My Breast Friend Tag

Het is oktober, wat betekent dat het weer de maand is in teken van borstkanker. Ik kreeg weer verschillende verzoekjes op Facebook binnen om aandacht te geven door bepaalde dingen op Facebook te zetten zonder dat de mannen het weten. Allemaal leuk die acties, maar dat was het eerste jaar nog leuk en trof echt doel. Nu is het meer een slap aftreksel van een eerder idee. Wat geen slap aftreksel is, is de tag die een aantal mommy bloggers bedachten. Begin vorige maand waren er een stuk of 8 dames die op dezelfde dag deze tag online zette om zo aandacht te vragen voor borstkanker. 

Nu werd ik door 1 van de bedenkers, Josan bedankt he, ook getagd. En omdat het nu ook echt de maand van Pink Ribbon is, oftewel het openlijke gevecht tegen borstkanker, besloot ik om dan ook nu de tag online te zetten. Met foto ja. Naakt. Spannend he. Of niet.IMG_8587-2

ZOU JE OOIT IETS AAN JE BORSTEN LATEN VERANDEREN? (PLASTISCHE CHIRURGIE)

Geen idee. Er kan zoveel gebeuren waardoor het nodig is. Zo heb ik tijdens mijn zwangerschap maat I gehad. Ja serieus, dat bestaat blijkbaar. En dat deed echt gruwelijk pijn. Als die maat was gebleven had ik wellicht ze laten verkleinen. Ook nu zijn ze nog groot, maar ik kan er mee leven. Cup F is nog te doen.

WAT IS JOUW FAVORIETE KLEUR BH?

Heel saai: zwart. Waarom zwart? Ik heb geen idee. Maar meestal als ik een BH koop is hij zwart. Lekker saai dus. Ik ben ook helemaal niet van de lingerie enzo. Ik draag het omdat het nodig is en niet omdat ik het zo mooi vind ofzo. Maar dat kan ook komen omdat ik mijn lijf niet zo lief vind haha.

CONTROLEER JIJ ZE WEL EENS?

Ja, al weet ik niet of ik ze goed controleer. Ik voel best vaak. Heb ooit zelfs een mammogram laten maken omdat we (ik en de dokter) het vermoeden hadden dat het wellicht niet goed zat. Bleken ontstoken melkklieren te zijn. Gelukkig maar.

KOMT ER BORSTKANKER VOOR IN JOUW FAMILIE?

Nee geloof niet in de familie. Heb helaas wel meerdere mensen verloren buiten de familie om aan (borst)kanker. Echt een killing desease!

INDIEN VAN TOEPASSING; ZIJN JE BORSTEN VERANDERD TIJDENS/DOOR JE ZWANGERSCHAP(PEN)?

Ja behoorlijk. Zo had ik ervoor een goede cup D, tijdens een I zoals ik hierboven al schreef en nu een F. Maar ook dat wisselt. Maar goed, die F zal ook wel minder worden als ik afval. Ook zijn ze niet meer zo mooi parmantig aanwezig. Wat ik echt heel erg zonde vind. Want als iemand aan me vroeg voor mijn zwangerschap wat ik het mooiste aan mezelf vond dan antwoordde ik altijd met: mijn ogen en borsten! Ja serieus..

HEB JIJ EN/OF JE MAN EEN NAAM VOOR JE BORSTEN?

Volgens mij noemen we ze jut en jul haha. Of gewoon TIETUHHHHHH!!!

KEN JE DE STICHTING PINK RIBBON?

Nee. Natuurlijk ken ik de stichting! Kom je overal tegen, wat overigens in dit geval goed is hoor. Ik steun ze graag!

WAT IS HET EERSTE WAT IN JE OPKOMT ALS JE AAN BORSTKANKER DENKT?

Kutziekte. Gewoon heel simpel dus.

Bedankt voor het lezen van deze tag. Klik je ook even door naar de site van Pink Ribbon? Wie weet kun je wat bijdragen in het onderzoek naar borstkanker en het overwinnen ervan.

Ik doneer. Jij ook?

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Jenn
  3 oktober 2015 at 13:21

  Mooi! Ik heb hem een tijdje geleden al ingevuld.

 • Gwen
  3 oktober 2015 at 13:25

  Ah superleuk dat je hem ook ingevuld hebt!

 • Meike
  3 oktober 2015 at 13:34

  Wat leuk dat jij de tag ook hebt ingevuld!

 • Lifesabout
  3 oktober 2015 at 15:59

  Leuk dat je hem hebt ingevuld!

 • Lifesabout
  3 oktober 2015 at 15:59

  Tietuhhhh 😉

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   3 oktober 2015 at 20:38

   De volgende keer over piemels of niet 😉

 • Jess
  3 oktober 2015 at 16:36

  Wat super dat je hem hebt ingevuld. Boks!

 • Judith
  3 oktober 2015 at 21:41

  Super dat je hem hebt ingevuld!! Coole foto!

 • Josan
  4 oktober 2015 at 03:27

  Jeej petje af je hebt het gedaan!

 • Fleur
  4 oktober 2015 at 07:33

  Leuk om jouw antwoorden te lezen. Fijn dat alles goed was na je mammogram!

 • %d bloggers liken dit: