5x simpele herfst DIY

Ondanks dat het soms al winter lijkt is het toch echt nog steeds herfst! Omdat ik er wel van houd om creatief bezig te zijn maar er gewoon niet zo goed in ben (qua knutselen dan) ging ik op zoek naar simpele herfst DIY ‘s.

Hoe handig is dan het herfst blogfeestje waar ik onlangs co host van was. Daar spotte ik namelijk 4 leuke en simpele herfst DIY’s en vulde deze aan met eentje van mezelf!

Simpele herfst DIY: Halloween sfeerlampjes

Halloween is natuurlijk al geweest, maar deze leuke Halloween sfeerlampjes staan eigenlijk altijd wel geinig op de vensterbank. Voor deze simpele DIY heb je niet veel nodig en je kunt het ook samen met je kind maken! Goed bedacht dus door thuisleven!

halloween sfeerlampje

Simpele herfst DIY: papieren herfsttakken

Wil je een leuk herfststukje op tafel zetten die origineel is maar wel makkelijk te maken? Het liefst samen met je kinderen? Dan heeft Maak het vrolijk een hele leuke simpele herfst DIY voor je op de blog. Zij maakte samen met haar peuter leuke papieren herfstbladeren die zij weer vastplakte met een lijmpistool aan een tak.

papieren herfsttakken simpele herfst diy

Simpele herfst DIY: kaarsen met herfstbladeren

Op ElaRBlog vind je niet alleen de lekkerste recepten maar ook hele fijne knutsels. Zoals geweldige kaarsen met herfstbladeren. Toen ik ze zag dacht ik eerst dat dit vast heel moeilijk zou zijn. Maar nee hoor, ook dit is weer een simpele herfst DIY speciaal bedacht voor mij lijkt het wel haha. Hoe je ze maakt zie je hier.

Kaarsen met Herfstbladeren simpele herfst diy

Simpele herfst DIY: dennenappels schilderen

Volgens mij heb ik deze dennenappels DIY vorig jaar ook al eens gedeeld na een blogfeestje. Maar ik blijf ze zo leuk vinden dat ik ze graag nog eens in het zonnetje zet. Else van Nobody-Else is echt mijn heldin wat betreft DIY’s en ik denk dat ik deze zelfs zelf ook kan maken.

DIY Dennenappel schilderen simpele herfst diy

Simpele herfst DIY: vogelvoeder maken

En dan dus eentje van mezelf. Speciaal voor de vogeltjes. Ik liet aan jullie zien hoe ik een vogelvoeder heb gemaakt (heeeeeeel simpel!) en ook nog een viertal anderen. Dus ben je benieuwd naar die andere 4 manieren kijk dan snel bij 5x vogelvoeder maken.

Ga jij ook aan de slag met een van deze herfst DIY’s?

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Els
  25 november 2017 at 14:23

  Wat leuk dat je mij noemt en wat een lieve tekst ❤️

 • ElsaR
  25 november 2017 at 14:45

  Hoi Nicole ? wat lief dat je onzen Diy hebt gedeeld op je favorieten herfst Diy. Dankjewel!!! Heel leuk!

 • Saskia
  26 november 2017 at 11:00

  Ja leuk! Een hoop ervan heb ik wel al eens op werk gemaakt 🙂

 • %d bloggers liken dit: