Echte post is zoveel leuker – Paperbreeze

In het kader van “echte post is zoveel leuker” ben ik altijd op zoek naar leuke nieuwe kaarten. Zo houd ik standaard een aantal webshops in de gaten omdat ik weet dat zij regelmatig met leuke nieuwe kaarten komen. Vandaag in de spotlight de webshop Paperbreeze. Waarom? Omdat zij echt 100% voor papier gaat en echt de leukste collecties weer tevoorschijn tovert! Benieuwd naar haar nieuwste kaarten? Lees dan maar snel verder.. 

Er zijn maar liefst 3 nieuwe kaartcollecties binnen gekomen, van drie verschillende designers. Ze zijn alledrie totaal anders, dus het moet maar net je smaak zijn. Maar ik zie in elke collectie wel iets leuks bijzitten.

De eerste collectie die ik graag wil uitlichten is van Aless Baylis. De illustraties zijn enorm lief en in de hoofdrol een konijn, maar ook een beer en een vos. Nou leuker kan het niet!

aless baylis

Dan de collectie van Nelleke Wouters. Zij gebruikt mooie quotes, knallende kleuren en zorgt voor een echt sfeertje. Heel herkenbaar dus ook haar werk! Nelleke wouters

En als laatste de collectie van BD Design. Bij hen staat de natuur erg centraal. Elke kaart is een soort van kunstwerk. Bijna te mooi om te versturen. In zo’n geval bestel ik een kaart gewoon vaker zodat ik hem zelf ook kan ophangen ergens haha! BD Design

Zoals je dus ziet, drie heel verschillende collecties, maar allemaal hebben ze gewoon iets! En ze zijn nu dus verkrijgbaar bij Paperbreeze voor een leuk prijsje. Natuurlijk heeft Paperbreeze niet alleen deze kaarten, maar nog veel meer. Dus neem gewoon eens een kijkje!

Ken jij de webshop Paperbreeze al?

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Anita
  21 september 2015 at 14:42

  Voor die van Aless vind ik erg mooi 🙂

 • Mandy
  21 september 2015 at 16:37

  Wat een leuke kaarten! Ik gebruik kaarten eigenlijk alleen als er iemand jarig is, en ik stuur er elk jaar eentje vanaf mijn vakantie adres naar oma 😛 Maar eigenlijk is post ontvangen zo leuk dat we dit met zijn allen vaker zouden moeten doen!

 • Lesley
  21 september 2015 at 18:39

  Kende deze webshop nog niet! Ik vind vooral die tweede serie erg leuk! Ga gelijk even een kijkje nemen bedankt voor de tip 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   21 september 2015 at 23:12

   Ja mooi he! Graag gedaan!

 • Ceciel
  21 september 2015 at 20:56

  Ja ik kende hem al. Die leuke shops die hou ik ook in de gaten. Je hebt prachtige voorbeelden uitgelicht: mooi gedaan!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   21 september 2015 at 23:11

   Dank je!

 • Lilian
  21 september 2015 at 21:08

  Oh wat een leuke, creatieve kaartjes! Ik word er een beetje verdrietig van, omdat ik geen Photoshop meer heb en ze niet meer zelf kan maken. Maar zeker een leuke webshop!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   21 september 2015 at 23:11

   Ach das niet fijn dan nee. Ik ben niet zo artistiek, heb wel Photoshop..

 • Barbara
  22 september 2015 at 08:01

  Ik kende de shop niet, maar wel erg leuke kaarten!

 • %d bloggers liken dit: