Toffe adventskalenders voor volwassenen

De feestdagen komen in zicht en dat betekent dat er ook weer flink wat adventskalenders verkocht worden. Niet alleen de lege adventskalender doet het goed maar juist ook de gevulde kalenders gaan als broodjes over de toonbank. Je hebt ze met chocolade erin.. en ja ook daar heb je luxe varianten van. Maar je hebt ze tegenwoordig ook met leuke hebbedingetjes zoals de Action Adventskalender en van Rituals. Het is dus niet alleen meer voor kinderen, maar juist de adventskalenders voor volwassenen worden steeds populairder. 

Adventskalender voor volwassenen

Naast een adventskalender voor kinderen heb je natuurlijk ook nog andere gave adventskalenders voor volwassenen. Zo zag ik er vorig jaar al een aantal voorbij komen waar ik enorm jaloers op was. Nu heb ik dus zelf die van de Action gekocht, maar deze heb ik voor de blog al geopend. Het lijkt me dan ook erg tof om er eentje te hebben waarbij ik komende december elke dag een vakje open. Vooral in Duitsland hebben ze echt ontzettend veel keus. Ik was zowel bij de DM als Kaufland en daar hebben ze echt zulke toffe!

Make-up adventskalenders

Je hebt ze wellicht al in verschillende winkels zien liggen. De adventskalenders speciaal met make-up. Zo hebben ze bij de Action ook een kalender met make-up, maar ik heb ook een hele toffe bij de Douglas gezien. Daarnaast hebben ze ook diverse kalenders van Essence, maar ook van Catrice en Maybeline kun je adventskalenders vinden.

Adventskalenders met verzorgingsproducten

Er zijn naast make-up producten ook een aantal kalenders met verzorgingsproducten. Zo heb je van The Body Shop altijd twee prachtige kalenders. Altijd met een hogere waarde dan wat je ervoor afrekent.

Rituals adventskalender

Ook ontdekte ik The Ritual of Advent kalender waarin 24 luxe Rituals producten zitten en het dus elke dag een feestje is wanneer je hem open maakt! Zij hebben twee varianten, een deluxe en exclusive. De deluxe variant is een tikkeltje duurder, maar wel in 3D.. Wat het weer extra tof maakt.

En er zijn er nog veel meer zoals van Clarins en Clinique.

Andere leuke adventskalenders voor volwassenen

Er is echter nog veel meer! Ook van Yankee Candle hebben ze een drietal adventskalenders. Ik ontdekte bij Sensational Home dat er twee verschillende versies zijn, maar ook dat je die van vorig jaar nog met flinke korting kunt kopen. Dus heel stiekem zit ik daar wel over na te denken want ik zou zo graag zo’n advent in huis willen hebben.

Wist je trouwens al dat je ook kalenders hebt met sextoys erin? Ik ontdekte twee verschillende waarvan je er eentje bij bol.com kunt kopen. Spicy gift nodig? Dan is dit misschien wel iets..

 

Ben je meer een sieraden liefhebber dan heb ik bij de H&M een leuke adventskalender gevonden. Al gok ik wel dat dit meer iets is voor moeder en (jonge) dochter om samen te delen. Niet alles vind ik echt bij een volwassene horen.

En als laatste kwam Aldi onlangs met een hele toffe kalender. Namelijk een wijn-adventskalender. Elke dag een flesje wijn eruit halen (en natuurlijk opdrinken)… Een goede voorbereiding voor kerst! Nu is het nog wachten op de bitterballen-kalender, of ben ik de enige daarin?

Heb jij al een adventskalender?

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • simpel, met een snufje liefde
  31 oktober 2016 at 06:05

  Leuke kalenders. Ik koop altijd die standaard chocolade kalenders en die krijgen ze altijd in hun schoen.

 • Charlotte
  31 oktober 2016 at 06:51

  Oh ik had dit niet moeten lezen… Vraag me iet waarom maar ik ben dop op advent kalenders! De chocolade variant, van Frozen uiteraard, ligt al klaar voor 5 december en die van de Action van vorig jaar staan ook nog ergens op zolder. Ik moet me inhouden om niet nog zo’n leuke playmobile kalender bij te kopen hihi…

 • marije
  31 oktober 2016 at 07:13

  Ik vind de advent kalenders van Rituals en de Body Shop zo gaaf maar alleen zo prijzig 🙁

 • Angelique
  31 oktober 2016 at 07:59

  Ik heb er dit jaar zelf één gemaakt met leuke opdrachtjes voor de kleine man. Vorig jaar heeft een vriendin het met boeken gemaakt (gewoon van de kringloop) voor haar kinderen. Altijd leuk maar wel veel werk hoor!

 • Monique
  31 oktober 2016 at 08:12

  Wat leuk zeg! Ik heb een ‘lege’ van hout die ik voor Lise wil gaan gebruiken. Moet alleen nog bedenken wat ik erin doe, want chocolade krijgt ze van ons nog niet (of minimaal). Zelf lijken me die van Yankee Candle en The Bodyshop erg leuk!

 • Astrid
  31 oktober 2016 at 08:43

  Wat een leuke adventkalenders! Ik heb geen kinderen, dus ben vooral geÏnteresseerd in die voor volwassenen. Ik kende die van The BOdy Shop al, wil ik ook heel graag hebben. Maar ook die van Rituals lijkt me geweldig.

 • Irma
  31 oktober 2016 at 09:05

  ooo die van Rituals en de Body shop zien er super uit!

 • MetMirjam
  31 oktober 2016 at 09:09

  Ik vind ze altijd zo leuk! Ik denk dat Fiene er dit jaar eentje met chocolade krijgt. Die van Playmobil zijn trouwens wel echt heel gaaf!

 • jodi - liefthuis
  31 oktober 2016 at 20:21

  Ik wil ook zo graag adventskalender. LOVE IT!!!

 • %d bloggers liken dit: