De herfst in huis halen (budget)

Een van de dingen die ik zo leuk vind aan de herfst is het sfeertje wat je ermee kunt creëren in huis. Gewoon met een paar kleine dingen maak je het al gelijk gezellig. De herfstkleuren helpen hier ook enorm aan mee, maar ook alle dingen die je buiten vindt zoals dennenappels en bladeren. Doordat ze in winkels zoals de Big Bazaar en Action voor een habbekrats leuke attributen hebben kun je met weinig budget toch de herfst in huis halen.

De herfst in huis halen – budget

Je kunt natuurlijk een hoop gebruiken van wat je in de natuur vindt. Doe hier dan nog wat kaarsen bij en wat spulletjes uit budget winkels en je hebt je decoratie klaar!

De kaarsenhouder

IMG_8287

Alles wat je op deze boomschijf ziet, inclusief boomschijf zelf, komt van de Action. De dennenappels zaten samen met de pompoenen en het blad in een netje. De grote eikel die je ziet zat in een ander netje (de rest van de inhoud zie je dadelijk terug) en dan heb je nog de kaarsen. Ik vond dit wel een mooi herfstkleurtje en de kaarsen zijn niet echt duur. Er staat nog meer op dit tafeltje, om het even helemaal af te maken.. Maar dat zie je op de foto hieronder.

herfst versiering

Hierboven zie je wat ik bedoel. Ik heb er een leuk flesje achter gezet met daarin een bosje herfstbladen! Op het flesje zie, als je goed kijkt, de naam van mijn blog staan. Deze sticker heeft mijn schoonmoeder gemaakt voor op de fles. Leuk he!

Pronkstuk op de salontafel

herfst 2015

Deze houten schaal wilde ik echt al een lange tijd. Echter vond ik hem te duur. Gelukkig hadden ze hem nu ook bij de Action en daar kost het altijd een stuk minder. Wat fijn! Daarnaast kocht ik nog een zakje mos en dus het netje met de nep eikels en dennenappels. Zoals je ziet heb ik ook nog een pompoen erin gelegd voor de kleur. Ik kreeg de schaal niet zo mooi op de foto zoals hij ook echt eruit ziet. Dus als je wilt zien hoe mooi hij is dan moet je toch even langs komen voor een bakkie, haha.

Lees ook: 8 manieren om de herfstgeur in huis te halen

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Josan
  23 september 2015 at 06:50

  Eigenlijk heb ik niet zoveel met de herfst. Doe mij de winter maar en kerst!!!!

 • Gewoon Jolanda
  23 september 2015 at 07:09

  Wat leuk! Ik doe dat ook altijd. De sfeer van het jaargetijde proberen in huis te halen. Gezellig vind ik dat.

 • Charlotte
  23 september 2015 at 07:44

  Leuk gedaan! Als Aukje wat ouder is (volgend jaar misschien al) wil ik ook een echte herfsttafel maken. Samen naar het bos en dingen verzamelen om erop te leggen. Lijkt me leuk!

 • Channa
  23 september 2015 at 09:27

  Leuk zeg! De houten schaal heb ik al, dus alleen de vulling nog. Al denk ik niet dat het daar bij blijft als ik de Action binnen loop 😉

 • Malou
  23 september 2015 at 09:27

  Wat een leuke ideeën!

 • Charlotte
  23 september 2015 at 10:54

  Ik vind de herfst echt heerlijk, kaarsjes aan en met een dekentje op de bank! Die boomstam schijf vind is heel leuk! Ga graag naar de Action om allemaal leuke spulletjes te scoren, kom altijd met dingen thuis die ik eigenlijk helemaal niet nodig heb 😉

 • Miss Milla at Home
  23 september 2015 at 12:04

  Toffe ideeën! Die houten schaal heb ik ook. Ik vind het een erg dankbaar item om te vullen met decoratiemateriaal, naargelang het seizoen.

 • Anita
  23 september 2015 at 14:14

  Ziet er leuk uit! Geeft altijd zoveel sfeer in huis 🙂

 • Marijke
  23 september 2015 at 14:17

  Leuk geworden. Ik gebruikte ze ook.
  Morgen online, ik heb een link naar jouw post verwerkt 🙂

 • Lifesabout
  23 september 2015 at 16:51

  Wat gezellig zeg! Ik sla zaterdag mijn slag. Jammer dat je zo ver weg woont, anders kwam ik even leuten en loeren!

 • Gera
  23 september 2015 at 17:11

  Bedankt voor de shoptips ;).
  Ik ga snel naar de action voor mijn herfstkastje!
  Xenos heeft trouwens ook leuke dingen!

 • Diy herfst: Van boom tot decoratie | Mama's met thee
  24 september 2015 at 07:13

  […] dezelfde soort bladeren die ik in de Action kocht, zag ik Joyce ook iets heel moois maken. En ook Nicole had ik tegen kunnen komen bij de Action. Maar ook leuk om even terug te kijken wat we vorig jaar […]

 • 7 redenen waarom de herfst zuigt - GoodGirlsCompany
  25 september 2015 at 06:00

  […] dat merk je. De blogs over het najaar schieten als paddenstoelen uit de grond. Eergisteren schreef Nicole een blogje over hoe je de herfst in huis moet halen. Ook Karen deelde  gisteren hoe leuk de herfst […]

 • %d bloggers liken dit: