg belangrijk!

 • Zus ziet
  28 augustus 2015 at 20:28

  Fijn te lezen dat het goed met je gaat meis. Heel goed af en toe zo’n retrospective. Ik douche elke avond en dan laat ik de dag de revue passeren en geef ik mijn dag een cijfer of een smiley. Die teken ik dan op de beslagen douchedeur en dan bedenk ik wat ik de volgende dag hetzelfde of anders ga doen.
  x

 • %d bloggers liken dit: