DD: lief kerstkaartje

December-Daily-nieuw-e1417535224395

De meeste van jullie hebben hem al gezien op Twitter of Instagram. Maar toch wil ik hem vandaag online zetten voor mijn December Daily serie. Ik ontving namelijk gisteren een kaartje van een hele lieve meid. We leerden elkaar afgelopen jaren online kennen en ontmoetten elkaar afgelopen jaar voor het eerst. Dat het zo lang moest duren is jammer, maar aan de andere kant.. Ik ben van mening dat alles een reden heeft.

Lieve Anita,

Jouw gevoel is voor mij gelijk. Ik beschouw je zeker als een goede vriendin en ben blij dat we eindelijk die stap genomen hebben afgelopen jaar. Ik wens je echt al het moois toe komend jaar, dat je blog ook maar groter mag groeien want het is een pareltje in mijn ogen!

k heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag om 16uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily lief kerstkaartje

lief kerstkaartje

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. zomersproetje op 19 december 2014 om 16:41

  Lief! Mooi dat er ook op die manier vriendschappen kunnen ontstaan! Ik ben ook van mening dat alles zo zijn reden heeft. Koester de vriendschap en have fun samen!

 2. Marion op 19 december 2014 om 19:58

  Wat moooooi! En dat allemaal dankzij het bloggen. 🙂

  • Nicole (misseagles) op 20 december 2014 om 05:59

   Ja bijzonder toch? Zo heb ik nog wat mensen die nu echt vriendinnen zijn door het bloggen! Zelfs al een vriendin meer dan 10 jaar!

 3. Petra op 19 december 2014 om 19:58

  Mooi!

 4. Anita op 19 december 2014 om 21:00

  Oh wauw, wat ontzettend lief dat je er een DD van maakt 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje