Action shoplog

action shoplog

Ik was afgelopen weekend weer eens bij de Action en kocht, naast de dingen waar ik eigenlijk voor ging, natuurlijk weer een aantal andere dingen. Omdat ik het altijd wel leuk vind om te zien wat anderen bij de Action kopen leek het me een goed idee om zelf ook weer eens een shoplog te maken.

Ik besloot om het eens wat professioneler aan te pakken en de foto’s te maken in mijn studio boven. Ik heb de studio eigenlijk nog helemaal niet gebruikt omdat ik het veel leuker vind om met natuurlijk licht foto’s te maken. Vooral als het gaat om personen. Echter bedacht ik bij mezelf dat productfoto’s natuurlijk erg goed kunnen in de studio dus ik sjouwde alles mee de 2 trappen op.

Met resultaat! Al zeg ik het zelf..

Mijn Action shoplog

IMG_2775Elk jaar koop ik weer zo’n limonade kan met tap. Echter koop ik altijd een plastic kan bij de Hema. Nu zag ik dus deze bij de Action en hoop ik dat hij wat beter zal werken. IMG_2778Ook kocht ik kaarsen. Mijn kaarsenlade (ja ik heb er vrijwel een hele lade voor gereserveerd) ligt nog vol met allerlei kaarsen, maar ik kan het gewoon niet laten! IMG_2780Ik kocht make-up. Wat?! Ja je ziet en leest het goed haha. Ik hou er wel van, alleen weet het vaak niet te gebruiken. Hoop dat deze kleurtjes bij me passen.. IMG_2781Omdat ik dus mijn hele eetritme en -gewoontes wil omzetten heb ik de mulberries gekocht voor door mijn kwark of yoghurt. Ben benieuwd of ik het lekker vind. IMG_2785Ook kocht ik stoepkrijt omdat mijn kleine dame elke pen die ze te pakken krijgt al gebruikt op de manier dat het hoort. Misschien dat ze dit ook leuk gaat vinden straks als het weer wat beter is. Ik wel in ieder geval! IMG_2786Wat was ik blij toen ik deze letters weer zag! Ik had een tijd terug al 1 pakje gekocht maar daarvan heb ik er al een aantal gebruikt en ja de meest voorkomende letters zijn dan zo op! Ze zijn een tijdje weg geweest en nu heb ik er dus direct 2 gekocht!IMG_2790Zo, dat was alles. Tenminste, alle leuke dingen om te laten zien. Want een dweil en screen cleaner vind ik niet echt interessant! Er ontbreekt trouwens wel 1 groot product op de foto’s. Namelijk een schelpen zandbak. Je kent ze wel, die plastic dingen die je overal ziet. Wij zijn ook overstag gegaan en hebben een onderkant en bovenkant gekocht. Leuk voor speelzand of water!

Kom jij graag bij de Action?

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply
  Marion
  4 mei 2015 at 07:43

  Nou, ik kom heel graag bij de Action, maar ik probeer het wat te beperken op het moment. Die tap ziet er echter heel goed uit, dus toch maar weer een tripje maken binnenkort.

  • Reply
   Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   4 mei 2015 at 09:48

   Haha ja pas op dan he met je bezoekje.. Ze hebben weer veel te veel leuks!

 • Reply
  Henny
  4 mei 2015 at 08:32

  Wat een leuke spulletjes. Ik vind de limonadekan met tap erg leuk. En stoepkrijt doet het altijd goed bij kinderen, net als een zandbak!

 • Reply
  Simone
  4 mei 2015 at 08:40

  Die limonade tap is echt leuk en lijkt me super handig!

  • Reply
   Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   4 mei 2015 at 09:48

   Ja mij ook! Kan gewoon 3 liter in. Zie mezelf al lekker in de zomer met water en fruit erin.. Handig!

 • Reply
  Miranda
  4 mei 2015 at 09:12

  Ik kom er graag, maar probeer het ook te beperken nu. Ik kom namelijk altijd met een tas knutselspullen terug voor de kinderen en ontdekte laatst een tas met spulletjes in de kelder die ik helemaal vergeten was. Stom hè. Nu word er hier zoveel geknutseld maar we gaan nu eerst maar eens wat opmaken.

 • Reply
  Northflix
  4 mei 2015 at 10:23

  Die limonade tap is echt ontzettend leuk en zou perfect matchen qua kleur/printje op de deksel met mijn ‘mason jars’.
  Die NYC lipbalm is trouwens fijn! Ik heb er al meerdere van opgemaakt.

 • Reply
  Eline
  4 mei 2015 at 11:59

  Wauw wat heb je die laatste foto mooi gemaakt! De compositie en het zwart/wit zijn prachtig 😀

  Verder super leuke dingen die je gekocht hebt 🙂

 • Reply
  Malou
  4 mei 2015 at 12:21

  Wat heb je leuke dingen gekocht!

 • Reply
  Anita
  4 mei 2015 at 12:49

  Leuke aankopen! Laatste keren dat ik ben geweest ging ik meteen op mijn doel af, maar wat een fijne watertap!

 • Reply
  Josan
  4 mei 2015 at 13:14

  Hahaha wij waren er vanochtend ook. Stond ook nog te kijken bij de stoepkrijt.

 • Reply
  Madelon
  4 mei 2015 at 14:18

  Action is liefde. Ik neus er graag rond. Kom altijd met teveel thuis haha.

 • Reply
  Lifesabout
  4 mei 2015 at 14:19

  Jaa stoepkrijt, leuk! En die letters zijn gaaf!

 • Reply
  Nicoline
  4 mei 2015 at 15:43

  Leuke spullen! Ik kom heel graag bij de action, geweldig winkel! Moet alleen niet vaak gaan, want kom altijd met meer thuis dan nodig is!

  • Reply
   Nicole (Meisje Eigenwijsje)
   4 mei 2015 at 19:08

   Haha ja erg he, heb ik ook! Daarom beperk ik mijn bezoekjes ook 🙂

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  4 mei 2015 at 19:00

  Wat een leuke dingen heb je gehaald! Vooral die tap, die moet ik toch ook eens scoren! Lijkt me zo leuk voor in de zomer.

 • Reply
  Els
  4 mei 2015 at 20:06

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht. Die gele kaarsjes heb ik laatst ook meegenomen :-).

 • Reply
  Sas
  5 mei 2015 at 08:31

  Leuke shoplog. Die houten letters zijn zo leuk! Ik heb ook 2 pakketjes en wil er wat meer mee doen voor mijn foto’s op m’n blog.

 • Reply
  Sabine
  5 mei 2015 at 11:07

  Oh echt mijn grote liefde hoor de action haha!! Gisteren er weer geweest en meteen een ambi pur 3 scents set gekocht (€1,09 ipv 7,99!!) en navulling (0,85 ipv 3,99/4,99!) Heerlijke winkel!

 • Reply
  Petra
  5 mei 2015 at 14:50

  Action is geweldig. En hij zit hier nog in de buurt ook. De houten letters heb ik ook. Die limonadekan met tap lijkt me geweldig.

 • Reply
  Nicky
  7 mei 2015 at 11:23

  Ik ben afgelopen week vaak bij de action geweest maar helaas de letters nog niet tegengekomen. Voor de kinderen heb ik de plastic tap gekocht, ben benieuwd hoelang het heel blijft. Leuke aankopen heb je gedaan!

 • Reply
  Cindy
  7 mei 2015 at 20:30

  Ik ben al meer dan een maand niet meer bij Action geweest… Moerbeien had ik ook nog liggen ergens van Action, dank je wel voor de reminder!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: