De top 5 van.. Stuur een glimlach!

Omdat ik graag andere mensen aandacht geef, help en inspireer bedacht ik een rubriek waarin anderen centraal staan. Zij mogen ongegeneerd zichzelf en hun website promoten. Waarom op deze manier? Omdat ik hiermee aandacht geef aan hele mooie andere sites en ik hoop hiermee ook jullie te inspireren. Wellicht kom je wel een site of artikel tegen waar je iets aan hebt of waardoor je dingen anders gaat zien. Het zullen niet alleen maar sites zijn uit het ‘mamablog-wereldje’ maar juist ook over mindfulness, health, auto’s en nog veel meer.

Stel jezelf eens voor

Ik ben Miriam (34 jaar) uit Arnhem en mijn website stuur een glimlach is een blog wat gaat over mensen blij maken, onverwachte momenten creëren en moeite doen voor een ander. Ontstaan doordat ik met een gevoel bleef rondlopen dat ik wat meer wilde doen voor anderen in combinatie met mijn creativiteit. Ik wil graag eenzame ouderen opvrolijken, kinderen in het ziekenhuis een hart onder de riem steken, vrienden&vriendinnen laten weten wat ze voor me betekenen, speciale momenten bedenken voor mijn familie en eigenlijk iedereen daarnaast die het wel even kan gebruiken.

Profiel_Miriam

Welke artikelen moeten mensen echt gelezen hebben op je blog?

Fantasie komt tot leven
Geïnspireerd door IKEA en een 365 dagen project waaraan ik heb meegedaan. Wanneer gebruik je nog je fantasie en laat je het gebeuren? Ik laat zien hoe ik dat gedaan heb en heb en opdracht beschreven zodat je kunt ‘oefenen’. Erg leuke reacties en tekeningen gezien al.

Schatkaart maken voor een leuke zoektocht
Zelf een leuke schatkist en oude schatkaart maken, de schatkist verstop je in de buurt van de kindjes die je wilt verrassen. Verstuur de schatkaart per post en laat de grote zoektocht maar beginnen:-). Super spannend natuurlijk en wat een mooie reactie, bekijk het filmpje wat ik erbij gemaakt heb.

De wereld is mooier met jou
Eenzame ouderen, ik heb zo met ze te doen en wil er niet aan denken dat je zelf zo oud moet worden. Ik bedacht om op ‘de dag van de eenzaamheid’ 50 zelfgemaakte kaarten (die ik met vriendinnen heb gemaakt) te brengen naar een bejaardentehuis in het dorp waar ik ben opgegroeid. Heel dankbaar werk en dat geeft voldoening.

Vriendinnen jubileum
Vriendinnen komen en gaan en sommigen blijven en zullen nooit meer uit je leven weg te denken zijn. Ik heb een aantal van deze fijne vriendschappen en bij een jubileum van 30 jaar bedacht ik hoe ik haar kon bedanken en hoe we dit jaar op een bijzondere manier kunnen invullen.

Attent zijn kun je dat leren?
Net dat ene belangrijke moment van iemand in je omgeving vergeten, wil je ook graag iets attenter zijn? Ik vroeg 4 attente meiden om advies en stelde heb de vraag of je attent zijn kunt leren? Leuk om te lezen hoe zij met deze belangrijke momenten omgaan!

Be inspired!logo_Stuureenglimlach-2

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anita
  5 december 2015 at 18:42

  Wat een mooie gedachte voor het starten van een website Miriam.

  • Reply
   Miriam
   5 december 2015 at 20:43

   Dank je wel Anita:-) Het is ook erg leuk om te doen!

 • Reply
  janske
  6 december 2015 at 19:57

  Wauw! Ik ga je blog bekijken, want ik ben wel erg nieuwsgierig geworden. Je doet precies wat ik eigenlijk ook wel het liefst wil doen…andere mensen blij maken. Tof dat je er over blogt!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: