De vogelhuisjes van VrolijkOpChiq

Een tijd geleden ontmoette ik Marjolijn Metz op de Engeltjes Bengeltjes beurs. Een hele spontane leuke vrouw met een geweldig mooi bedrijf. Onder Vrolijk op Chiq vallen namelijk 3 andere websites waaronder Grachtenpacht en Piepschuim decoratie. Bij piepschuim decoratie kun je namen& logo’s in piepschuim bestellen met allerlei verschillende stoffen erop, in verschillende maten. Ze hebben voor winkels letters geleverd maar ook voor theater en tv!

Nadat ik Marjolijn vertelde wie ik was (we hadden kort contact gehad via Twitter) ontving ik van haar een heel mooi klein sieradendoosje met de naam Fay erop, een boekje over een meisje op de boerderij en een pakketje om zelf papieren vogelhuisjes te maken.

Het leek me echt super leuk, ik had al bedacht om met die vogelhuisjes een slinger te maken en zo ergens op te hangen. Ja ik had volop ideeën met die vogelhuisjes. Totdat ik er werkelijk aan begon. Ooh oh oh, nu wist ik weer waarom ik nooit knutselde. Waarom ik altijd riep niet creatief te zijn!

Ik bakte er namelijk niets van..

Sowieso ben ik niet zo goed in recht knippen dus ik knipte vaak te ver door zodat het plakrandje er half af hing of tijdens het vouwen ging er iets mis. Ik vind het wel echt jammer want de vogelhuisjes zijn een enorme aanrader om heel makkelijk en leuk iets te decoreren. Alleen is het niet voor mijn twee linkerhanden weggelegd helaas!studioditte_papierenvogelhuisjes_1

Vind jij ze nou net zo leuk als ik maar heb je geen twee linkerhanden of ken je iemand die dat niet heeft? Je kunt ze voor €9,95 bestellen op de website van grachtenpacht. Daar vind je overigens ook nog leuke posters, muurstickers, behang, enzovoort!

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Marion
  21 december 2014 at 09:38

  Ik ben ook niet goed met knippen en plakken en zo. Kansloos! Maar ze zien er wel heel erg tof uit!

 • Anita
  21 december 2014 at 10:32

  Leuke vogelhuisjes, jammer dat het niet gelukt is om ze in elkaar te zetten. Misschien binnenkort weer proberen of heb je de hoop opgegeven?

 • Michelle
  21 december 2014 at 11:06

  Leuke vogelhuisjes, jammer dat het je niet gelukt is. Misschien een tweede poging?

 • Hilde
  21 december 2014 at 11:46

  Oooh wat zijn die leuk!! Wij knutselen heel vaak, dus die moet ik onthouden!

 • %d bloggers liken dit: