De mini vakantie

In mijn artikel over de route du soleil kon je al een beetje (tussen de regels door) lezen dat we dus niet naar Berlijn zijn geweest afgelopen weekend. Dit was tot vrijdag de 13e wel de bedoeling maar zo rond een uur of 3 in de middag kreeg ik een telefoontje van mijn vader. Hij had gekeken naar het weerbericht in Berlijn en het weerbericht in Spanje, dat scheelde dus 11 graden.

Je moet weten dat onze familie nogal Spanjofielen zijn en dat we wel vaker dit soort acties hebben. Zo ben ik samen met mijn vader een keer in een paar dagen naar Normandie gegaan, lekker last minute. Maar ik ben ook een keer samen met mijn vader en broertje naar Spanje gereden voor twee nachtjes. IMG_2940

Dit was weer zo’n actie, want omdat 17 graden en een Spaanse zon ons veel aantrekkelijker klonk dan 6 graden in Berlijn hebben we het hotel in Berlijn geannuleerd, zochten we een leuk huisje in Spanje en daar gingen we dan een paar uur later. onderwegMijn vader heeft een diesel, dit zorgt ervoor dat we maar 1x hoefde te tanken onderweg.. Erg fijn zo’n zuinige auto! We reden vooral in het donker, maar zodra de zon opkwam was hij ook duidelijk aanwezig! Heerlijk, dit is ontspanning 🙂 huisje mini vakantieOns huisje was ook echt ideaal. Het was even zoeken waar het was want doordat we zo snel gingen keken we niet goed bij de foto’s. Uiteindelijk vonden we hem dan toch en hij was in 1 woord geweldig! Ik zag mezelf er al helemaal wonen haha.. We hebben best veel tijd bij het huisje ook gespendeerd, ik ben 2x een uur in bad geweest, thuis heb ik er geen en mijn ouders ook niet dus ik maakte er even flink gebruik van! Verder hadden we ook allerlei tapas gehaald zelf en dit op de laatste avond op tafel gezet. tapasWat we gedaan hebben in die mini vakantie? Eigenlijk niet zoveel. Vooral genoten van de tijd die we hadden, van het zonnetje die flink scheen en van de heerlijke kookkunsten van de Spanjaarden. De eerste dag hebben we lekker van Paella genoten (vergeten te fotograferen) en van de Sangria. De tweede dag hebben we in de middag echt enorm veel tapas gegeten (de helft staat niet op de foto) en daardoor hadden we in de avond geen honger meer dus hebben we “thuis” wat op tafel gezet. castello en strandOnze mini vakantie was dus meer dan geslaagd! En de 2700km die we reden voor dit alles was het meer dan waard!

 

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Gwen
  20 februari 2015 at 07:07

  Haha, leuke actie! Ik ziu toch zweren dat ik op IG hashtags met Berlijn kangs zag komen.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   20 februari 2015 at 08:43

   Haha ja dat was om sommige mensen op t verkeerde been te zetten 😉

 • Miranda
  20 februari 2015 at 07:14

  Wat een heerlijke foto’s. Dat was vast een fijne mini vakantie. Leuk idee om zo met je vader op stap te gaan:)

 • Linda
  20 februari 2015 at 07:37

  Gaaf hoor, zo’n spontaan weekendje naar Spanje. Leuk om dit met je vader te doen!

 • Anita
  20 februari 2015 at 07:59

  Oh wauw echt zo leuk dat je gewoon ff in Spanje bent geweest! Fijn dat je zo genoten hebt 🙂

 • Tamara
  20 februari 2015 at 08:55

  Echt heerlijk zo’n weekendje spaanse zon! En wat een lekkers allemaal. Fijn dat je zo hebt genoten

 • Vlijtig Liesje
  20 februari 2015 at 11:23

  Fijn zeg! Zeker omdat het daar lekker weer was. Daar verlang ik ook naar.

 • Marion
  20 februari 2015 at 11:36

  Hahaha, wat leuk! Ja, ik heb de foto op IG ook voorbij zien komen. Dacht echt dat je in Berlijn zat. Fijn dat je zo lekker genoten hebt zeg. Het ziet er fantastisch uit!

 • Jenn
  20 februari 2015 at 12:10

  Wat leuk zo’n actie!

 • Simone
  20 februari 2015 at 16:16

  Heerlijk zeg, zo’n mini-vakantie. Echt leuk!

 • Janske
  20 februari 2015 at 22:28

  wat heerlijk zeg…spontane acties maken vaak de beste herinneringen 🙂

 • %d bloggers liken dit: