Eigenwijs de week door #24 | Tijd vloog voorbij

Hoe cliché het ook klinkt, maar afgelopen week is de tijd voorbij gevlogen! Naar mijn idee had ik eigenlijk net een weekoverzicht online gezet of ik moest alweer aan de slag voor de nieuwe. Say whut?! En het is niet alsof ik het echt mega druk had ofzo. Er stond weinig gepland. Maar we hebben ons toch zo vermaakt dat het opeens weer vrijdagavond was en ik grotendeels dit overzicht in elkaar kon gaan zetten. Maar voordat we het over het einde van de week hebben laten we eerst kijken naar wat ik vorige week zondag gedaan heb.

img_8028

Op zondag zijn we lekker in de ochtend een boswandeling gaan maken met de honden. Fay nam haar emmertje mee en gooide deze “vol” met eikels en ik liep met mijn nieuw gekregen BLUB regenlaarzen van Eef&Lien shop door het bos heen.

img_8044

De honden bleven maar rennen en gek doen. Echt prachtig om te zien. We gaan niet super vaak naar de bossen omdat ze altijd onder de teken zitten als we terug komen en dat vind ik doodeng. We halen ze er telkens af en uit, maar stel nou dat ze er ziek van worden.. Of erger?

img_8047

Die avond had ik echt geen zin om te koken en mijn man had het woord “friettent” in de mond genomen dus ik had de hele dag zin in een frikadel speciaal. Dat aten we dan ook die avond haha. Of nou ja, ik dan. De rest had een Mexicano en een gewone frikadel.

img_8055

Wat ik op maandag gedaan heb? Ik heb geen idee! Ja ik maakte pompoensoep en ik had mijn SPV-er op “visite”. Oh ja en volgens mij zijn we weer bezig geweest met de zolder en onze kledingkamer uitruimen. Dit is in ieder geval de enigste foto die ik gemaakt heb die dag haha.

img_8087

Op dinsdag werden Fay en ik meegevraagd om lekker te gaan wandelen met de kinders dus samen met mijn naamgenoot Nicole, haar dochter Fenna en onze Fay liepen we naar de Wouterbergen. Daar kom ik regelmatig met Fay en dit keer nam ze haar gevonden eikels mee om aan de alpaca’s en hert te geven. Wat vonden ze dat lekker zeg!

img_8096

‘s Middags werd er lekker geknutseld door Fay. Prachtig om haar fantasie te zien, ze maakte allemaal visjes en gaf ze ook namen. (Oma Jackelien weet vast wel welke namen de vissen kregen haha)

img_8105

‘s Avonds nog even gezellig de kaarsen aan. Het dienblad ziet er nu nog wat kaal uit op deze foto maar is inmiddels ook aangekleed.

img_8115

Op woensdag had ik eigenlijk een afspraak bij het UWV maar deze ging niet door dus kon ik nog even lekker knuffelen met Fay in bed. Zij had echter meer aandacht voor haar pop haha.

img_8122

Ook gingen mijn man en ik weer verder met “rommelen” en daardoor kwam ik dit surprise cadeau tegen die ik twee jaar terug van mijn broertje kreeg. Zo leuk!!

img_8134

‘s Avonds stond ik mezelf toe een stukje chocolade te eten. Alleen werden het er daarna dus drie stukjes. Het is dat de reep daarna op was, want anders..

img_8169

Op donderdag was het weer knuffeltijd. In de avond tenminste. Want ik had enorme maagpijn gekregen weer nadat ik koffie ging drinken bij mijn ouders.

img_0012

Op vrijdag had ik weer een leuke fotoshoot op Strijp S. Manou is zelf ook fotograaf en wilde wat portret foto’s voor haar blog en pagina’s. Ze vond het allemaal maar spannend en ongemakkelijk, maar uiteindelijk heb ik haar wel mooi vast kunnen leggen zoals ze is. Een goedlachse vrolijke meid!

img_0016

Natuurlijk kon ik het niet laten om ook een foto van deze twee te maken. Mijn twee grootste liefdes!! (en ja deze komt ook op Instagram vandaag.. maar hij is gewoon te leuk :P)

img_8210

Nadat we weer thuis waren stopte Fay onze Max onder met een dekentje. Want hij was moe en moest gaan slapen. Nou dat deed onze Golden Retriever maar al te graag haha.

img_8219

Gisteren hadden we een behoorlijk drukke dag. Rond 8 uur vertrokken we richting Apeldoorn voor een event van BOTI, zij hebben onder andere de Little Live Pets in hun assortiment en daar was Fay enorm weg van. Net zoals een van de dochters van Marguerita en de dochter van Mahwish. Meer over de producten van BOTI binnenkort op de blog want we hebben wat ter review meegekregen!

img_8223

Daarna gingen we naar mijn oma die 83 werd. Mijn hele familie was er (behalve mijn neefje en schoonzusje helaas) dus dat was enorm gezellig weer. We zien elkaar niet vaak maar als we elkaar zien is het altijd hilarisch.

img_8253

En ‘s avonds ging ik samen met mijn moeder naar Heiloween, griezelen met muziek, bij ons in het dorp. Het was echt een fantastische show met de fanfare als hoofd act, maar daarnaast en daarbij ook nog een hele leuke dansgroep, het zangduo 2 of diamonds (dit keer met zijn drieën), een geweldig goede violist en een jongedame die echt heel mooi opera-achtig kon zingen. Ik had regelmatig kippenvel en vond het echt heel mooi.

En vandaag heb ik weer een fotoshoot, dit keer mag ik Amy van Twintigennogwat op de gevoelige plaat vast leggen. Morgen ga ik naar Plopsa Coevorden waar K3 ook optreed want ik heb tickets gewonnen bij Pinkpress en ik heb woensdag een sollicitatie gesprek. Duimen jullie voor me?

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Monique
  16 oktober 2016 at 08:17

  Weinig gepland? Haha vergeleken met mijn week zat die van jou goed vol! 😉 Die foto van Bart en Fay is lief!! En uiteraard ga ik duimen voor je gesprek woensdag ??

 • Reply
  Joyce
  16 oktober 2016 at 08:42

  haha lekker druk weekje toch nog! En de auto van Fay, sofie ws jaloers haha!

  • Reply
   Nicole
   16 oktober 2016 at 08:45

   Haha snap ik, maar uiteindelijk heeft ze hem ook gekregen toch?

 • Reply
  MetMirjam
  16 oktober 2016 at 08:57

  Wat een mooie foto van Fay en Bart! Veel succes woensdag!

 • Reply
  Els
  16 oktober 2016 at 09:58

  Wat een heerlijke week! Die surprise is echt leuk! dat je hem nog bewaard heb, maakt het extra leuk!

 • Reply
  marije
  16 oktober 2016 at 10:17

  Wat een mooie foto van je grote liefdes. Ik snap wel waarom de tijd is gevlogen, ziet eruit als een heerlijke week.

 • Reply
  Anita
  16 oktober 2016 at 11:17

  Heerlijke week en wat tof al die fotoshoots. Strijp-S is the place to be vandaag 🙂 Ik ga woensdag heel hard voor je duimen!!

 • Reply
  Sandra
  16 oktober 2016 at 18:23

  weekje was toch wel aardig vol zo te lezen haha. Maar de weken vliegen ook voorbij moet ik zeggen, ook al heb je niet zo veel gepland. Succes met je sollicitatiegesprek woensdag!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: