Heb ik alles van mijn Summer Bucketlist afgevinkt?

In juni plaatste ik hier mijn Summer Bucketlist voor afgelopen zomer. De zomer leek er echt aan te komen op dat moment en ik had dus heel wat plannen. Ik moet wel toegeven dat ik dus eigenlijk daarna helemaal niet meer op die lijst heb gekeken. Maar gelukkig waren er wel een paar mensen om mij heen die me erop wezen. Daardoor kon ik bijvoorbeeld een aantal must do’s en must see’s afvinken. 

Must do

Ik ben enorm actief geweest afgelopen zomer. Zo zijn we een aantal keer naar de Efteling geweest, hebben we een aantal lekkere etentjes gehad, zijn we gaan zwemmen en had ik zowel een housewarming en babyborrel. Uiteraard was dat niet alles, maar het is gewoon teveel om op te noemen. Ook had ik dus een aantal must do’s op mijn lijstje staan waaronder het vinden van werk. Nou ik kan je verklappen dat ik niet eens in de buurt ben gekomen van werk vinden. Op sollicitaties krijg ik nul komma nul reactie, zelfs niet via uwv, en ik ben dus ook nog niet uitgenodigd voor een gesprek. Maar we gaan stug door! Een andere must do die ik graag wilde doen is het Happen & Trappen. Ik moet ook zeggen dat ik er ook helemaal niet meer aan gedacht heb.

Wat ik wél allemaal heb kunnen afstrepen is onder andere het maisdoolhof. Daar wilde ik vorig jaar al met haar naartoe maar stiekem ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb. Ze vond het echt heel leuk al had ze het na een half uur al gezien, denk dat ze het volgend jaar nóg leuker gaat vinden! Ook wilde ik lange wandelingen maken, om mijn conditie op peil te brengen/houden. En dat is absoluut gelukt. Ik loop natuurlijk voor Steptember echt enorm veel maar heb ook buiten Steptember om veel gewandeld, bijvoorbeeld in Scheveningen. En dat brengt me naar het volgende item op mijn must do lijst: naar het strand gaan!

Must see

Op de valreep van deze zomer heb ik alle vier de items die op mijn must see lijst stonden af kunnen vinken. Toen ik begon met nalopen van alle activiteiten dacht ik even dat het tripje naar Dierenrijk voor de chimpansees niet afgevinkt zou zijn. Maar vorige week ben ik samen met mijn moeder en mijn dochter naar Dierenrijk geweest en heb ik dus de chimpansees gezien. Check, check, dubbel check!

Zoals ik bij het vorige kopje aangaf zijn we een aantal keer naar de Efteling geweest en dus ook op het Negenpleinenfestival! We gingen tegen de avond erheen met twee vrienden en ons gezin en zijn tot het einde gebleven. Wat is dat leuk zeg! Dit komt volgend jaar weer op het lijstje.. Dan had ik ook nog een weekendje weg met mijn man op het verlanglijstje staan en een musical bezoeken. Beide heb ik kunnen afvinken omdat we lekker een weekendje met zijn tweetjes naar Scheveningen zijn geweest, waar we ook de musical Beauty and the Beast hebben bewonderd.

IMG_5922

Must eat

Oei en dan komen we bij het eetgedeelte. Tsjah ik kan alleen maar zeggen: big epic fail! BBQen hebben we wel gedaan maar eigenlijk veel te weinig. Op de momenten dat we dat wilden doen was het helemaal geen mooi weer. En toen het in augustus/september dus wel mooi weer was hebben we het om een of andere reden niet meer gedaan. Daardoor heb ik dus ook geen nieuwe BBQ recepten uitgetest. En ook picknicken staat nog steeds onafgevinkt op het lijstje. Misschien moet ik hem verplaatsen naar het herfstlijstje, want picknicken tussen de blaadjes en dennenappels heeft ook wel wat, toch?

Must drink

Ik had plannen. Zoveel plannen. Maar ik vond het afvallen veel te goed gaan en dus vond ik het vaak ook zonde om alcohol te drinken. Ik heb wel eens een glas Hugo gedronken en ook een Radler. Maar de caipirinha en het glaasje licor43 heb ik dus aan me voorbij laten gaan. Why oh why?! Gelukkig is de licor43 ook erg lekker in de herfst en winter.. Dus ik heb nog genoeg tijd om ervan te genieten!

Must make

Hoe goed ik bezig ben geweest met de must do en must see activiteiten, hoe slecht het met het ‘make’ gedeelte is gegaan. Ook hierbij heb ik niets gedaan van wat ik gepland had. Zelfs geen summer bucketlist gemaakt van mijn peuter. Slechte moeder haha. Nee grapje, gewoon een #normalemoeder want wie kent dat nu niet? Al die plannen en vaak komt er maar weinig van..

Hoe is het met jouw zomerplannen gegaan? Heb je alles afgevinkt wat je wilde doen?

* De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

Comments

comments

Lifestyle, Persoonlijk
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Channa
  20 september 2016 at 06:57

  Nee, hier nog niet alles gedaan maar volgend jaar maar weer een poging wagen. Je hebt toch zeker wel wat dingen af kunnen strepen. Leuk!

 • Reply
  Romy
  20 september 2016 at 07:42

  Wat goed dat je al best wel veel van je lijstje hebt kunnen wegstrepen. Wel frustrerend zeg dat je geen reacties krijgt op je sollicitaties. Heel veel succes, ik hoop dat je snel wat vindt!

  • Reply
   Nicole
   21 september 2016 at 10:31

   Ja heel irritant. Maar goed, weet ook wel waar het aan ligt, heb niet de beste papieren helaas.

 • Reply
  Yvonne
  20 september 2016 at 08:02

  Wij hebben ook nog niet alles gedaan wat ik graag wilden. Licor43 is zeker lekker in de herfst en winter. Altijd eigenlijk!

  • Reply
   Nicole
   21 september 2016 at 10:31

   Haha klopt, dat is altijd lekker!

 • Reply
  Monique
  20 september 2016 at 08:03

  Ik vind dat je nog vrij veel hebt kunnen afvinken hoor! Dat glaasje licor43 komt heus wel binnenkort, haha. Ik zal m’n ‘voor de bevalling to do list’ er maar eens bij gaan pakken. Benieuwd hoe ver ik daarmee ben! Maak jij ook een ‘herfst to do list’?

  • Reply
   Nicole
   21 september 2016 at 10:35

   Nee ik denk niet dat ik echt een herfst to do list ga maken.. Misschien wel straks weer in de winter.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  20 september 2016 at 10:13

  Ik vind het altijd zo balen als je niet eens een reactie krijgt op een sollicitatie. Al was het maar een bevestiging dat ze hem hebben ontvangen! Ik vind dat weinig sympathiek van een bedrijf.

  • Reply
   Nicole
   22 september 2016 at 03:15

   Ja dat is ook heel onsympathiek!

 • Reply
  Anita
  20 september 2016 at 11:48

  Mooie dingen heb je toch af kunnen vinken! Ik had geen zomer bucketlist maar wel een vision board voor het hele jaar. En het allergrootste kan ik er nu vanaf strepen en dat is zwanger zijn!!

  • Reply
   Nicole
   21 september 2016 at 10:35

   Ja heerlijk! Een vision board staat ook op mijn to do list haha. Maar kom er maar niet aan toe!

 • Reply
  Nicole
  20 september 2016 at 13:20

  Ik maak nooit lijstjes omdat je toch niet weet hoe het leven loopt;. Maar je bent zoveel afgevallen, dat is echt heel knap! Wel vervelend trouwens dat je nooit reactie op je sollicitaties krijgt.

 • Reply
  Jessica
  20 september 2016 at 13:41

  Ik vind dat je veel kan afvinken hoor! Mag je trots op zijn. Op naar een Winter bucketlist.

 • Reply
  Merel
  20 september 2016 at 17:12

  Ja je hebt nog best wat afgestreept 🙂
  Netjes toch! En de rest schuif je gewoon door naar de herfst of volgend jaar. Licor 43 is erg lekker trouwens, lang niet gedronken!

 • Reply
  Linda
  20 september 2016 at 19:41

  Heb eigenlijk geen bucketlijstje..misschien toch eens over nadenken,.. lol

 • Reply
  Bregje
  20 september 2016 at 21:53

  Zo te lezen was het een heerlijke zomer! En inderdaad, die drankjes smaken ook prima in de herfst 😉

  • Reply
   Nicole
   22 september 2016 at 03:16

   Je zat in de spam ? Dus snel eruit gehaald haha..

 • Reply
  Cindy - levenalsmama.nl
  20 september 2016 at 23:23

  Je hebt toch nog behoorlijk wat kunnen afstrepen! Ik heb ook zeker niet alles van het lijstje gedaan, maar alsnog een hoop leuks in ieder geval 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: