Liedjes die me laten dansen

Er staat hier in huis elke dag wel muziek aan en dan kan ik het niet laten om lekker een potje mee te zingen en om te dansen. Sommige nummers zijn zo besmettelijk dat ik gewoon niet stil kán staan of zitten wanneer ik deze hoor. Er zijn natuurlijk duizenden liedjes die mij laten dansen, maar er zijn er een paar die daar nét iets bovenuit steken.

Shut up and dance – Walk the moon

Dit is gewoon echt een heerlijk nummer. Je wordt er spontaan vrolijk van en ik kan het in ieder geval niet laten om te bewegen. En ik ben niet de enige zag ik al op mijn Instagram want op de vraag op welk nummer mijn volgers dansen kreeg ik deze een paar keer te horen!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Justin timberlake – Cant stop the feeling

Sowieso zijn de meeste nummers van Justin echt van die dansnummers. En aangezien de man zelf echt een meester in dans is kan ik het dan ook niet laten om lekker mee te dansen. Ook mijn dochter vindt dit een leuk nummer overigens.

Ricky Martin – Livin’ la vida loca

Een oudje, maar Ricky Martin blijft gewoon geniaal. Zijn muziek vooral, maar ook de man zelf hoor. Kan mij niks schelen dat hij vrouwen toch niet helemaal ziet zitten.. Ik hem wel haha.

DJ Paul Elstak – Rainbow in the sky

Dit nummer brengt me helemaal terug naar mijn jeugd! Hoe vaak heb ik op dit nummer staan hakken en dansen? Lekker gek doen met vrienden en vriendinnen… Ja this brings back memories! En heel eerlijk? Zet dit nummer nu ook nog op en ik ga weer helemaal los. Dan weet je in ieder geval wat je moet doen om mij los te zien gaan ????

https://youtu.be/ReAHUstLPmo

Elvis Crespo – Suavemente

Ik ben dól op de Spaanse taal en ik krijg het dan ook direct in mijn heupen als ik dit soort nummers hoor.

Blues Brothers – Everybody needs somebody

Altijd als ik dit nummer hoor dan denk ik aan twee kennissen van vroeger die bij ons in de straat woonden. Zij deden dit nummer altijd samen en dat was echt geniaal. Leuk tijdens karaoke avondjes of playbackshows. Ze hebben dit nummer zelfs gedaan op een van de trouwdagen van mijn opa en oma. Good times!

https://youtu.be/IAG8iD-XS44

Avicii – Wake Me Up

Als ik dit nummer niet in dit lijstje zet dan wordt mijn broertje boos volgens mij. Hij vindt dit een heel goed nummer en ik moet toegeven, ik ook. Ja ook dit nummer laat me wel dansen!

Charlie Lownoise & Mental Theo

Stiekem is dit dus niet één nummer maar ik kan gewoon niet kiezen. De muziek van Charlie & Theo brengt me ook gewoon terug naar mijn jongere dagen en eigenlijk zijn ze allemaal tof! Ik heb wel even een nummer uitgekozen om te laten horen. Benieuwd wat de jongeren onder jullie ervan vinden haha.

https://youtu.be/q5ATDllT1ec

Oh ja, eigenlijk had ik ook DUNE met Hardcore Vibes ertussen willen zetten of “Children of the night” van Nakatomi maar ik vond het wel genoeg qua (happy) hardcore voor in een lijstje.

Vinzzent – dromendans

Ooooh als ik deze clip zie dan voel ik toch wel het schaamrood op mijn kaken komen.. Maar ach, boeiend. Ik vind dit gewoon een heerlijk nummer! Doet me ook aan een oude vriendin denken waar ik nu geen contact mee mee heb..

Despacito – Luis Fonsi / Daddy Yankee

Tsjah.. ik zei al dat ik van dat Spaansachtige houd. Dan kan het ook niet anders of ik heb deze reggaeton ook in het lijstje staan. Echt dansen-dansen zoals bij andere nummers kan ik niet. Maar ik kan gewoon niet stil blijven zitten als ik dit hoor haha.

Dura – Daddy Yankee

Oeps en dan weer een Daddy Yankee nummer.. Maar deze staat nu in de lijsten dus ik vond dat er ook zeker een nieuw liedje bij mocht. En ik kan er niks aan doen, maar ik vind Daddy Yankee gewoon leuke muziek maken haha.

Grote kans trouwens dat een van bovenstaande artiesten hun materiaal om muziek te maken hebben gekocht bij Bax Shop, aangezien deze Nederlandse webwinkel vorig jaar een enorm hoog omzet heeft gehaald. Stiekem ben ik dan toch wel trots dat zo’n succes van Nederlandse bodem is. Waar een klein land groot in kan zijn ????

Ik kan overigens nog wel uren doorgaan met nummers waar ik op kan dansen, maar ben nu vooral benieuwd van welk nummer jij gaat dansen?! Laat het weten in de reacties of post op Instagram onder #eigenwijsdansen jouw favoriet!

8 reacties op “Liedjes die me laten dansen

Reageren is niet mogelijk.