Where the magic all begins – mijn blogplek

Ons huis is niet spectaculair. Het is een oud huurhuis in een klein dorpje in Brabant. Maar het is wel ons huis, als in.. wij wonen er. We zijn erheen verhuisd op het moment dat ik ongeveer op de helft van mijn zwangerschap zat. De keuzes die wij toen hebben gemaakt, of beter gezegd die ik heb gemaakt, daar ben ik nu niet altijd even blij mee. We zijn dus, na bijna drie jaar, nog steeds bezig met het veranderen van ons interieur om het naar onze smaak en tevredenheid te maken. Maar mijn blogplek, daar ben ik inmiddels zeer tevreden mee. 

Mijn blogplek

Ik heb zowel een laptop als een iMac. Ondanks dat ik de laptop kocht zodat ik heerlijk op de bank kan zitten bloggen zit ik stiekem vaker op mijn blogplek dan van te voren gedacht. Heel bijzonder is die plek overigens niet hoor, tenminste ik heb geen speciale kamer ervoor of een bureau waar ik aan zit. Nee mijn iMac staat gewoon in de woonkamer op de eettafel. Maar ik heb er wel een bijzonder plekje gecreëerd door middel van vloerlampen en een mooie designer stoel. Het zorgt ervoor dat ik mijn blogplek echt enorm fijn vind om aan te zitten en ik dus gerust uren achter de pc kan zitten om foto’s te bewerken, artikelen te schrijven en online inspiratie op kan doen.

img_9793

In het begin vond ik zitten aan de eettafel niet zo fijn. De tafel stond ook ergens anders en het was altijd rommelig op de tafel. Ik ga nu niet zeggen dat het nu op de nieuwe plek nooit meer rommelig is, ik ben rommelig haha dus de tafel ook. Maar het is vaker opgeruimd en ik zit hier gewoon echt lekker. Sowieso de stoel die ik gewonnen heb is echt eyecandy maar ook heerlijk om met mijn derriere op te zitten. Maar de vloerlamp die ik ontving van directlampen.nl maakt het hele sfeertje gewoon af.

Moderne driepoot Bronq Triangle

Deze moderne vloerlamp van Bronq heeft veel mooie details op de kap maar ook op de standaard. De chromen details en de zwarte kleur geven een chique uitstraling. De lamp is perfect te gebruiken als leeslamp doordat de lamp kantelbaar is! De kleur van de lamp zorgt dat deze lamp perfect in elk interieur past!

Er is ook een beige variant van deze driepoot, maar deze lamp mag zeker wel meer opvallen! Het fijne aan deze lamp vind ik dat je hem dus kunt kantelen. Hij staat meestal op het plafond gericht als extra sfeerlicht, maar ik zit ook graag op mijn blogplek met een goed boek en dan laat ik hem dus naar beneden schijnen.

Het is ook echt een eyecatcher in het interieur, wat super fijn is. Want we hebben nog wel eens dingen in huis staan die je liever achter een gordijn zet haha. Nou ja, dan wel achter andere gordijnen. Want dat deze gordijnen spuuglelijk zijn weten we. Maar we hebben gewoon nog steeds niets (betaalbaars) gevonden wat we er in de plaats willen hangen!

img_9792

De komende tijd zullen we in ieder geval nog de kale muur aanpakken en gaan we toch maar weer kijken voor gordijnen. Want ik wil dat ons huis echt als mooi en vooral als thuis aanvoelt. En dat doet het nu (nog steeds) niet.

Hoe ziet jouw favoriete (blog)plek eruit?

* De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

testafbeelding

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Els
  28 september 2016 at 06:44

  Fijne werkplek hoor :-). Erg licht! Leuke stoel ook. Die hebben wij ook 🙂 (wel de Kwantum variant)..

  • Nicole
   29 september 2016 at 06:53

   Ja ik zou zelf ook eerder voor de kwantum variant gaan hoor Hihi. Het liefst wil ik er nu nog drie bij!

 • Kirsten
  28 september 2016 at 07:29

  Die lamp is prachtig, eerlijk waar! Ik schrijf mijn blogs vaak in de trein & anders zit ik gewoon aan de tafel in de living. Onze bureau staat boven, maar eigenlijk zit ik er nooit 🙂

  • Nicole
   29 september 2016 at 06:54

   Oh ja heb ook een bureau boven staan ?

 • Ilse van Kreanimo
  28 september 2016 at 07:55

  Wij hebben ongeveer dezelfde stoelen in het zwart.
  En ik vind wel dat je ene lichte plek hebt en dat is erg belangrijk.
  De rest komt wel!

 • Marguerita
  28 september 2016 at 07:57

  Wat een lekker plekje, mooi hoor! Kan me voorstellen dat je blij bent met de lamp, hij is erg gaaf en die stoel ook trouwens

 • Leonie van Mil
  28 september 2016 at 08:16

  Wat fijn dat je een plek hebt kunnen creëren waar je je prettig voelt. Ik zit meestal ook aan de eettafel, maar dan met mijn laptop. En soms op de bank, maar rechtop blogt toch lekkerder.

  • Nicole
   29 september 2016 at 06:56

   Ja vind ik dus ook. Iets beter voor m’n rug zo aan tafel!

 • Charlotte
  28 september 2016 at 08:23

  Ik blog gewoon op de bank met mijn laptop op schoot hihi

  • Nicole
   29 september 2016 at 06:56

   Heb ik ook lang gedaan maar vond m’n rug niet zo leuk haha

 • MetMirjam
  28 september 2016 at 08:23

  Lekker plekje zo! En die lamp is inderdaad heel gaaf zeg 🙂

 • Judith
  28 september 2016 at 08:31

  Relaxed plekje zo! Ik blog ook aan de eettafel of op bed, de slaapkamer is nl de enige kamer met echt fijn licht in huis. Wij moeten gewoon verhuizen!

 • Alissa
  28 september 2016 at 08:39

  Toffe stoel inderdaad! Mega gaaf dat je die won. Ik werk ook altijd vanaf de (rommelige) eettafel. Vanaf de bank vind ik nooit fijn werken.

  • Nicole
   29 september 2016 at 06:58

   Ja was er zo blij mee! Wil er alleen nu wel drie bij hebben hahaha

 • Vlijtig Liesje
  28 september 2016 at 09:17

  Ik heb een klein kantoortje achter onze keuken. Dat was vroeger de slaapkamer van mijn tante Dina.

  • Nicole
   29 september 2016 at 06:58

   Oke dat is handig! Die extra ruimte hebben wij helaas niet..

 • Monique
  28 september 2016 at 10:06

  Fijn om een vast plekje te hebben voor her bloggen! Ik zit ook vaak aan de eettafel, maar toch ook regelmatig met de laptop op de bank…

 • Anita
  28 september 2016 at 11:10

  Ik had eerst een plek op zolder waar ik zat maar toen de hond kwam zijn zowel man als ik naar beneden verhuisd. Dus zitten we nu lekker samen achter de laptop aan de eettafel te werken. Gaaf dat je die stoel gewonnen hebt!

 • Annemijn
  28 september 2016 at 11:55

  Wat een lekker plekje! Ik vind de stoel erg leuk.

 • marleen@burgertrutjes
  28 september 2016 at 11:56

  Wat léuk om te zien! Fijn plekje zo lijkt me! Die lamp is echt tof zeg! 🙂

  • Nicole
   29 september 2016 at 06:59

   Ja bit in love!

 • Jessica
  28 september 2016 at 13:35

  Lekker plekje toch zo 🙂 Ik blog eigenlijk altijd aan de keukentafel.

 • Merel
  29 september 2016 at 21:18

  Gave lamp, fijne plek.
  Ideaal gezien zou ik graag een opgeruimd en groot bureau hebben. Vooralsnog heb ik dat niet hoor, maar wie weet in de toekomst ?

 • %d bloggers liken dit: