3x vrolijke bloempotten

De lente is duidelijk aanwezig in het land. Tijdens een wandeling gisteren genoot ik van alle knoppen aan de bomen, planten en struiken. De vele narcissen in het gras, de vogels die floten, de vlinders die fladderden.. En natuurlijk van de zon! Juist door dit mooie weer krijg ik echt energie en wil ik ons huis ook omtoveren tot iets fleurigs. En hoe kan dat nu het beste dan door vrolijke bloempotten

Afgelopen week was het blogfeestje bij Mizflurry en ondanks dat er eigenlijk niet zoveel links binnen zijn gekomen heb ik toch nog moeite gehad om drie artikelen uit te kiezen. Er waren namelijk super veel goede en mooie artikelen toegevoegd! Maar ik zocht naar een thema en vond hem.. in de bloempotten. Toepasselijker kan niet toch, op deze mooie lente dag?!

3x vrolijke bloempotten

Moederdag cadeau: zelfgemaakt bloemenvaasje van Annekoekdigitaal

Aangezien het nog maart is en moederdag in mei valt lijkt het wat vroeg. Maar deze vrolijke bloemenvaasjes kun je natuurlijk ook gewoon nu al maken. Heel leuk samen met je (wat oudere) kinderen of gewoon lekker zelf. Dan laat je de kinderen de bloemen plukken die erin mogen. Super als cadeau of gewoon om je huis op te vrolijken!

Bloempotjes verven – crea cross lente van Nobody Else

Dat Else mijn heldin qua leuke (en vaak ook makkelijke) DIY’s is dat wist je misschien al. En zo niet, dan nu! En ook dit keer heeft ze weer een hele leuke DIY voor ons in petto. Door haar wil ik nu bloempotten kopen om zelf te verven maar ook voor mijn kleuter om te versieren!

Vrolijke bloempotten met stof van ElsaRblog

En dan een nieuwe ontdekking qua blog. Elsa is van oorsprong een Portugese en woont al sinds 1995 in Nederland. Op haar blog vind je naast DIY’s ook lekkere recepten. Gewoon omdat ze beide dingen leuk vind en geef ze eens ongelijk. Zeker even een aanrader om te gaan kijken…

Social media kanalen van het Blogfeestje

Volg jij Blogfeestje al op één van deze social media-kanalen?

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest

De gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen.
Wat betreft de andere gastvrouwen ben ik niet op zoek gegaan naar vrolijke bloempotten. Maar dat komt omdat ik eigenlijk alleen verwachtte dat Fleur deze wellicht op haar blog zou hebben. De andere twee dames houden misschien wel van DIY maar plaatsen dit niet zo vaak op hun blog (net als ik). Daar ben ik gewoon op zoek gegaan naar het leukste artikel van de afgelopen weken!

Esmeralda van Savethemama

Ik ben zelf dol op buitenlands eten. Maakt eigenlijk niet uit waar vandaan.. ik houd daar meer van dan van de hollandse pot. Dus toen ik het artikel van Esmeralda voorbij zag komen met haar favoriete gerechten uit de Surinaamse keuken werd ik enorm blij. En hongerig haha.

Janske van Janske.nl

Janske schreef over de combinatie van kinderen en huisdieren. Gaat ze er wel voor of juist niet? Aangezien wij twee honden hebben en ik graag eigenlijk nog een konijn erbij wil snap je wel dat ik weer getriggerd werd om dit artikel te lezen! Wat denk je? Kiest Janske voor een huisdier en zo ja welke?

Fleur van Mizflurry.nl

Fleur is onze DIY-er. Ik ben altijd enorm jaloers op wat er bij haar voorbij komt. Ook qua kinderfeestjes enzo. Zo had Fay als thema ook minnie mouse, maar het enige wat ik daarmee had gedaan was de taart in dat thema en een paar ballonnen. Bij Fleur wordt er echt uitgepakt! Zo ook in het lego thema van het feestje van haar zoon. En daar hoort natuurlijk ook een DIY Lego krijtjes maken bij!

Blogfeestje 9

En dan wordt het tijd voor Blogfeestje nummer 9. Volgende week is hij weer bij Esmeralda te vinden, maar voor nu: voeg je links toe!

[inlinkz_linkup id=705399 mode=1]

Comments

comments

Lifestyle
Previous Story
Next Story
 • Patricia
  25 maart 2017 at 06:09

  Die beschilderde potjes zijn wel heel leuk. Toch weer wat anders dan de standaard potten. En leuk om zo weer nieuwe bloggers te ontdekken.

 • simpel, met een snufje liefde
  25 maart 2017 at 06:36

  Wat een leuke potjes. Vooral die 2de met die gezichtjes vind ik erg schattig.

 • Lifestyle Mommy's ~ Linda
  25 maart 2017 at 08:28

  Wat een leuke potjes zeg 😀 Stuk voor stuk hebben ze wel iets speciaals 😀 De eerste vind ik leuk om te zien en te maken. De tweede vind ik er schattig om te zien en er valt ook, net als met de eerste trouwens, volop mee te combineren. En met de derde is het weer eens iets totaal anders 😀 Ik kom vanavond weer terug om de andere en nieuwe blos te lezen die geplaatst zijn en worden 😀

 • Essma
  25 maart 2017 at 08:30

  De potten met die gezichtjes zijn wel erg lief! Leuk feestje! Nog nooit aan meegedaan! Ik zal eens een poging wagen!

 • Mirjam
  25 maart 2017 at 09:13

  Oooh! Ik ben de laatste tijd zo druk geweest dat ik de blogfeestjes helemaal vergeten was! ? *oeps* – maar ik ben er weer bij hoor!!

 • Els
  25 maart 2017 at 09:31

  Wat een super leuke bloempotjes. Dank je wel voor het uitlichten van mijn bloempotjes, X. Ik ga nu ook weer meedoen met dit feestje :-).

 • Ilse van Kreanimo
  25 maart 2017 at 13:54

  Grappig dat er zoveel bloempotjes werden gelinkt! 😉

  En fijn, weer een blogfeestje!

 • maai
  28 maart 2017 at 10:09

  Ik heb liefde voor bloempotten en vind ze allemaal super leuk 🙂 Ohhh had ik maar wat meer tijd 😉

 • Yolanda
  28 maart 2017 at 10:16

  Bedankt voor je lieve vermelding !

 • Lisette
  29 maart 2017 at 08:55

  Een blog feestje, wat leuk! Ik heb nu voor het eerst ook meegedaan. Zo onddek ik ook andere leuke blogs☺

 • %d bloggers liken dit: