Budgettip | Maxi Dress van de Action

Nu mijn zwangerschap al zo ver gevorderd is kom ik helaas niet meer weg met de shirts en jurkjes die ik nog in de kast had liggen. Dus kocht ik onlangs nog twee leuke jurkjes bij de Zeeman naar aanleiding van een tip van Charlotte. Ik twijfelde al langer of ik ook de zwarte variant zou halen, totdat ik de Action binnen liep. Ik kwam daar eigenlijk voor iets totaal anders – story of my life – maar liep naar buiten met een Maxi Dress en een heleboel andere dingen haha

Tip voor (zwangere) vrouwen

Nu het weer steeds beter wordt en we vaker mooi lenteweer krijgen loop ik het liefst in jurkjes rond. Een broek geeft me in principe met mijn bolle buik meer stevigheid, maar een jurk zit gewoon veel lekkerder. Wel heb je als zwangere natuurlijk iets met stretch nodig anders past die buik er niet in. Nu kun je natuurlijk speciale zwangerschapskleding kopen maar vaak is dit nog best duur. En dat voor die relatief korte periode dat je het aantrekt…

Daarom ben ik altijd erg blij als ik (of iemand anders) leuke kleding ontdekt die je niet alleen tijdens de zwangerschap aankunt, maar ook daarna! En de Maxi Dress is zo’n ontdekking.

De Maxi Dress

Bij de Action vind je nu dus een Maxi Dress (er is ook een meisjesvariant overigens!) en deze kost slechts €3,29. Echt geen geld. Ze zijn er in drie kleuren: zwart, donkerblauw en legergroen. Alle drie de kleuren hebben een andere opdruk. Zo heeft de legergroene jurk veren op de voorkant en de donkerblauwe een tekst over liefde.

Zelf kocht ik de legergroene en de zwarte variant, waarvan de zwarte hierboven afgebeeld staat. De jurk heeft onder aan beide kanten een split. Daarom draag ik er nu nog een panty onder (huidskleurig heb ik nog niet), maar als de temperaturen hoger worden kan dat fijn met blote benen. Hij is erg stretch maar daar had ik niet over nagedacht toen ik de legergroene als eerste kocht. Ik koos namelijk de XL, maar deze zit eigenlijk wat te ruim. De zwarte heb ik in maat L gekocht en zit perfect. Ook kan mijn buik er prima in groeien dus ik ben blij!

Voor alle zwangere en niet zwangere vrouwen zeg ik: snel naar de Action voor deze leuke goedkope jurken. Want ze gaan snel!

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Charlotte
  17 maart 2017 at 16:49

  Oh ik wil die groene ook! Vrees alleen dat ik niet meer bij de Action kom 🙁

  • Nicole
   17 maart 2017 at 20:13

   Als je wilt kan ik hem nog wel voor je halen…

 • Esther
  17 maart 2017 at 19:04

  Wat staat het jou geweldig!

 • Els
  17 maart 2017 at 19:12

  Wat een goede tip! Daar wordt toch iedereen blij mee! Geen geld. Staat je goed.

 • Brabantse mama's- Mariëtte
  17 maart 2017 at 20:33

  Ga jij mij nou gewoon naar de action lokken. Hahaha je gaat voor een maxi dress en je komt thuis met 2 tassen!
  Goede tip weer!

 • Volgmama
  17 maart 2017 at 21:39

  Wat een koopje!

 • Nicole
  17 maart 2017 at 22:19

  Oh wat een super leuke jurken! En dat voor dat geld! staat je erg leuk!

 • kim
  18 maart 2017 at 07:49

  Zo goedkoop, om te janken!! Op een goeie manier dan! Die jurk staat je prachtig. Nu mia ik mijn buikje om te shinen met bolle toeter in deze leuke jurk!! ?

 • monique
  18 maart 2017 at 08:58

  Ken je de site krijgde kleertjes.nl? Daar heb ik ook zwangerschap kleding weg. Veel voor 1 strip en verzendkosten

  • Nicole
   18 maart 2017 at 19:48

   Nee ken ik niet, zal eens kijkje nemen.. Al denk ik niet dat ik veel meer nodig heb met al die leuke goedkope jurkjes 😉

 • Mirjam
  18 maart 2017 at 23:55

  Hij staat je echt super! Fijne tip voor alle zwangere dames 🙂

 • Alissa
  20 maart 2017 at 14:22

  Wat een leuke jurk! Hij staat je top zeg, heel gaaf! Misschien binnenkort toch maar eens snuffelen, al vrees ik dat ze dan wel niet mijn maat hebben (first world problems)

 • %d bloggers liken dit: