Adventskalender | Voor ieder wat wils

De feestdagen komen in zicht en dat betekent dat er ook weer flink wat adventskalenders verkocht worden. Niet alleen de lege adventskalender doet het goed (zo kocht ik er vorig jaar nog eentje bij de Action) maar juist ook de gevulde kalenders gaan als broodjes over de toonbank. Zelf kocht ik er eentje van Frozen met daarin elke dag een chocolaatje voor onze dochter. Maar je hebt ook hele luxe zonder de chocolade maar met allerlei leuke hebbedingetjes. Omdat ik daar stiekem heel gevoelig voor ben en echt dolgraag zo’n adventkalender zou willen (hint hint dubbel hint) zet ik een aantal leuke adventkalenders op een rijtje. 

Adventskalender voor kinderen

Zoals ik in de intro al vertelde hebben we een Frozen adventskalender met chocolaatjes voor onze dochter gekocht. Maar we hebben ook een hele gave adventskalender van de H&M. Deze kocht ik vorig jaar in de sale en ik ben er super blij mee. Ik weet nog niet wat ik er allemaal in ga stoppen maar dat komt vast goed.

Naast bovenstaande kalenders heb je nog veel meer leuke adventskalenders voor kinderen. Zo kwam ik bijvoorbeeld van Playmobil zowel een kerst adventskalender tegen als een sinterklaas adventskalender. Maar je hebt ook nog een Playmobil adventskalender genaamd “verkleedfeestje”, “pirateneiland” en “op heterdaad betrapt”. Genoeg keus dus!

Ook vond ik nog een gave adventskalender van SES Strijkkralen.

Maar ook van LEGO Friends.

Adventskalender voor volwassenen

Maar naast een adventskalender voor kinderen heb je natuurlijk ook nog andere gave adventskalenders. Zo zag ik er vorig jaar al een aantal voorbij komen waar ik enorm jaloers op was. Zoals de 24 magic moments advent die alleen bij de Douglas verkrijgbaar is of de Alessandro Nail Spa adventkalender die eveneens bij de Douglas te verkrijgen is.

Ook ontdekte ik The Ritual of Advent kalender waarin 24 luxe Rituals producten zitten en het dus elke dag een feestje is wanneer je hem open maakt!

Ook van Yankee Candle hebben ze een drietal adventskalenders. Ik ontdekte bij Sensational Home dat er twee verschillende versies zijn, maar ook dat je die van vorig jaar nog met flinke korting kunt kopen. Dus heel stiekem zit ik daar wel over na te denken want ik zou zo graag zo’n advent in huis willen hebben.

En dan nog de laatste die ik ontdekte en zelf ook best graag zou willen.. Een adventskalender van The Body Shop. Ook zij hebben verschillende soorten, zowel standaard als deluxe en ultimate. Maar daar zijn de prijzen dan ook wel naar. Natuurlijk krijg je ook wel waar voor je geld, maar het is maar waar je het geld aan uit wilt en vooral ook kunt uitgeven. Maar goed dat de Sint zo’n rijke gast is, toch? *wink*

the-body-shop-adventskalender

Heb jij al een adventskalender?

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  simpel, met een snufje liefde
  31 oktober 2016 at 06:05

  Leuke kalenders. Ik koop altijd die standaard chocolade kalenders en die krijgen ze altijd in hun schoen.
  simpel, met een snufje liefde recently posted…Griezelig lekkere hapjes voor HalloweenMy Profile

 • Reply
  Charlotte
  31 oktober 2016 at 06:51

  Oh ik had dit niet moeten lezen… Vraag me iet waarom maar ik ben dop op advent kalenders! De chocolade variant, van Frozen uiteraard, ligt al klaar voor 5 december en die van de Action van vorig jaar staan ook nog ergens op zolder. Ik moet me inhouden om niet nog zo’n leuke playmobile kalender bij te kopen hihi…
  Charlotte recently posted…Aukjes diary XXL: Een weekje Center ParcsMy Profile

 • Reply
  marije
  31 oktober 2016 at 07:13

  Ik vind de advent kalenders van Rituals en de Body Shop zo gaaf maar alleen zo prijzig 🙁
  marije recently posted…Mind Your Monday: Personal herfst updateMy Profile

 • Reply
  Angelique
  31 oktober 2016 at 07:59

  Ik heb er dit jaar zelf één gemaakt met leuke opdrachtjes voor de kleine man. Vorig jaar heeft een vriendin het met boeken gemaakt (gewoon van de kringloop) voor haar kinderen. Altijd leuk maar wel veel werk hoor!

 • Reply
  Monique
  31 oktober 2016 at 08:12

  Wat leuk zeg! Ik heb een ‘lege’ van hout die ik voor Lise wil gaan gebruiken. Moet alleen nog bedenken wat ik erin doe, want chocolade krijgt ze van ons nog niet (of minimaal). Zelf lijken me die van Yankee Candle en The Bodyshop erg leuk!
  Monique recently posted…De uitgerekende datum! | Onthulling baby’s eerste pakjeMy Profile

 • Reply
  Astrid
  31 oktober 2016 at 08:43

  Wat een leuke adventkalenders! Ik heb geen kinderen, dus ben vooral geÏnteresseerd in die voor volwassenen. Ik kende die van The BOdy Shop al, wil ik ook heel graag hebben. Maar ook die van Rituals lijkt me geweldig.
  Astrid recently posted…Diagnose: afhankelijke persoonlijkheidsstoornisMy Profile

 • Reply
  Irma
  31 oktober 2016 at 09:05

  ooo die van Rituals en de Body shop zien er super uit!
  Irma recently posted…Warm en knus op de bank!My Profile

 • Reply
  MetMirjam
  31 oktober 2016 at 09:09

  Ik vind ze altijd zo leuk! Ik denk dat Fiene er dit jaar eentje met chocolade krijgt. Die van Playmobil zijn trouwens wel echt heel gaaf!
  MetMirjam recently posted…Help, ik ben oma geworden!My Profile

 • Reply
  jodi - liefthuis
  31 oktober 2016 at 20:21

  Ik wil ook zo graag adventskalender. LOVE IT!!!
  jodi – liefthuis recently posted…De kou is zo slecht nog niet…toch? + WIN Sans-Online shoptegoedMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: