DD: lief kerstkaartje

De meeste van jullie hebben hem al gezien op Twitter of Instagram. Maar toch wil ik hem vandaag online zetten voor mijn December Daily serie. Ik ontving namelijk gisteren een kaartje van een hele lieve meid. We leerden elkaar afgelopen jaren online kennen en ontmoetten elkaar afgelopen jaar voor het eerst. Dat het zo lang moest duren is jammer, maar aan de andere kant.. Ik ben van mening dat alles een reden heeft.

Lieve Anita,

Jouw gevoel is voor mij gelijk. Ik beschouw je zeker als een goede vriendin en ben blij dat we eindelijk die stap genomen hebben afgelopen jaar. Ik wens je echt al het moois toe komend jaar, dat je blog ook maar groter mag groeien want het is een pareltje in mijn ogen!

Bol AlgemeenBol Algemeen

k heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag om 16uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily lief kerstkaartje

lief kerstkaartje

5 reacties op “DD: lief kerstkaartje

Reageren is niet mogelijk.